cum sa cuceresti barbatul rac

Cum să cucerești bărbatul Rac. Cele mai bune sfaturi de seducție

Vrei să descoperi cum să cucerești bărbatul Rac? Iată câteva ponturi care te vor ajuta să ajungi la inima lui!

Să cucerești bărbatul Rac poate fi o sarcină dificilă dacă nu cunoști câteva lucruri esențiale despre el. Iată cele mai bune sfaturi de seducție!

Racul este de părere că iubirea nu cunoaște limite. Nu îi place în mod normal să-și asume riscuri, dar lucrurile se schimbă atunci când e îndrăgostit. Totuși, să cucerești un Rac este o adevărată artă. E o persoană fidelă, cu o imaginație bogată și foarte sensibilă. Racul poate avea schimbări bruște de dispoziție și este destul de pesimist, ceea ce înseamnă că trebuie să acționezi cu mare grijă dacă vrei să-l seduci și, apoi, să-l păstrezi în viața ta.

Dacă vrei să-l faci să se îndrăgostească de tine, este vital să stabilești o legătură emoțională puternică cu el încă de la început. Următoarele sfaturi te vor ajuta!

Cum să cucerești bărbatul Rac - Convinge-l că ești o femeie de casă


Viziunea ideală a unui Rac cu privire la viitor se rezumă la o casă, o grădină frumoasă plină de copii, animale de companie și o soție grijulie.

E prea puțin probabil să ia în considerare o relație cu o femeie care nu este orientată spre familie. Din acest motiv, dacă vrei să-l cucerești, este important să îi lași impresia că ești o familistă convinsă, că îți plac copiii și animalele. Vorbind cu el despre familia ta și despre locul în care aspiri să trăiești în viitor, îl va încuraja să se deschidă în fața ta și, astfel, să se creeze o legătură emoțională puternică între voi.

Cum să cucerești bărbatul Rac - Acționează ca și când ai avea nevoie de ajutor


Racul va fi mult mai interesat de tine dacă îl faci să creadă că ai nevoie de ajutor. Așa că, deși în realitate poți fi destul de dură și capabilă, fă efortul de a-i arăta latura ta mai vulnerabilă. Fiind extrem de sensibil, Racul nu va putea rezista în fața unei povești impresionate de viață și va dori să aibă grijă de tine. Spiritul lui protector este foarte dezvoltat și va lupta pentru cei slabi și fără apărare.

Așadar, dacă îți place ideea de a fi salvată de propriul tău cavaler în armură strălucitoare, nu ezita să îi ceri ajutorul.

Citește și: Bărbatul din zodia Rac. Tot ce trebuie să ştii despre el
 

Cum să cucerești bărbatul Rac - Fii blândă și grijulie


Nu face greșeala de a-l invada cu prea multe întrebări despre el încă de la început. Racul este destul de timid și rezervat, astfel că îl poți speria cu ușurință. Este reticent să divulge prea multe despre sine, cel puțin până se va convinge că merită să te lase să intri în sufletul lui. Pentru a-i câștiga încrederea, este vital să fii amabilă, blâdă, grijulie și, mai ales, un ascultător excelent. Pentru că are o natură emoțională puternică și este ușor de rănit, Racul are nevoie de o parteneră care să empatizeze cu schimbările sale de dispoziție și față de care să îți poată exprima sentimentele fără a fi judecat. Dacă vrei să-l cucerești, evită să-l critici, să îl cerți sau să îi sugerezi să se schimbe!

Cum să cucerești bărbatul Rac - Întreabă-l despre familie


Un mod prin care îi poți câștiga încrederea este să-i vorbești deschis despre familia ta și, la rândul său, să-l rogi să-ți povestească despre a lui.

Familia este foarte importantă pentru acest nativ și, adesea, tinde să fie prioritatea lui în viață, peste carieră. Să-l întrebi despre rădăcinile sale, despre copilărie, despre locul în care s-a născut, dacă are sau nu frați și surori sau locuri în care familia sa și-a petrecut vacanța este o tactică excelentă de a-l cunoaște și de a-l face să se îndrăgostească de tine. Bărbatul Rac are, de regulă, o relație foarte strânsă cu mama sa, iar aprobarea ei cu privire la relațiile lui este indispensabilă. Așadar, ai face bine să începi să fii prietena ei încă de acum!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Cum să cucerești bărbatul Rac - Arată-i că ești adepta valorilor tradiționale


Îi vei cuceri mult mai ușor dacă îl faci să creadă că, la fel ca și el, ai o abordare tradițională a iubirii. Cu valorile sale de modă veche, acest bărbat caută un suflet pereche cu care să aibă o relație de lungă durată, nu o aventură de-o noapte.

El are nevoie de o femeie care să fie loială și credincioasă. Bărbatul Rac este atras de modestie și de frumusețea interioară. Cunoscut pentru faptul că un romantic incurabil, iubește cinele la lumina lumânării, așa că nu ezita să accepți o invitație la el acasă!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod