Cum să ieşi din zona ta de confort, în funcţie de zodie

Există o cu totul altă lume în afara globului de cristal în care trăieşti, una plină de posibilităţi. Trebuie doar să fii suficient de curajos pentru a ieşi din el!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul se teme cel mai mult de pierderea controlului.

De asemenea, nu îi place ca autoritatea să-i fie pusă sub semnul întrebării. Inconsecvenţa, dezordinea şi nesupunerea sunt cei mai mari duşmani ai săi. Dacă eşti născut în această zodie, trebuie să te laşi mai mult purtat de val. Învaţă să accepţi că nu ai mereu dreptate şi să fii mai deschis experienţelor noi. De asemenea, renunţă puţin la program. Dacă ai totul planificat, nu vei ajunge niciodată să cunoşti şi să te bucuri de spontaneitatea interesantă a vieţii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este regele zonei de confort şi conducătorul tărâmului de rutină.

El urăşte să facă schimbări nesigure şi să rişte. Orientat mereu spre ţintă, el preferă să urmeze un teren stabil şi să rămână 100% concentrat asupra viselor şi viziunilor vieţii. Dacă faci loc pentru intuiţie, nu va fi deloc rău. Flexibilitatea este esenţa vieţii, deoarece îţi permite să găseşti echilibrul dintre disciplină şi libertate. În plus, schimbarea rutinei zilnice te va face să îţi dai seama că există un mod mai uşor şi mai distractiv de a realiza tot ce ţi-ai planificat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii nu pot fi îmblânziţi. Orice rutină, bună sau rea, îi face să se simtă blocaţi şi nerealizaţi.

Gemenii se tem de tăcere şi stagnare mai presus de orice, de aceea ei sunt într-o permanentă căutare de experienţe, realizări şi evoluţie. Tu ai nevoie de linişte şi pace. Deşi toate aceste experienţe reprezintă o modalitate bună de a învăţa şi creşte, fă-ţi timp pentru a procesa ce simţi. În plus, auto-reflecţia poate fi cea mai nebună aventură. Există adâncimi în interiorul tău care trebuie explorate, aşa că axează-te pe asta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este terifiat de tăcere şi se teme să rămână singur, asta din cauza nesiguranţei lui iraţionale.

Înainte de toate, ar trebui să încerci să te cunoşti mai bine. Programează-ţi momente în care să fii singur, astfel îţi vei învinge temerile. A nu fi înconjurat de oameni tot timpul te va ajuta să devii mai încrezător.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul caută mereu atenţie şi aprobare. Imaginea de sine şi valoarea lui sunt strâns legate de opiniile şi sentimentele altor persoane.

Leul nu se simte bine dacă greşeşte sau dacă este respins. Ştii că eşti foarte puternic, dar nu poţi ieşi din zona ta de confort decât dacă te porţi şi prosteşte. Nu fi atât de obsedat să faci o impresie bună! Străluceşti prin ceea ce eşti, nu ai nevoie ca nimeni să îţi confirme asta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este mama răniţilor. Nu numai că are grijă de toţi cei din jurul ei, dar este atât de bună încât toată lumea are nevoie de ea.

Ea evită eşecul cu orice preţ, pentru că o mare parte din stima de sine provine din slujirea altora. Şi, dacă i-ar dezamăgi pe ceilalţi, atunci s-ar dezamăgi pe ea însăşi. Trebuie să realizezi că nimeni nu are dreptate tot timpul şi nimeni nu este perfect. Scapă de această gândire nesănătoasă, fiind mai egoistă din când în când. Fă-ţi timp pentru a te răsfaţa şi vindeca, te vei simţi extrem de bine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa preţuieşte pacea şi liniştea, şi nimic nu este mai important pentru ea decât echilibrul.

Ea se dezvoltă în rutina ei şi se teme de orice ar putea să îi deranjeze ordinea atent echilibrată pe care a construit-o. Incertitudinea e o parte a vieţii şi trebuie să accepţi acest lucru. Acceptarea inconsecvenţei nu te va distruge, ci te va face mai puternică şi mai rezistentă la imperfecţiunile exterioare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este plin de pasiuni misterioase care aşteaptă să explodeze.

Cu o viaţă atât de bogată şi complexă, nu e de mirare că acesta e atât de înspăimântat de ceea ce se ascunde în interiorul ei. Dar ce ai zice dacă ai lăsa pe cineva să facă parte din povestea ta? Te vei simţi mult mai confortabil dacă începi să împarţi cu ceilalţi ceea ce trăieşti tu. Există oameni care sunt la fel ca tine, iar tu nu te vei simţi niciodată pe deplin împlinit dacă nu îi laşi să intre în lumea ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este sălbatic. Nimeni nu îl poate împiedica să îşi atingă scopul vieţii, iar asta presupune libertate pură în gândire şi în acţiune.

Frica lui este uşor de ghicit: nu îi place să fie captiv. Opreşte-te şi gândeşte-te ce faci. Mai devreme sau mai târziu, te vei găsi în situaţii în care nu mai ai unde să fugi. Încearcă să te stabileşti din când în când, ca o pasăre migratoare. Plantarea rădăcinilor îţi vor deschide noi perspective asupra vieţii şi te va face să îţi dai seama că cea mai mare aventură te aşteaptă acasă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Realizarea şi succes sunt principalele motoare ale evoluţiei hotărâte a Capricornului.

Întodeauna este energic şi încântat de călătoria care îl aşteaptă şi rar se opreşte să vadă ce pierde pe drum. Capricornul vrea să cucerească lumea şi vrea ca acest lucru să se întâmple acum, deci nu are timp de pierdut. În caz contrar, s-ar putea să rateze şansa de a fi primul. În timp ce obiectul tău pentru succes pe toate fronturile este o calitate deosebită, ar trebui să iei în considerare şi încetinirea ritmului! Viaţa nu este despre destinaţie, ci despre călătorie. De asemenea, să ajungi în frunte ar putea să te facă să te simţi singur, aşa că ia o pauză pentru a aprecia lucrurile simple ale vieţii!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului nu îi pasă de lume, de reguli şi de opiniile din popor.

Este individualist şi se teme să fie capturat de orice gen de majoritate şi de a-şi pierde unicitatea. Dar a fi diferit nu este despre extreme. A fi unic nu înseamnă să râmâi blocat în propria gândire. Luând viaţa aşa cum este ea şi încercând să înţelegi diversităţile ei frumoase, te va îmbogăţi ca persoană. Să fii singur împotriva lumii nu e deloc o idee bună!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Un suflet generos ca cel al Peştilor nu se opreşte niciodată din a se gândi că sacrificiile lui vor fi zadarnice.

Ei iubesc neîncetat, chiar şi atunci când nu sunt iubiţi. De asta se tem cel mai mult: să rămână singuri, fără iubire şi fără nimeni care să îi poată înţelege. Nu trebuie să îţi fie teamă că respingerea te va trage în jos, ci să o îmbrăţişezi cu curaj. Singura modalitate de a-ţi depăşi frica şi de a te opri din a te sabota singur este să te confrunţi cu realitatea dură. Ai putea fi rănit, dar vei deveni mai puternic!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod