Căsătorie

Cum să alegi data nunții, în funcție de zodia ta



Gemeni


Personalități duale, Gemenii se vor râzgândi de nenumărate ori până când se vor decide la o dată finală. Și chiar și atunci vor avea îndoieli
Cu toate acestea, Gemenii iubesc natura și căldura așa că o zi primăvara sau vara reprezintă o data ideală a nunții pentru ei.

Rac


Sensibilii raci își doresc să fie înconjurați de toate personele dragi și suferă dacă cineva nu poate ajunge la eveniment. De asemnea, ei sunt atașați de absolut orice ține de trecutul și proveniența lor așa că vor alege mereu familiarul.
Luna Iulie îndeplinește condițiile esențiale. Căldura de afară și sentimentul de sărbătoare vor transforma nunta lor în cel mai frumos eveniment al anului.

Leu

Leii pun mare preț pe impresia care o fac așa că își doresc mereu să surprindă lumea. Vor alege să își facă nunta în locuri inedite – la munte sau pe o plajă. Lunile de iarnă le oferă nenumărate posibilități de a fi creativi. Decembrie și Ianuarie sunt luni perfecte pentru mirii Leu.

Fecioară


Persoanele născute în zodia Fecioarei au un spirit practic și vor organiza evenimentul până în cele mai mici detalii.
De asemenea vor cântări toate aspectele și se vor orienta în funcție de buget, necesități și practicalitate. Lunile care se află în afara sezonului – precum Ianuarie sau Martie – sunt pe placul lor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Evanghelic pe 10 Feb 2017, 18:49
    Speranta in necaz

    Daca ti-ai pierdut speranta si simti ca nu mai ai niciun rost, daca o boala sau o suparare te apasa si nu stii ce sa mai faci, nu dispera, prieten drag! Exista o speranta! E Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Cauta-L pe El... http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod