Cum să alegi data nunții, în funcție de zodia ta

Căsătorie

Pentru multe persoane, semnul zodiacal și calendarul astrologic reprezintă o influență majoră în alegerea detaliilor pentru nuntă.

În funcție de zodia sub care te-ai născut, anumite perioade pot fi benefice sau din contră, nepotrivite pentru o nuntă. Un calendar astrologic pentru nunți îți va veni mereu la îndemână. Ti-am pregătit un ghid în care îți vom explica cum să alegi data perfectă pentru nunta ta.

Vărsător


Vărsătorii sunt persoane care prețuiesc independența personală și au nevoie de mult spațiu de mișcare. Acesta este un prim indiciu că nunta trebuie organizată într-o locație spațioasă și aerisită, de preferat apropiată de apă. Un climat aerisit și proaspăt îl va face pe Vărsător să fie în cea mai bună formă a sa. Din acest motiv primăvara este anotimpul perfect pentru nuntă.

Pești

Un alt semn de apă, Peștii sunt visătorii zodiacului și au nevoie de o nuntă care să le satisfacă firea romantică. Nunta lor va fi una de basm, cu nenumărate detalii și o mulțime de invitați.

Deoarece nu îi deranjează frigul iar peisajul răpitor al iernii îi atrag, acest sezon pare a fi perfect pentru nuntă.

Berbec

Impulsiv și doritor de aventură, Berbecul nu va fi mulțumit cu o nuntă convențională. Prin firea sa își dorește să fie mereu suprins așa că va oscila mult înainte de a alege data care i se pare lui perfectă. Semn de pământ, în puternică legătură cu natura, Berbecul este avantajat de nunțile în sezonul cald. Vara este perioada ideală dar și începutul toamnei îl va atrage.

Taur

Cerebrali și bine ancorați în realitate, Taurii cântăresc cu mare atenție toate variantele și aleg perioada care rezonează cel mai bine cu nevoile lor.
Pasionați de natură își vor dori cu siguranță o nuntă în aer liber.
Dar cum căldura excesivă îi epuizează, nu rămâne decât toamna sau primăvara.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Evanghelic pe 10 Feb 2017, 18:49
    Speranta in necaz

    Daca ti-ai pierdut speranta si simti ca nu mai ai niciun rost, daca o boala sau o suparare te apasa si nu stii ce sa mai faci, nu dispera, prieten drag! Exista o speranta! E Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Cauta-L pe El... http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod