Femeia Taur

Cum să seduci femeia Taur

Femeile din zodia Taur sunt conduse de planeta Venus, drept urmare sunt persoane senzuale şi loiale.
Desigur, acest lucru face ca nativa născută în această zodie să fie şi foarte romantică. De aceea, dacă vrei să o cucereşti, trebuie să fie respectate anumite reguli pentru ca ea să ţi se predea!

Iată ce trebuie să faci:

Complimenteaz-o încă de la început

Femeia Taur poate vedea ipocrizia de la mare distanţă, deci asigură-te că ceea ce îi spui e adevărat şi nu spune minciuni. Ea va face orice pentru a arăta bine pentru partenerul ei, de multe ori petrecând mare parte din zi doar pentru că merge la o cină romantică seara.
Tratează-ţi femeia Taur ca şi cum ar fi o sărbătoare!

Fii un pic posesiv

Femeile Taur sunt tradiţionaliste, iar un pic de posesivitate nu strică. Motto-ul acestei native este "Eu am"  şi cuprinde orice persoană care se află în cercul lor de influenţă. În acelaşi timp, nu fi prea restrictiv până la punctul de a-i deveni tutore. Prea multă sufocare va scoate la iveală latura încăpăţânată a personalităţii Taurului.

Arată-ţi corpul dacă e tonifiat

Pentru femeile din această zodie nu e nimic mai atrăgător decât o piele catifelată şi un corp bine lucrat. Permite-i acestei native să te vadă atunci când te îmbraci şi ai grijă de tine.
Ea iubeşte ritualurile de frumuseţe şi nu va putea să îşi mai ia ochii de la tine!

Fii atent la nevoile de confort şi răsfăţ ale acestei femei

Oferă-i din când în când un masaj pe spate sau pe gât, pentru că partea cea mai vulnerabilă a unei femei din Taur este gâtul. Oferă-i o pătură ca să se învelească atunci când îi e frig şi atinge-o delicat. Sărutările uşoare din zona gâtului sau a umerilor îi va da tresăriri acestei femei.

Învaţă să găteşti, o masă delicioasă va face minuni

A fi capabil să găteşti arată abilitatea de a avea grijă şi de a oferi. Află ce alimente îi place acestei native şi pune-le în lista cu pricina.
Nu e impresionată de bucătăria modernă, aşa că nu uita de carte şi de cartofi. Femeile Taur pot fi uşor influenţate dacă sunt satisfăcute culinar. Dacă nu reuşeşti să faci toate astea fără să dai foc la bucătărie, o altă idee e să o scoţi la un restaurant pentru a lua cina la lumina lumânărilor.

Arată-i ce talente ai. Talentul artistic este foarte atractiv pentru ea

Influenţa lui Venus asupra acestei zodii conferă iubire pentru artă. Orice înclinaţie spre muzică, dans sau spectacol este uşor asimilată de această nativă.
Romanticul din ea vrea să fie o muză, aşa că arată-i că prezenţa ei te inspiră. Cu toate acestea, fă toate lucrurile de mai sus doar pentru ea, în particular. Gesturile cu prea mutl zgomot sunt prea siropoase pentru ea.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod