Cum să îţi dai seama dacă are intenţii serioase cu tine, în funcţie de zodia lui

Nu ar fi o surpriză prea plăcută să afli că partenerul tău nu are intenţii serioase cu tine, aşa că mai bine să fii pregătită!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În cazul Berbecului lucrurile sunt destul de simple.

El îţi va spune că te iubeşte atunci când vrea să ducă relaţia la un alt nivel. El ştie că aceste cuvinte sunt importante, aşa că nu le va spune până nu e absolut sigur că tu eşti aleasa. Este foarte posibil ca el să vrea să ia lucrurile încet, dar să îţi spună direcţia în care merge. Nu te aştepta să facă gesturi măreţe, ci mai degrabă îţi va declara iubirea în timp ce staţi în pat şi uitându-vă la filmul vostru preferat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este adeptul gesturilor mari.

Chiar dacă te scoate la o cină romantică sau îţi dăruieşte bijuterii frumoase nu înseamnă neapărat că vrea să treacă la nivelul următor în relaţie. Când el va fi hotărât cu privire la viitorul vostru, el va fi mult mai serios decât până atunci, şi cel mai probabil va planifica o călătorie într-un weekend doar pentru voi doi. Acest lucru ar putea însemna să plecaţi să îi cunoşti părinţii sau să staţi la un hotel în care să vă răsfăţaţi în intimitate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au adesea probleme în a fi cinstiţi cu privire la cine este atunci când nu crede că vei rămâne prea mult timp în viaţa lor.

Când acest nativ ia lucrurile în serios, va începe să fie mai deschis şi onest despre el însuşi. Acest lucru ar putea însemna că va fi mai dispus să îţi dea parola lui de Facebook sau să îţi spună mai multe despre viaţa lui. Îţi va fi destul de greu să ai încredere în el, însă dacă vede că vrei să îi fii alături, el se va schimba. Va opta pentru adevăr şi va fi vulnerabil, lucruri pe care le urăşte extrem de mult.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul adoră relaţiile serioase, pentru că e un romantic incurabil.

Ceea ce îl face să iasă în evidenţă e faptul că nu se teme să ia atitudine atunci când vrea ca relaţia în care e implicat să evolueze. Când decide că vrea să devină serios cu tine, el tinde să ducă o luptă interioară cu privire la modul în care ă sa se ocupe de viitorul vostru împreună. Conversaţiile despre mutare şi căsătorie s-ar putea să îl sperie, dar e o idee bună să afli unde se situează. S-ar putea să treacă ceva timp până se va referi la voi doi ca la noi, dar acel mic cuvânt înseamnă totul pentru el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este tipul de partener căruia îi place să împărtăşească multe lucruri despre el, dar nu îi place să împartă ce deţine.

Acest lucru poate însemna chiar şi o porţie de cartofi prăjiţi sau tricoul lui preferat, aşa că nu trebuie să fii dezamăgită dacă are reţineri să vă mutaţi împreună. Dacă nu are intenţii serioase, ai putea să-ţi dai seama din faptul că nu îţi permite să îţi laşi lucruri în casa lui, sau invers. Atunci când începe să investească mai mult în relaţia voastră, el se va schimba. În curând îţi va spune să laşi periuţa de dinţi la el şi alte astfel de gesturi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară tinde să fie independent în relaţii şi nu îi place să depindă de tine indiferent dacă vede sau nu ceva serios.

Aceasta e modalitatea lui de a se proteja. El ştie că dacă există comunicare constantă, relaţia în care e implicat e una sănătoasă şi prosperă. Telefoanele şi mesajele frecvente fac parte din modul lui de a te face să vezi că intenţiile lui sunt serioase.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa are nevoie de echilibru în viaţa sa, ceea ce înseamnă că are nevoie de egalitate atunci când vine vorba de singurătate şi socializare.

Când e implicat într-o relaţie, el se asigură că îi va rămâne timp şi doar pentru el. Când intenţiile lui sunt serioase, el va renunţa la acel echilibru pentru a petrece mai mult timp alături de tine, ceea ce înseamnă că îi place cu adevărat acest lucru. Asta poate însemna să vină până la tine la serviciu doar pentru a te săruta. Îţi va dovedi că nu eşti o simplă persoană pentru el, ci eşti echilibrul lui. În loc de a sta singur şi a avea o viaţă socială bogată el va avea timp de unul singur şi timp cu tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este as în relaţiile ocazionale, pentru că astfel poate avea un partener de sex şi un bun prieten în aceeaşi persoană.

Atunci când are intenţii serioase, vei avea parte de mai puţină activitate în dormitpr, iar el va fi mai implicat. Acets nativ nu militează din prima pentru monogamie. Când devine din ce în ce mai serios, vei putea să dormi în acealaşi pat cu el fără să faceţi nimic. El nu va mai simţi nevoia să umple timpul cu asta, pentru că se distrează de minune cu tine făcând absolut orice altceva.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu pare a fi tipul care ar fi vreodată interesat de o relaţie serioasă.

Pentru el, acestea înseamnă să fii legat şi să îţi pierzi libertatea. Întotdeauna se îngrijorează că se va transforma într-o persoană care nu e el, dar numai pentru că nu a găsit încă persoana potrivită. Când începe să devină serios, e destul de evident. De obicei, el nu se aşteaptă ca partenerele lui să reziste prea mult timp alături de el, aşa că nu se gândeşte la viitor. Când va începe să facă planuri de viitor în care te include, atunci e clar!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul caută mereu subconştient o relaţie serioasă, dar nu îi place să devină serios cu oricine.

El poate să viseze la căsătorie sau la o familie cu cineva, dar îi place să ia lucrurile treptat. Este foarte metodic atunci când are intenţii serioase. Dacă te va introduce în familia şi în grupul său de prieteni, atunci e un pas înainte în relaţie. Acest lucru e important pentru că înseamnă că vorbeşte despre tine cu oamenii a căror opinii contează pentru el, că te vede că rămâi pentru o perioadă îndelungată şi trebuie să te simţi confortabil cu cei dragi din viaţa sa.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul e pretenţios atunci când vine vorba de relaţii serioase, pentru că vrea să se asigure că ia decizia corectă.

El e criticul său cel mai mare, aşa că ar putea să te ţină la distanţă o vreme. Prietenii lui sunt lumea lui, aşa că va începe o relaţie de prietenie cu tine iniţial. Odată ce te va cunoaşte mai bine, el va începe să aibă în vedere o posibilă relaţie amoroasă cu tine. Când se va deschide cu adevărat în faţa ta, atunci vei ştii care îi sunt intenţiile. Asta înseamnă conversaţii în miez de noapte, ascultându-te ce ai de spus şi chiar dezvăluindu-şi latura lui mai ciudată. Când el se poate purta natural, atunci ştii că te vrea pe vecie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este un romantic incurabil, dar unul prudent de această dată.

Îi place să ia lucrurile încet, aşa că nu o lua personal dacă nu te va introduce prea repede în viaţa lui. Atunci când te va prezenta cu mândrie ca fiind iubita lui, cu siguranţă vei ştii că e nebun după tine. Intenţiile lui serioase se vor vedea prin modul în care se referă la tine, şi asta se va întâmpla doar pentru că va vedea că are suficiente motive ca să te ţină în jurul lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod