Căsătorie

Cum să alegi data nunții, în funcție de zodia ta



Balanță

Echilibrați, eleganți și pasionați de lucrurile bine făcute, cei născuți sub semnul Balanței își doresc nunta perfectă așa că o plănuiesc cu pasiune.
Le place sezonul cald, sunt atrași de mare și vegetație iar nunta lor trebuie să fie în strânsă legătură cu natura. Din acest motiv, primăvara târzie este perioada perfectă pentru nuntă.

Scorpion

Acești nativi adoră să facă și să cheltuie bani așadar la nunta lor nu vor fi făcute economii. Visează probabil dintotdeauna la acest eveniment iar atenția pe care o vor acorda la detalii este nemăsurată.
Sezonul cel mai aglomerat, vara, este întocmai pe placul lor. Au variante din care pot alege și nu vor duce lipsă de profeșioniști care să îi ajute cu organizarea.

Săgetător

Neînfricați și pasionați de aventură, Săgetătorii ar prefera mai degrabă să plece direct în luna de miere decât să se obosească cu planificările pentru nuntă. În ciuda acestui lucru sunt conștienți că trebuie să o facă, așa că vor încerca să simplifice procesul cât de mult se poate. Luna Ianuarie este ideală deoarece este în afara sezonului, serviciile și locația sunt ușor de rezervat iar costurile sunt substanțial mai mici.

Capricorn

Adesea macinați de nesiguranță, Capricornii caută să mulțumească pe toată lumea iar abia apoi pe ei însăși.
Din acest motiv nunta lor se va plia mai mult pe abilitatea invitaților de a participa la eveniment.

Acum că ai o idee mai bună despre când e bine să faci nunta, nu mai rămâne decât să te hotăraști asupra datei perfecte. Află și mai multe informații despre calendarul nunților de la Photosnacks.

Sursa foto: stock images pexels.com

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Evanghelic pe 10 Feb 2017, 18:49
    Speranta in necaz

    Daca ti-ai pierdut speranta si simti ca nu mai ai niciun rost, daca o boala sau o suparare te apasa si nu stii ce sa mai faci, nu dispera, prieten drag! Exista o speranta! E Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Cauta-L pe El... http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod