Cum îţi arată că te iubeşte, în funcţie de zodia lui

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este atras de acea persoană care îi oferă libertate şi nu de cea care îl ţine în lesă.

Atunci când iubeşte, va renunţa el singur la o mulţime de activităţi despre care crede că te-ar deranja, aşa că nu este nevoie să îi spui tu pentru a se simţi condus. El va încerca mereu să te facă să râzi dacă ţine cu adevărat la tine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atunci când un Capricorn este îndrăgostit, el va încerca să te impresioneze tot timpul şi să se mândrească cu inteligenţa lui.

Dacă vrea să îţi cunoască familia, dacă face din prietenii tăi şi prietenii lui, atunci poţi ştii că simte că eşti partenerul perfect!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E greu să îţi dai seama dacă un Vărsător te iubeşte, mai ales la început.

Acesta pare detaşat şi inabordabil. Atunci când se îndrăgosteşte cu adevărat, el îţi va împărtăşi toate secretele şi pasiunile lui şi va râde chiar şi la cele mai nereuşite glume ale tale.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este timid şi nu prea are curajul să îşi declare direct iubirea faţa de o persoană.

Tandreţea cu care se poartă cu tine poate fi dovada vie că este îndrăgostit până peste cap de tine. Mesajele simpatice pe tot parcursul zilei, sărutări de noapte bună sau oricare alt lucru mic contează mai mult decât o mie de cuvinte!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este foarte sigur pe el şi îţi va spune pur şi simplu te iubesc atunci când va fi sigur că asta simte cu adevărat.

Gesturi de afecţiune îţi va arăta zi de zi prin mesaje de bună dimineaţa sau prin orice altă modalitate prin care îţi poate arăta că îi pasă de tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul iubeşte cu patos, iar ca să îţi dai seama dacă ţine cu adevărat la tine sau nu, trebuie să fii atentă la acţiunile sale.

Atunci când iubeşte, acesta este dispus să împartă orice cu tine, să fie deschis în faţa ta şi chiar să plătească el pentru greşelile făcute de tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă nativul din Gemeni este destul de fustangiu, atunci când acesta ajunge să se îndrăgostească se linişteşte complet.

Gemenii îţi vor spune prin cuvinte cât te iubesc, însă nu neapărat prin aceste cuvinte. Ele este adeptul declaraţiilor de dragoste pentru că este un romantic incurabil. De asemenea, atunci când iubeşte el ascultă tot ce îi spui şi adoră să te audă vorbind.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atunci când un Rac este îndrăgostit se va lăsa pe locul doi şi va avea extrem de multă grijă de tine.

Nu este un secret faptul că pregăteşte micul dejun în fiecare dimineaţă sau că îţi pregăteşte pachet pentru serviciu. El este cel care pregăteşte filmul de seară, dar şi cel care se integrează perfect în mediul pe care îl adori.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un Leu îşi va arăta iubirea prin renunţarea la el, petrecându-şi tot mai mult timp alături de tine.

Atunci când este îndrăgostit va prefera să stea acasă cu tine şi având momente de afecţiune, în loc să iasă în oraş cu băieţii. Chiar dacă adoră libertatea, acesta renunţă la ea odată ce întâlneşte persoana potrivită.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ideea de a iubi necondiţionat pe cineva îi sperie pe aceşti nativi.

Trebuie să ai răbdare cu o Fecioară pentru că la început va fi foarte timidă. Când acest nativ este îndrăgostit, va pune nevoiele tale deasupra nevoilor lui şi îţi va demostra subtil că te iubeşte zi de zi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când o Balanţă iubeşte va scoate în evidenţă faptul că însemni mult mai mult pentru el decât oricine altcineva.

El devine extrem de sincer cu tine şi simte că poate să se deschidă în faţa ta indiferent de situaţie sau context. Iubirea pentru el înseamnă respect, şi îţi va arăta acest lucru doar dacă simte că îi oferi acelaşi lucru.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În loc să îţi spună te iubesc, acest nativ te va trata ca pe o prinţesă.

Îţi va pune totul la dispoziţie şi va fi mereu acolo pentru tine atunci când ai nevoie. Fiind extrem de pasional şi seducător, Scorpionul pune mare accent pe viaţa sexuală, aşa că va încerca să îţi ofere tot ce ai nevoie în dormitor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod