Cum să găseşti dragostea pe care o meriţi, în funcţie de zodia ta

Unele zodii trebuie să îşi asume riscuri, altele să fie misterioase pentru a reuşi să găsească dragostea pe care o merită! Tu ce trebuie să faci?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca să găseşti dragostea pe care o meriţi, trebuie să vrei să o cauţi.

Asumă-ţi nişte riscuri şi spune da cât mai multor lucruri în viaţă. Vei avea nevoie de mai multă încredere în tine pentru a acţiona curajos, şi astfel vei găsi dragoste în locuri neaşteptate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să scapi de acea mentalitate care continuă să te convingă că nu eşti vrednică de iubire adevărată.

Tu meriţi acea dragoste fără îndoială. Acesta este singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a o găsi: să-ţi reminteşti că meriţi să fii iubită. Şi nu irosi nicio oportunitate care ţi se oferă de a lăsa dragostea să intre în viaţa ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Învaţă să accepţi previzibilul, obişnuitul şi rutina.

Ca Gemeni, cauţi în mod constant trăiri noi. Încerci mereu să atragi emoţia şi drama în viaţa ta. Cu toate acestea, trebuie să ştii că, pentru a găsi dragostea adevărată, trebuie să te linişteşti puţin. Trebuie să găseşti acel sentimente de stabilitate cu o persoană înainte de a găsi dragostea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca Rac, atragi multă dragostea în viaţa ta datorită felului tău de a fi.

Eşti o creatură atât de iubitoare şi grijulie încât oricine ar fi norocos să te aibă ca parteneră. Cu toate acestea, trebuie să impui limite asupra nevoii tale emoţionale. Nu poţi să obligi pe cineva să se îndrăgostească de tine şi nu trebuie să stresezi oamenii cu dragostea ta până la punctul de sufocare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să fii mai puţin mândră decât de obicei.

Nu fi atât de arogantă încât să îi îndepărtezi pe cei din jurul tău. Într-o relaţie, va trebuie să accepţi că nu va mai fi totul aşa cum spui sau vrei tu. Pentru ca găsi dragostea adevărată, trebuie să recunoşti că nu vei mai fi întotdeauna centrul universului.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Uneori, dragostea pe care ţi-o doreşti nu e cea pe care o meriţi.

Ai standarde imposibil de rigide şi de aceea îndepărtezi o mulţime de oameni înainte de a le oferi şansa de a se îndrăgosti de tine. Oferă-le această şi lasă-te purtată de val. Dragostea nu trebuie să fie perfectă, asta e partea care o face să fie cu adevărat frumoasă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să te hotărăşti să iubeşti pe cineva.

Nu permite indeciziei tale să nu lase dragostea să intre în viaţa ta. Aminteşte-ţi că dragostea este o decizie conştientă şi o alegere pe care trebuie să o iei în fiecare zi când eşti cu cineva.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să fii mai deschisă. Ca Scorpion, o mare parte din tine este mistica ta.

Eşti atât de misterioasă încât îi faci pe oameni foarte curioşi în legătură cu tine şi cu felul în care îţi trăieşti viaţa. Cu toate acestea, va trebuie să te deschizi total în faţa cuiva dacă vrei să devină ceva intim cu adevărat. Nu poţi continua ca până acum dacă vrei să te îndrăgosteşti.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu cauţi întotdeauna să călătoreşti în locuri pe care nu le-ai mai văzut niciodată şi eşti un rătăcitor absolut.

Vrei să cunoşti cât mai multe culturi cu care nu eşti familiarizată, iar asta e minunat pentru că îţi oferă o perspectivă profundă. Dar, dacă vrei să găseşti dragostea adevărată, trebuie să îţi găseşti rădăcinile şi să fii mai stabilă puţin.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viaţa ta înseamnă mai mult decât să îţi urmăreşti obiectivele şi visurile.

Da, e bine că eşti ambiţioasă şi că înţelegi valoarea muncii asidue. Cu toate acestea, nu ar trebui să iei viaţa atât de în serios. Aminteşte-ţi că dragostea este ceva care ar trebui să te relaxeze şi să te uşureze.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Intră în contact cu sentimentele tale.

Da, o mare parte din ceea ce eşti e datorită inteligenţei tale, dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi reprimi emoţiile. Dragostea este un sentiment şi o alegere. Nu poţi iubi pe cineva dacă nu înveţi să profiţi mai mult de aceste sentimente.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Continuă să faci ceea ce faci, fii optimistă şi urmăreşte-ţi visurile.

Tu mereu te gândeşti la scenarii pozitive chiar şi atunci când lumea ta pare să se ducă la vale. Şi asta e bine. Iubeşte-i pe toţi cei pe care îi întâlneşti. În cele din urmă, cineva te va iubi în schimb în moduri pe care nu ţi le-ai fi putut imagina.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod