Cum să-ți dai seama că te întâlnești cu un bărbat imatur, în funcție de zodia lui

Un bărbat imatur este un bărbat care refuză să crească. Probabil nu îți dorești o relație cu cineva care are un comportament juvenil, iar astrologia îți sare în ajutor pentru a-l identifica!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul nu recunoaște niciodată că a greșit.

Dacă face ceva greșit sau te rănește, întoarce totul împotriva ta sau face o glumă despre asta. Deoarece este impulsiv, în sensul rău al cuvântului, face multe greșeli. Ar fi o ușurare să-și asume vina, dar nu o face niciodată!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul nu este precaut sau prevăzător și nu face niciodată nimic fără să fie sâcâit, și asta include propria sa sănătate.

Nici măcar nu va merge la medic când este rănit sau când e evident că orice durere pe care o are nu va dispărea. Da, poate fi o bătaie mare de cap să sune la medic, să se programeze și să se deplaseze acolo, însă asta e ceva ce fac adulții. Dacă chiuveta este plină cu vase murdare, spală-le, nu aștepta ca altcineva să o facă!
 

Citește și: Bărbatul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii nu se țin de cuvânt și apoi mint despre asta.

Nu e atât de dificil să fii undeva unde ai spus că vei fi, mai ales dacă ai promis că vei fi acolo. Dar acest nativ găsește acest lucru practic imposibil. Apoi, când îl întrebi despre asta, vine cu o scuză jenantă. Dacă îi este atât de frică să nu aibă probleme, trebuie să lucreze la punctualitate și la respectarea promisiunilor. Poate atunci nu va trebui să mai mintă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul vorbește despre lucruri mari, dar nu face nimic pentru a-și îndeplini visurile.

Este cam greu de crezut că poți găsi un loc de muncă mergând pur și simplu pe stradă, lucrurile bune nu te caută de obicei, ci le cauți tu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul nu se bucură pentru tine, ci mai mult îți face rău.

Avansezi în carieră, dar el încearcă să te facă să crezi că ai prea mare încredere prea mare și că te umfli în pene. În loc să se laude cu realizările tale față de prietenii săi, el îți face rău pentru a te face să nu te simți bine. Dacă nu poate fi susținătorul tău numprul unu și să-ți susțină visele, este doar o piedică pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

De regulă, nativului din Fecioară îi ia destul de mult timp să-ți răspundă la mesaje și apeluri.

Este destul de clar că nu ești o prioritate. Este deosebit de grav atunci când încerci să obții informații importante, iar el fie te ignoră, fie te sună înapoi prea târziu.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța nu se implică în nimic, nici în ceva atât de inofensiv precum ieșirea cu prietenii.

Și, se asigură că știi că nu ai drepturi exclusive asupra lui, deoarece el va cocheta cu alte fete chiar în fața ta. Vrea să își mențină opțiunile deschise.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este un nemernic pentru prietenii tăi.

Este evident că nu depune nici cel mai mic efort pentru a-i cunoaște pe cei din viața ta. El refuză direct să se întâlnească cu părinții tăi, de parcă îi e frică ca acest lucru să nu devină un obicei. Cu toate acestea, se supără când inviți oameni la tine sau când faci lucruri cu prietenii tăi și nu-l inviți.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu e capabil să poarte o conversație cu tine ca doi adulți.

Ori de câte ori aduci ceva serios în discuție, el face o glumă. Glumește întotdeauna, chiar și atunci când este un moment complet nepotrivit. Inițial ți-a plăcut simțul său de umor, dar acum ți-ai dori să nu fie chiar tot timpul pus pe șotii. E ca și cum ai fi în preajma unui copil de cinci ani și este epuizant.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul așteaptă totul de la tine.

El nu face nimic toată ziua, dar tu lucrezi de dimineața până seara și se așteaptă ca tu să faci cina și să i-o servești? Este destul de evident că mama lui nu l-a pus niciodată să facă treburi prin casă, pentru că se pare că nu are nicio idee despre cum se face asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este obsedat de jocurile video.

Când e liber, îl vei găsi luptând și aruncând dușmanii în aer. Are 12 ani? Este în regulă să te bucuri ocazional de jocurile video, dar el le tratează ca și cum ar fi cel mai important lucru din viața lui. Nu se joacă doar o oră, ci multe ore și în fiecare zi. Dacă nu se joacă, se uită la tv, de obicei. Sigur, ar putea avea o mare coordonare mână-ochi, dar abilitățile sale interpersonale sunt groaznice.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Mama acestui nativ încă îi spală rufele. E nevoie să spunem mai mult?

Este un bărbat imatur care încă nu știe să se descurce de unul singur. Sigur, e minunat când un băiațel e apropiat de mama lui, însă acum este un adult și ar trebui să se comporte ca atare.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod