Cum să te răzbuni pe fostul iubit, în funcţie de zodia ta

Zodia ta îţi poate dezvălui cum să te răzbuni pe fostul iubit astfel încât să nu ai niciun regret că nu mai sunteţi împreună!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vrei ca el să se simtă singur şi că oamenii din jurul lui doar mimează afecţiunea pentru el.

Tu erai singura care l-a acceptat aşa cum e, nu doar pentru imaginea lui. Lasă-l să simtă presiunea de a fi întotdeauna nevoit să ascundă cine este cu adevărat, pentru a regreta că nu a lăsat garda jos cu tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vrei ca lui să îi pară rău pentru ceea ce a făcut. Ar fi frumos să îşi ceară scuze, dar nu conta pe asta.

Darcă ar simţi un gram de regret în ceea ce priveşte acţiunile lui faţă de tine, te-ar face să te simţi mai bine. Deşi adevărul este că te concentrezi pe orice altceva decât pe el.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei să se simtă ca şi cum toată distacţia a dispărut pentru el.

I-ai arătat câtă bucurie şi frumuseţe există, dar că fără tine nu mai poate trăi toate acste lucruri. Fă-l să se simtă că are nevoie de mult noroc pentru a găsi pe cineva atât de bun şi de uimitor ca şi tine, asta ar fi răzbunarea supremă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vrei să simtă regret, nu numai să îi pară rău că v-aţi despărţit, ci şi suferinţă şi remuşcare.

Cu alte cuvinte, vrei să plătească, să regrete că s-a născut şi că a greşit atât de mult cu tine. Ai vrea ca acest blestem să îl umrărească toată viaţa. El nu se va mai recupera complet după separarea voastră şi speri să aibă coşmaruri din această cauză.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vrei ca el să se simtă blocat, stagnat şi să nu mai poată schimba această situaţie.

Viaţa lui să fie plictisitoare fără tine, iar el să nu găsească nicio alternativă. În mod constant l-ai încântat cu noi aventuri şi descoperiri şi nu va mai avea parte niciodată de asta. Vrei să se simtă ca şi cum nu va mai fi niciodată cu adevărat inspirat, iar creativitatea lui a încetat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vrei ca el să se simtă responsabil pentru ceea ce a făcut.

Te-ai săturat să te simţi ca şi cum ar fi fost tot vina ta, pentru că nu a fost, şi te-ar face să fii mult mai bine dacă ar acţiona ca un adult matur măcar pentru o singură dată în viaţa lui.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vrei să simtă că nu va găsi niciodată pe nimeni care să îl accepte aşa cum o făceai tu.

L-ai încurajat să fie la fel de ciudat şi excentric aşa cum îşi dorea să fie, şi i-ai arătat cum să folosească toate astea în avantajul lui. Ai schimbat modul în care se privea şi a devenit o persoană mai bună datorită ţie, iar asta îi va lipsi toată viaţa odată ce v-aţi despărţit.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vrei să simtă că el nu se mai poate bucura niciodată şi că umorul a dispărut complet din viaţa lui.

Eşti sigură că alături de nimeni nu va mai râde aşa cum o făcea cu tine. Nu vrei ca el să fie complet deprimat, vrei doar să fie nefericit că nu mai are toate aceste lucruri. Nu vrei să se simtă distrus, pentru că asta te-ar face să vrei să îl ajuţi, vrei ca el să vadă lumea ca fiind mai puţin vibrantă fără tine în ea.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vrei ca el să se simtă neliniştit, nemulţumit şi puţin deznădăjduit.

Tristeţea ar fi prea uşoară pentru el, dar dacă l-ai face să se simtă plictisit şi inutil, atunci ai sta mai bine cu psihicul. Vrei să fie gol pe dinăuntru şi să nu îşi mai dorească să facă nimic, în timp ce tu cucereşti lumea şi câştigi totul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vrei ca el să se simtă extrem de gelos, cum te-ai simţit şi tu atunci când te uitai pe Facebook-ul lui.

Vrei să fie atât de gelos pe viaţa pe care o duci încât să nu mai poată suporta ideea că nu mai eşti a lui. Poate aşa va realiza imensa greşeală pe care a făcut-o că te-a lăsat să pleci. Lasă-l să sufere, în timp ce tu de bucuri de viaţa ta uimitoare fără el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vrei ca el să se simtă ca şi cum nu se va mai înţelege niciodată cu nimeni aşa cum o făcea cu tine.

Numeni nu-i va înţelege teoriile şi filosofiile sale despre viaţă. El nu va avea niciodată aceeaşi emoţie atunci când va vorbi cu o altă persoană şi va trece prin viaţă având doar relaţii care nu îl satisfac, dar asta nu îl va împiedica să încerce să găsească pe cineva ca tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vrei ca el să se simtă ca şi când nimănui nu îi pasă de el.

În timp ce alta îi ascultă problemele, ea nu va fi deloc implicată cu adevărat de ceea ce i se întâmplă. L-ai ascultat cu adevărat şi ai auzit ce spunea, nu să îi spui doar ce voia să audă. Da, vrei să înţeleagă cât de dureros e să nu ai pe nimeni care să te mângâie atunci când ai nevoie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod