Cum să îţi găseşti alesul inimii, în funcţie de zodia ta

Semnul tău zodiacal te poate ajuta să îţi dai seama ce îţi doreşti exact în dragoste şi, astfel, să îţi găseşti alesul inimii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativa din Berbec este atrasă de oamenii care sunt ambiţioşi şi hotărâţi.

Dacă doreşte să îşi găsească alesul, el ar trebui să participe la evenimente profesionale unde garantat va întâlni persoane de carieră şi foarte pasionate de ceea ce fac.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativa din Taur are nevoie de un partener care este răbdător şi amabil.

Pentru a-şi găsi alesul, el trebuie să privească către oamenii politicoşi şi grijulii. Cu siguranţă nu e greu să îi găsească, trebuie doar să deschidă bine ochii şi îi va observa pe cei care fac întotdeauna fapte bune.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Alesul pentru nativa din Gemeni trebuie să fie o persoană grijulie.

Ea să fie protectoare prin natura ei. Gemenii s-ar putea să nu-şi dea seama, dar perechea perfectă ar putea fi deja în viaţa lor. Pentru a-şi găsi potenţialul iubit, ea trebuie să acorde o atenţie deosebită celor din viaţa ei care sunt întotdeauna buni şi răbdători cu ea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Alesul nativei din Rac este o persoană sensibilă şi complexă.

O poate găsi dacă acordă o atenţie deosebită hobby-urilor celor cu care se întâlneşte. Îi place să citească poezii, să admire natura sau să facă plimbări lungi? Dacă da, atunci el e perechea potrivită pentru tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nativa din Leu are nevoie de un partener care este jucăuş şi care ştie să flirteze.

Ea îl poate găsi dacă merge la evenimente sociale şi îi acordă atenţie celei mai fermecătoare persoane din încăpere. Leul e atât de îndrăzneţ încât nu va fi greu să îl găsească!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara preferă un partener care iubeşte natura.

Ea tinde să-i placă pe cei care adoră să stea în aer liber şi care se poartă grozav cu animalele. Pentru a-şi găsi alesul, tot ce poate face este să se alăture unui grup de drumeţii sau să încerce să încerce să intre în vorbă cu oameni data viitoare când va ieşi la plimbare în parc.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa iubeşte oamenii miloşi şi drăgăstoşi.

Găsirea partenerului perfect nu va fi deloc dificilă. Tot ce are de făcut este să acorde atenţie acelor admiratori care sunt foarte romantici. Sunt atât de mulţi oameni în jur care ar fi minunaţi pentru tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativei din Scorpion îi plac oamenii pasionaţi şi aventuroşi.

Partenerul perfect este o persoană care se potriveşte cu modul ei intens de a-şi trăi viaţa. Tot ce trebuie să facă este să îşi facă cunoscute dorinţele şi apoi sigur îşi va găsi alesul inimii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru nativa din Săgetător, partenerul perfect este o persoană matură şi deschisă.

Are nevoie de un partener care poate creşte odată cu ea. E posibil să o găsească în următoare ei călătorie. Există şansa ca alesul ei să fie la fel de aventuros ca şi ea şi să se întâlnească pentru că vor explora acelaşi oraş în acelaşi timp.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nativa din Capricorn are nevoie de un partener care este responsabil şi motivat.

Ea are nevoie pur şi simplu de o persoană care nu uită niciodată să plătească facturile la timp. Pentru a o găsi, trebuie să privească atent către persoanele responsabile care sunt întotdeauna punctuale şi care nu renunţă niciodată la îndatoririle lor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativa din Vărsător tinde să îi placă persoanele agere şi inteligente.

Alesul inimii ei trebuie să poată purta discuţii intelectuale şi să fie bine informat despre orice. Îl poate găsi rătăcind printre rafturile unei biblioteci sau la un magazin de cărţi. Tot ce are de făcut este să se ducă acolo şi să îşi arate disponibilitatea.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Partenerul perfect pentru nativa din Peşti este o persoană care o acceptă necondiţionat.

Are nevoie de cineva care să o iubească cu adevărat şi care să o înţeleagă. Deoarece are standarde atât de înalte, găsirea alesului poate fi dificilă, dar nu imposibilă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod