Cum să-l faci să te dorească, în funcţie de zodia ta

Astrologia îţi poate oferi indicii importante atunci când vine vorba de dragoste. Află ce trebuie să faci pentru a-l atrage!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu eşti genul de persoană care să renunţe la control pentru un bărbat, dar, cu siguranţă îl poţi face să creadă că o faci.

Lasă-l să aibă impresia că el e şeful şi că puterea de decizie e la el. Cheia este să fii secretoasă, astfel încât el să nu afle că tu eşti cea care este responsabilă de tot până la urmă. Cu toate acestea, este important totuşi să îi arăţi că eşti capabilă să iei propriile decizii atunci când trebuie, dacă eşti prea pasivă, va crede că nu îţi pasă şi va renunţa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îţi plac întâlnirile pentru că ai ocazia de a cunoaşte oameni noi şi, poate, de a-l găsi pe El.

Nu ieşi întotdeauna la întâlniri cu gândul că acea persoană ar putea fi cel cu care vei rămâne pentru tot restul vieţii, ci te bucuri când interacţionezi cu cineva nou. Dacă vrei să-l faci să te dorească, trebuie să îţi temperezi ieşirile drăgăstoase, cel puţin la început. Mai puţin este mai bine. Nu-i trimite paragrafe întregi şi nu îl eticheta peste tot pe reţelele de socializare. Păstrează acest suspans pentru când o să fiţi doar voi doi şi se va simţi atras de ce are de descoperit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E timpul să-ţi foloseşti abilităţile de social media pentru a-l face să te dorească.

Eşti o prezenţă online puternică şi acum poţi folosi această putere pentru a-i arăta că eşti în căutare de partener. Cea mai bună modalitate de a-l face să te dorească este să îi arăţi că nu e singurul în viaţa ta. Împărtăşeşte imagini pe Instagram cu prietenii sau cu potenţialii tăi iubiţi pentru a-l face să lupte pentru tine. Dacă te joci puţin, îi vei stârni interesul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cel mai bun mod de a-l face să te dorească este să îţi dai seama că nu trebuie să fii mereu acolo pentru el.

El nu are nevoie de tine pentru a-i rezolva problemele sau să fii umărul pe care poate plânge întotdeauna, pentru asta sunt prietenii şi familia lui. Dacă eşti prea disponibilă pentru el, rişti ca el să profite de tine până se va plictisi. Desigur, poţi fi o iubită bună, dar nu îi arăta acest lucru din prima, lasă-l să te descopere!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă vrei să-l faci să te dorească, trebuie să îi arăţi că ai încredere în tine.

Asta înseamnă să vadă că nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericită şi că poţi obţine acest sentiment şi de una singură. Ori de câte ori apari în raza lui vizuală, fii cu fruntea sus şi arată-i că te simţi foarte bine în pielea ta. Astfel, îi vei oferi ocazia de a vedea cât de încrezătoare eşti înainte de a vorbi cu tine. Chiar dacă va trebui să fii falsă, trebuie să emani cât mai multă încredere posibil, nu ar trebui să fie aşa greu pentru tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Mulţi bărbaţi cred că dacă oferă puţină atenţie persoanei de lângă ei, atunci vor obţine tot ce vor de la aceasta.

În cazul tău, nu e deloc aşa. Tu preferi să rămâi singură decât să fii cu cineva căruia nu îi pasă. Din acest motiv, eşti genul de persoană care îl va face să aştepte pe acel potenţial iubit şi care îi va testa răbdarea. Când el îşi va da seama că nu va putea ajunge prea repede la tine, va depune mai mult efort pentru a intra în graţiile tale şi te va dori din ce în ce mai mult.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Flirtul este o modalitate de a-i arăta că poţi fi sau nu interesată de el, doar că trebuie să afle sigur acest lucru.

Când nu eşti sigură dacă el este alesul şi vrei să păstrezi situaţia deschisă pentru cei care sunt interesaţi de tine, atunci flirul este soluţia. Pentru că eşti foarte sociabilă, acest lucru ar trebui să îţi vină natural. Lasă-i impresia că totul e ocazional pentru tine, fă contact vizual din când în când, dar nu îi oferi totul pe tavă, astfel te va dori din ce în ce mai mult!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o persoană foarte misterioasă şi ai putea să te foloseşti de asta pentru a-l face să te dorească.

Nimic nu e mai sexy decât să ştie că trebuie să depună eforturi pentru a ajunge să te cunoască, nu? Cu toate acestea, nu îl lăsa să se chinuie prea tare, pentru că îşi va pierde interesul şi îşi va îndrepta atenţia către altcineva care este mult mai deschis faţă de el. Nu trebuie să îi spui imediat secretele tale, însă nici să nu oferi niciun indiciu despre tine. Găseşte acel echilibru!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Una dintre cele mai bune modalităţi de a-l face să te dorească este să îl ignori.

Nu complet, arată-i că are o şansă, dar nu îi acorda prea multă atenţie. Ignoră câteva dintre mesajele lui, nu părea prea interesată de ce spune el şi fă-l să simtă că trebuie să depună mai multe eforturi pentru a te câştiga.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai o mulţime de lucruri de făcut tot timpul şi eşti o persoană foarte ocupată, în general.

Dacă ştii că nu poţi să îi răspunzi la mesaje mereu şi să ieşiţi ori de câte ori îşi doreşte, atunci ar trebui să ştie şi el acest lucru. Dacă vrei să-l faci să te dorească, trebuie să afle că trebuie să volorifice timpul cu tine. Nu face tu sacrificii pentru el, ci determină-l să le facă el pentru tine. Ai o viaţă şi cine îşi doreşte să facă parte din ea, va trebuie să aibă răbdare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O relaţie trebuie să îţi facă viaţa mai frumoasă, nu să devină singurul lucru frumos şi important din ea.

Dacă vrei să-l faci să te dorească, trebuie să îi arăţi că viaţa ta e foarte bună. Ai un job, prieteni, o familie şi o viaţă socială bogată. Dacă vrea să facă parte din asta, atunci e minunat, atât timp cât ştie că ai şi alte lucruri de făcut. Fii sinceră cu el în avans, ca să nu apară probleme pe viitor. Spune-i de lucrurile care te ţin ocupată, că ai responsabilităţi şi că vrei să te ocupi de toate. Îi vei intriga când va vedea cât de onestă eşti!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Te poţi juca puţin cu el, lăsându-i impresia că nu poate ajunge niciodată la tine.

Dar, dacă intenţia ta este să-l faci să te dorească, trebuie să îi dai câte un pic. Nu trebuie să îi mărturiseşti ce simţi, dar ar trebui să îl faci să înţeleagă că poate avea o şansă. Atinge-i mâna sau braţul atunci când vorbeşti cu el, râzi atunci când face o glumă bună şi zâmbeşte-i din când în când. Vrei să ştie că trebuie să depună mai multe eforturi, dar că este pe drumul cel bun!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod