Cum să cucereşti un bărbat, în funcţie de zodia lui

Dai dovadă de stângăcie atunci când vine vorba de bărbaţi? Descoperă câteva trucuri care te pot ajuta să cucereşti mai uşor, în funcţie de zodia lui!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul tinde să fie foarte responsabil şi organizat, aşa că invită-l la un concert şi scoate-i din cap grijile.

El va fi întotdeauna fermecat de femeile care ştiu ce îi place şi care fac tot posibilul ca el să se simtă bine şi să se relaxeze. Pentru el este foarte important să aibă alături pe cineva care să îl echilibreze.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt foarte uşor de cucerit şi sunt extrem de sociabil.

E suficient să îl duci într-un loc aglomerat, la o petrecere pe plajă sau un festival, unde să vă simţiţi cu adevărat liberi împreună. El va adora personalitatea ta distractivă şi va fi impresionat de modul libertin de gândire.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este foarte romantic şi sentimental.

Ca să îl cucereşti va trebui să îi oferi totul, nimic fals, nimic ciudat, să îi arăţi cine eşti tu cu adevărat. Îi place să poarte discuţii lungi şi inteligente, să te privească în ochi şi să poarte o conversaţie uimitoare. Doar aşa îl poţi câştiga!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Trebuie să fii sinceră dacă vrei să cucereşti un Berbec.

Acestuia îi plac femeile ambiţioase, aşa că fii independentă, luptă pentru ceea ce îţi doreşti arătându-i că vrei să evoluezi în permanenţă. Dar nu îţi forma o imagine falsă doar pentru a-l impresiona, pentru că îşi va da seama la un moment dat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca să cucereşti un Taur trebuie să fii mai întâi amica lui.

Lasă-l să descopere treptat cât de uimitor e să petreacă timpul cu tine şi ce conversaţii lungi şi antrenante aveţi. El iubeşte femeile cu care poate comunica la un nivel profund şi care îl face să râdă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ca să cucereşti un nativ din această zodie va trebui să îl duci într-o excursie spontană pentru că el e mereu în căutare de lucruri noi şi interesante.

Alege un loc unde nu aţi mai fost niciodată, exploraţi împrejurimile şi vorbiţi despre orice unul cu celălalt!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tot ce trebuie să faci ca să cucereşti un nativ din Rac este să îl atingi.

Acesta este secretul lui şi nu trebuie să te vadă speriată de latura lui sensibilă. Ia-l încet, apoi fă mişcări mai îndrăzneţe şi jucaţi-vă puţin. Are nevoie de cineva care să îl scoată din timiditate!

Leu(22 iulie - 22 august)

Un Leu este destul de greu de cucerit, aşa că trebuie să fii o persoană foarte sigură pe ea.

Trebuie să fii îndrăzneaţă şi directă, să îi spui ceea ce vrei şi dacă îl vrei şi îl vei sensibiliza puţin. Dacă tot nu funcţionează, încearcă un sărut din senin, va fi şocat şi plăcut surprins în acelaşi timp.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este greu de cucerit, este loial, dar foarte pretenţios.

Cel mai bun mod de a-i atrage atenţia este să te porţi natural şi să fii tu. Pune-ţi personalitatea în valoare la fiecare discuţie pe care o purtaţi, însă nu exagera cu nimic pentru că se va prinde.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă vrea atenţie şi vrea să se simtă important.

Invită-l la cină la tine, pregăteşte-te pentru el şi arată-i eforturile pe care le-ai făcut pentru ca el să se simtă bine. Cumpără-i berea preferată şi pune un film care îi place, il vei impresiona din start şi vei avea o bilă albă din partea lui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este pasional, aşa că oferă-i din prima ceea ce îşi doreşte.

Atunci când eşti cu el va vrea atenţie deosebită, grijă şi afecţiune, şi nicidecum să te uiţi la alţi bărbaţi. Fiind gelos din fire, o astfel de atitudine îţi va tăia orice şansă de a ajunge la inima lui!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător îşi doreşte să se simtă bine cu femeia de lângă el şi să nu se plictisească alături de ea.

Invită-l la un spectacol de comedie, la o piesă de teatru sau stand-up şi aşa vei reuşi să creezi o conexiune între voi. Atunci când va vedea cât de bine vă distraţi împreună, nu te va mai lăsa să pleci.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silvia pe 12 Ian 2017, 11:23
    leu

    ce vanatori leii!!! abia asteapta sa sari pe ei!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod