Cum îți poate influența luna plină emoțiile

Luna plină scoate în evidență binele și răul din interiorul tuturor, indiferent de semnul astrologic. Cu toate că nu te face să te transformi într-un vârcolac, există anumite lucruri adevărate în spatele ideei conform căreia suntem conectați emoțional cu luna.
Luna plină ne afectează organismul, dar și oceanele. Din moment ce corpul uman este compus din multă apă, este ușor de înțeles cum te influențează luna. Atunci când este lună plină, emoțiile sunt ca o maree și este important să nu te lași purtat de val.
 

Moduri în care luna plină îți poate influența emoțiile


1. Energizează


Luna plină poate duce la un sentiment de energie crescută, fiecare semn al zodiacului reacționând diferit. De exemplu, un nativ în Leu reacționează foarte diferit la energia lunii pline față de un nativ în Fecioară. Leilor le place luna plină, deoarece această zodie se bazează pe creativitate, pasiune și entuziasm. Nativul în Leu își dorește în mod constant să aibă mai multă energie, așa că acesta va ieși mai mult, va crea ceva nou și va fi extrem de entuziasmat atunci când este lună plină.
Partea întunecată este că un Leu poate deveni prea arogant din cauza acestui entuziasm. O Fecioară, pe de altă parte, se bucură de energia adusă de luna plină pentru că îi permite să crească productivitatea muncii. 

2. Luminează


Luna plină furnizează în mod evident mai multă lumină decât alte faze ale lunii, dar are o proprietate luminoasă și în ceea ce privește conștientizarea. Fecioarelor nu le place foarte mult acest lucru, pentru că nu vor să fie în lumina reflectoarelor. Însă când vine vorba de Capricorn, este o poveste cu totul diferită. Această caracteristică a lunii pline poate ajuta nativii în Capricorn să aibă o vizibilitate mai bună cu privire la prioritățile lor. De fapt, le va fi luminată calea către realizări și succes.
Luminozitatea covârșitoare a lunii îi poate pune pe unii nativi în dificultate, în timp ce alții o folosesc ca pe un ghid.

3. Intensifică sentimentele


O lună plină poate amplifica caracteristicile naturale ale unui semn astrologic și poate, de asemenea, să îi facă pe oameni să simtă lucrurile mai intens. Acest lucru poate fi negativ sau pozitiv, în funcție de starea ta de spirit atunci când este lună plină. Scorpionul este deja un semn zodiacal intens, așa că lucrurile pot deveni chiar și mai intense pentru această zodie. Scorpionul este cel mai întunecat semn al zodiacului și, de asemenea, cel mai sexual. Luna plină se poate manifesta în două feluri pentru acest nativ: intimitatea pe care un Scorpion o poate crea în timpul lunii pline este de neegalat, dar dezavantajul este că pot lua amploare și drama, încăpățânarea și dorința de control.
Peștii sunt aproape exact opusul unui Scorpion în acest caz. În loc să proiecteze emoții intense, Peștii se deschid către ei. Dintre toate semnele zodiacului, acești nativi sunt cei mai empatici. Iar când este lună plină, aceștia se simt și mai apropiați de oameni. Dacă dacă sunt prea empatici și nu își protejează energia, ar putea să se simtă cu adevărat drenați de energie.

4. Destabilizează


În timp ce Capricornii se bucură de succesul sporit pe care l-ar putea avea în timpul fazei lunii pline, acești nativi sunt de părere că este o perioadă dificilă. Toată această energie le strică rutina. Pe măsură ce emoțiile se schimbă și sunt mai puternice, este un moment al incertitudinii, lucru pe care Capricornii îl urăsc. Aceștia preferă să mențină o stare de echilibru în viața lor.
Însă Săgetătorul și Vărsătorul se bucură de această perioadă. Vărsătorilor le place luna plină deoarece iubesc lucrurile noi. Acest semn zodiacal iubește schimbarea, așa că orice efect destabilizator pe care îl va avea luna nu îl va deranja. Săgetătorul simte că luna plină îi aduce o oportunitate de a ieși din vechile tipare, de a găsi noi modalități de a crea emoții sau de a rupe un ciclu în care a fost blocat. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod