Cum să seduci fiecare zodie

Care este cea mai bună metodă de seducție, potrivit astrologiei? Să aruncăm o privire la cum să cucerim fiecare zodie în parte!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ascultă-l!

Berbecul are multe de spus şi multe dintre aceste lucruri sunt incredibil de interesante. Aceşti oameni sunt profesori minunaţi şi ai şansa să îi cucereşti definitiv dacă îi laşi să vorbească. Te va găsi interesant şi preocupat, lucru care îi va face să se îndrăgostească şi mai tare de tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încurajează-i cretivitatea!

Taurul e adesea lăudat pentru munca şi eforturile depuse, dar rareori îi este văzută latura artistică aşa cum şi-ar dori. Este extrem de creativ, aşa că laudă-i ideile mai mult decât munca efectivă. Atunci când e apreciat ca individ, el revine la viaţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Lasă-l să se facă plăcut!

Nativul din această zodie are nevoie să îi mulţumească pe cei din jur. Este foarte important ca tu să înţelegi cât de multe lucruri e dispus să facă pentru tine. Uneori poate fi prea sentimental, dar dacă vrei să îl seduci, lasă-l să se simtă ca şi cum eforturile sale nu sunt în zadar!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu siguranţă îl vei seduce dacă te concetrezi pe frumuseţea lui, pentru că acestui nativ îi place să fie perceput ca fiind cel mai tare din încăpere.

Este o persoană spirituală, dar şi extrem de activă sexual dacă îl stimulezi suficient.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru a seduce un Leu, trebuie să ai un simţ dezvoltat al umorului.

Acesta iubeşte să râdă şi adoră să petreacă timp de calitate alături de cine îl poate distra. Cu siguranţă va remarca că eşti atrăgătoare, dar nu există nimic mai bun decât o doză serioasă de râs.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara iubeşte lucrurile şi e printre puţinele semne zodiacale care apreciază florile, bomboanele şi bijuteriile.

Nu are nevoie să cheltuieşti mulţi bani, micile gesturi funcţionează la fel de bine în procesul de seducţie ca şi cadourile substanţiale pentru unele persoane.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vrei să seduci o Balanţă, păstrează o doză de mister.

El vrea să te descopere în permanenţă şi îl vei cuceri instant dacă sub imaginea ta rece şi distantă se află o femeie care îl va topi în dormitor. Îi place să ştie că îl aşteaptă mereu surprize din partea ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul iubeşte lucrurile materiale.

Îl vei cuceri pe loc dacă îi faci cadou o excursie, haine scumpe sau îl inviţi la o cină luxoasă. Dacă pe lângă aceste gesturi substanţiale ai grijă să fii şi puţin pervers în dormitor, atunci e al tău pe vecie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul iubeşte să îi acorzi atenţie.

Cu cât aceasta e mai mare, cu atât flirtul va fi din ce în ce mai intens. Flatează-l sincer, vorbele siropoase nu îl vor face decât să fugă din calea ta. Vrea să fie luat în serios şi iubit pentru ceea ce este!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă vrei să seduci un Capricorn, arată-i că ai ceva în comun cu el.

Cercetează bine înainte de a începe cucerirea şi descoperă ce îi place şi ce puncte asemănătoare aveţi. Nu e nevoie să te prefaci doar pentru a pune mâna pe el, pentru că la un moment dar totul iese la iveală.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atât timp cât acest nativ are parte de o conversaţie bună cu tine şi se simte respectat, atunci ai o bilă albă din partea lui.

Îl vei seduce complet însă dacă îi încânţi ochii, pentru că totul se învârte în jurul esteticii pentru el!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă vrei să seduci un nativ din Peşti, trebuie să îi arăţi că eşti o persoană loială care are intenţii bune.

Dacă la alte zodii trebuie să te concentrezi pe ele, în cazul acesteia trebuie să te axezi pe tine. Cu cât eşti tu mai bună, cu atât te va vedea mai interesantă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod