Cum să-ţi dai seama că te-ai îndrăgostit, în funcţie de zodia ta

Dacă te-ai uita mai atent la ceea ce faci şi simţi, este posibil să realizezi că te-ai îndrăgostit fără să îţi dai seama!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi energică, îţi vei reorganiza programul şi vei călători distanţe mari doar pentru a-ţi petrece timpul cu acea persoană.

Eşti mai mult decât încântată să mergi să o vezi. Există momente când simţi că nu eşti tu şi crezi că dragostea e ca un drog.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti mult mai deschisă şi mai dispusă să încerci lucruri noi.

În general, îţi plac lucrurile cu care te-ai obiţnuit şi nu simţi nevoia de a-ţi extinde interesele deja stabilite. Dar acum, există un nou interes pentru dragoste şi îţi doreşti să împărtăşeşti cu acea persoană toate hobby-urile, sporturile şi activităţile sale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când te îndrăgosteşti, inima ta se sincronizează cu inima iubitului tău şi fără să ştii, ambele inimi bat în acelaşi timp.

Eşti atât de conectat încât nu te plictiseşti nici măcar atunci când faci cele mai banele lucruri prin casă. Fiind cu acea persoană face ca totul să fie mult mai distractiv pentru tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vrei doar ca iubitul tău să fie fericit, ci să îl laşi să te facă fericită.

De regulă, tinzi să ai grijă de toţi cei din jurul tău, neglijându-te pe tine. Dar, când eşti îndrăgostită, laşi persoana de lângă tine să aibă grijă de tine şi să te protejeze. Ai totală încredere în ea şi te face să uiţi de orice fost iubit. Nu mai eşti preocupată de fericirea lui şi de ceea ce ai fi putut face pentru ca relaţia anterioară să funcţioneze. Acum te-ai conectat emoţional cu altcineva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îl găseşti enervant şi complet iritant, dar da, nu te poţi sătura de el.

Dacă într-adevăr nu l-ai suporta, de ce îţi place sp fii cu el? Ar putea să îţi pună la încercare toate sentimentele şi vrei în continuare mai mult. Lucrurile care te-ar opri în mod normal din drum, acum te încurajează să mergi mai departe. Ar putea să mânânce ceva dezgustător şi totuşi ai vrea să îl săruţi apoi. E vorba de dragoste aici!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te simţi suficient de confortabil în jurul lui pentru a te purta natural.

Ştii că nu e perfect, dar nu te concetrezi pe defectele lui sau pe ale tale aşa cum obişnuieşti. Ştii că acţiunile, greşelile şi ciudăţeniile lui îl fac mult mai interesant. Nu vei simţi nevoia să îl schimbi, ci e vorba de acceptare pură.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu simţi că trebuie să fii de acord mereu cu el.

În general, nu îţi plac conflictele, dar cu el, simţi că poţi avea o opinie diferită, iar aceasta nu va influenţa sentimnetele sale pentru tine sau pe ale tale pentru el. Te simţi liberă să spui ce vrei fără să îţi fie teamă că ai putea fi interpretată greşit sau vorbele tale vor fi folosite împotriva ta. Simţi că poţi fi sinceră cu el, iar el nu te va judeca pentru asta. E vorba de respect şi dragoste aici!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

De fiecare dată când te uiţi la el, el pare mai frumos şi vezi lucruri pe care nu le-ai văzut niciodată înainte.

Nu te întorci niciodată atunci când aveţi contact vizual din greşeală, pentru că simţi că acest contact vă duce spre eternitate. Preferi să stai cu el şi să-l priveşti în ochi decât să faci orice altceva. Dacă nu eşti atentă, te vei transforma într-o persoană care ştie cântece despre el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă faptul că îl faci să râdă e atât de important pentru tine şi nu te poţi opri din glume atunci când eşti cu el, cu siguranţă eşti îndrăgostită.

Să fii amuzantă face parte din procesul tău de flirt. Ştii că ai un simţ al umorului dezvoltat, iar faptul că ştii ce îl face să râdă e un semn al cunoaşterii adevărate.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În jurul lui devii nervoasă încât simţi rău la stomac? Ei bine, eşti îndrăgostită.

Pentru tine, acest sentiment seamănă mai mult cu o gripă şi te vei vindeca de ea abia când vei începe să te relaxezi şi să te simţi confortabil cu acea persoană. Eşti preocupată prea mult de ceea ce gândeşte despre tine şi de a face lucrurile pe placul lui. Dragostea e foarte stresantă şi anxioasă la început, dar merită din plin.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tinzi să te distanţezi atunci când lucrurile devin prea sentimentale, dar nu poţi să o faci atunci când tu eşti cea care simte toate astea.

Tot ce poţi face este să îi arăţi cât de mult te interesează. Poate fi un pic înfricoşător să te deschizi, dar dacă nu o faci, poţi pierde totul. Fii sinceră cu tine însăţi şi cu el. Vei descoperi că lumea nu se termină doar pentru că iubeşti pe cineva, ci te poate face fericită.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai observat cât eşti de prezentă în jurul lui şi nu te mai retragi în lumea ta iluzorie ca până acum?

El devine acum muza ta şi nici măcar nu îţi dai seama de asta. Te vei surprinde că te gândeşti la el din senin şi te întrebi cum ar reacţiona în diverse situaţii. De acum, totul are legătură cu el şi în tot ce faci e un mod subtil de a-i spune că îl iubeşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod