Cum îţi va rupe inima, în funcţie de zodia lui

Despărţirile sunt groaznice! Sufletul tău va fi rupt în mii de bucăţi, indiferent cât de pregătită crezi că eşti pentru asta.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atunci când te loveşti, ştii că urmează clipe urâte şi pline de durere.

Dar atunci când te desparţi de cineva sau eşti părăsită, e mai mult decât atât. Un Berbec îţi va rupe inima rapid şi direct. Acest lucru se întâmplă dacă acesta s-a plictisit de tine sau şi-a găsit pe altcineva, iar apoi a terminat definitiv cu tine! Când Berbecului nu îi mai convine ceva la relaţia în care e angajat, atunci nu va încerca să rezolve problema sau să reaprindă scânteia, iar atitudinea lui te va afecta cel mai mult.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru un Taur, nimeni nu este mai important decât propria-i persoană.

Se pune mereu pe primul loc, iar relaţia deja pierde teren. Cel mai probabil vei vrea să te desparţi de el din această cauză, iar amândoi veţi regreta acest lucru. Ceea ce îţi face cel mai rău este că e atât de încăpăţânat încât refuză să lupte pentru tine şi pentru viitorul vostru împreună, lăsându-te pur şi simplu să pleci.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Un nativ din această zodie va încerca să ia o pauză de la relaţie în încercarea de a-şi da seama ce simte, dar să nu crezi că a plecat definitiv din viaţa ta.

Vei primi mesaje în mod constant de el, dorind să discute sau să se împace cu tine. Această joacă te face foarte mult să suferi. De asemenea, apariţiile sale pe reţelele sociale îţi arată faptul că nu suferă după tine, ba mai mult pare că trece prin cea mai bună perioadă a lui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atunci când termini o relaţie cu un Rac, suferinţa reală va fi atunci când vei vedea că acesta este distrus.

Ai vrea să fii lângă el, dar ştii că nu e o idee bună să fii umărul pe care să plângă. Doare enorm când ştii că ai distrus pe cineva care te-a iubit. Bărbatul din această zodie nu are nicio problemă în a-şi arăta emoţiile, de aceea vei vedea toate stările prin care trece şi vei avea inima ruptă în bucăţi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leii iubesc să fie în centrul atenţiei, astfel încât e posibil să se despartă de tine în văzul lumii.

Aceşti martori nedoriţi te vor face să simţi durerea mult mai rău. Din moment ce Leii au atât de multe admiratoare, el va începe rapid o nouă relaţie, lucru care te va face să te întrebi mult timp ce ai făcut tu greşit de nu a mers. Răspunsul este că nu ai greşit cu nimic! Inima îţi va fi ruptă în bucăţele mai ales atunci când eşti întrebată de prietenii comuni ce s-a întâmplat sau atunci când îşi exprimă părerea de rău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Un bărbat din Fecioară, probabil nici nu va observa că suferi.

El va crede că el doar te ajută cu critica lui constantă şi sugestiile pe care i le dai şi pe care le consideri extrem de utile. Toată această situaţie te macină, vei avea tendinţa de a te refugia în muncă şi să începi să îi acorzi din ce în ce mai puţină atenţie. După un timp, vei fi nevoită să pleci din relaţie pentru a nu-ţi pierde respectul de sine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Să te rănească este ultimul lucru pe care o Balanţă ar vrea să ţi-l facă.

Cu toate acestea, este dificil pentru el să rămână alături de o singură persoană, mai ales dacă consideră că nu primesc atenţia pe care o merită. Nehotărârea, instabilitatea şi faptul că se răzgândeşte mereu te face enorm să suferi. Faptul că ba vrea să fie cu tine, ba nu te va frustra la maximum şi îi vei cere să ia o decizie, indiferent care ar fi ea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii iubesc intens, dar se şi enervează intens.

Nu ai dori să intri într-o luptă cu acest nativ, deoarece în acele momente intenţia lui este doar de a te răni, şi va reuşi cu brio! Scorpionul va spune lucrurile cu atâta ură şi vei ştii că le simte cu adevărat atât timp cât el nu minte niciodată. Chiar şi după ce nu vă veţi mai vorbi deloc, urmele vorbelor sale vor continua să doară şi vor distruge orice moment frumos pe care l-aţi trăit împreună.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă apar probleme în relaţia pe care o ai cu un Săgetător, s-ar putea să vii într-o zi acasă şi să nu îl mai găseşti.

Nu va exista nicio explicaţie sau justificare din partea lui, ceea ce te va devasta. Săgetătorul are nevoie de ceva nou tot timpul, mai ales dacă există conflicte sau apar sentimente negative între voi doi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atunci când te desparţi de un Capricorn, cu siguranţă problema este la el, nu la tine.

El nu prea reuşeşte să îşi uite fostele, iar tu nu poţi concura cu o persoană invizibilă, ceea ce te va frustra şi te va răni în acelaşi timp. Vei avea mereu senzaţia că nu te ridici la standardele lui şi nu poţi fi niciodată suficient de bună ca fosta lui.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Din moment ce Vărsătorul este lipsit de emoţii şi extrem de rece, toată suferinţa va pica pe tine.

Este inutil să îi spui ce simţi pentru că el nu vrea să audă sau să se ocupe de sentimentele tale. Nu există nicio şansă de împăcare din moment ce aţi pornit pe acest drum, pentru că în mintea unui Vărsător nu există nicio soluţie pentru a remedia problemele.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti se va simţi groaznic că te-a rănit, dar asta nu te va face să te simţi mai bine.

Relaţiile implică muncă şi eforturi, iar Peştii au lucruri mult mai bune de făcut cu timpul lor decât să se ocupe de asta. Indiferenţa lor aparentă te va face să te simţi chiar mai rău!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod