Cum să-ţi dai seama dacă urmează să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi nu sunt prea direcţi, aşa că astrologia e o modalitate grozavă de a-ţi da seama dacă iubitul tău este pe cale să te ceară în căsătorie!  

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei ştii că urmează să îţi pună marea întrebare atunci când pare mai nerăbdător decât de obicei.

El va fi distras de ceva despre care nu îţi poate spune. Din această cauză va fi nervos şi agitat, aşa că lasă-l să se liniştească şi nu porni o luptă. El are ceva important de făcut în mintea lui şi are nevoie de timp şi spaţiu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când e pregătit să facă marele pas, va fi super lipicios.

Taurul trebuie să te ţină aproape în orice moment în general, dar când vrea să îţi ceară mână, acest lucru se intensifică. Nu te feri atunci când pune mâna pe tine, atingerea e modul în care îţi aminteşte cât eşti de importantă pentru el şi că vrea să îşi petreacă întreaga viaţă alături de tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când nativul din Gemeni e gata să îţi propună cererea în căsătorie, nu vei putea să-l opreşti din vorbă.

Până în momentul exact în care o va face, el va virbi despre orice, tot timpul. Nu vei bănui nimic pentru că inteligenţa ta îl ajută să te menţină ocupată cu altceva. Dar dacă te întreabă câţi copii îţi doreşti, atunci ar trebui să ştii că ceva se întâmplă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când e pregătit să îţi dea inelul, el va purta conversaţii emoţionale cu tine.

Practic, el testează propunerea pentru a vedea cum vei reacţiona. Dar fii atentă în timpul discuţiilor, pentru că orice luptă sau dezacord îl poate face să se simtă nesigur. Şi poate chiar să renunţe!

Leu(22 iulie - 22 august)

E greu de spus când Leul urmează să te ceară.

El e, în mod natural, încrezător în sine, deci această propunere nu îl va da gata. Ar trebui să te aştepţi la o cină la lumina lumânărilor, pentru că el nu face lucrurile cu jumătăţi de măsură. Drama şi romantismul îl entuziasmează şi probabil a chemat deja un fotograf care să surprindă fiecare moment frumos.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E destul de greu pentru partenerul tău din această zodie să asundă planurile unei cereri în căsătorie.

Ca Fecioară, va plănui totul până la cel mai mic detaliu şi se va asigura că totul e perfect. Acum, nu fi surprinsă dacă propunerea va ieşi la iveală şi vei afla înainte să se întâmple. El are atât de multe detalii de pus la punct, iar stresul e atât de mare încât îi va scăpa ceva.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă îţi va spune că te va cere şi nu va ascunde nimic de tine.

El doreşte ca totul să meargă fără probleme, pentru că îi place armonia şi să fie linişte în orice moment. În mintea luu, menţinerea acestei armonii cere ca el să îţi spună toate detaliile şi să se asigure că îţi oferă tot ce vrei. Aşa că dacă faci şi tu parte din organizare, nu ar trebui să te superi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O cerere în căsătorie este ceea ce aşteaptă ă facă Scorpionul întreaga viaţă.

El consideră că acest eveniment e cel mai bun moment pentru a-şi împărtăşi sentimentele pe care nu le-a exprimat niciodată înainte. Este o mare afacere pentru el, dar o va ascunde extrem de bine. Singura modalitate de a ştii ce se întâmplă este să vezi cât de tăcut devine atunci când îl întrebi de căsătorie şi de viitor. Dacă buzele sale sunt cusute, atunci ştii că se apropie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul atrage atenţia asupra faptului că urmează să îţi ofere inelul, dar este şi foarte romantic în acelaşi timp.

El te va duce într-o excursie la apus şi se va asigura că te simţi extrem de bine înainte de marea întrebare. El nu vrea pe nimeni în jur, ci să fiţi doar tu şi el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este cel mai uşor de citit atunci când vine vorba de marea propunere.

Este un familist convins, ceea ce înseamnă că familia lui va fi implicată în eveniment. De asemenea, el visează de mic acest moment. Deci, dacă îl prinzi că are discuţii secrete cu mama lui sau merge mai des în vizită la ei, atunci e o veste bună! Are inelul acela şi tu ştii asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este foarte creativ. El va crea o atmosferă perfectă pentru cererea în căsătorie, care de asemenea va fi unică.

Totul este nou şi este doar pentru tine. El se va concentra intens pe marele eveniment şi va fi mai distras şi mai absent decât de obicei. Acesta poate fi timpul şi spaţiul pentru a plănui cu atenţie ce vrea să facă, aşa că lasă-l de unul singur!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti va avea cea mai sinceră cerere dintre toate zodiile.

Dar pentru ca totul să fie perfect, vor fi multe noţi nedormite. Peştii sunt romantici şi vor crea o adevărată capodoperă. Dacă ţi se pare că s-a îndepărtat de tine, cel mai probabil meştereşte de zor. Să îţi iei şerveţele cu tine, vor fi lacrimi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod