Cum îl faci să se căsătorească cu tine, în funcţie de zodia lui

Îl poţi presa sau manipula, dar rezultatele nu vor fi deloc bune. Descoperă cum să-l faci să-şi dorească din tot sufletul să se însoare cu tine, conform zodiei lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Arată-i nativului din Peşti că îţi pasă de toţi oamenii şi toate animalele de pe pământ.

Dacă îi arăţi personalitatea ta blândă, atunci vei fi din ce în ce mai aproape de ceea ce îţi doreşti. Fii muza lui şi încurajează-l să se afirme şi apreciază lucrurile pe care le face pentru tine, indiferent despre ce e vorba. Dacă inspiri un bărbat din Peşti, iar tu eşti inspirată de el la rândul tău, atunci cel mai probabil veţi avea un mariaj fericit.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pe un Berbec trebuie să îl provoci.

Arată-i că eşti pregătită pentru aventură şi că nu are cum să se plictisească alături de tine. Trebuie să fii o femeie la fel de altletică, curajoasă şi inteligentă ca şi el. Dacă îi demonstrezi că eşti egală cu el, atunci vei fi acea forţă care îl încurajează să evolueze. Ce este cel mai important pentru el este să îi menţii viu interesul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă un Taur apreciază femeile foarte puternice, el nu vrea să fie dominat.

Nu acţiona de sus faţă de el şi nu îl face să se simtă mic. Dacă spune ceva ce îţi răneşte sentimentele sau face ceva cu care nu eşti de acord, nu fi vulcanică şi dură! Aşteaptă să te calmezi şi aşa veţi putea purta o discuţie raţională. Aceşti nativi nu se lasă sensibilizaţi de drama doamnelor din viaţa lor, aşa că fii responsabilă şi nu face din ţânţar armăsar, asta va face ca relaţia dintre voi să fie pe vecie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni are nevoie de o parteneră care este pregătită pentru orice şi care îl surprinde în mod constant.

Elementul surpriză este crucial pentru toate relaţiile, dar este vital pentru acest bărbat. Atât timp cât eşti plină de surprize pentru el, atunci el îşi va dori să rămână lângă tine toată viaţa.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului respectă mult sentimentele celui de lângă el, aşa că lasă-l să ştie dacă ce face pentru tine este de ajuns.

Acest bărbat are nevoie de confirmarea ta că este bun pentru tine, că îl apreciezi pentru ceea ce este, indiferent dacă este bogat sau nu, inteligent sau nu. Are nevoie să ştie că are ceva de care eşti interesată şi te face fericită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leii sunt de multe ori nesiguri, aşa că tu trebuie să eviţi subiectul care îi provoacă astfel de sentimente şi să nu îl răneşti.

De asemenea, acest nativ vrea în permanenţă să îi faci declaraţii de dragoste şi complimente. Dacă îl iubeşti cu adevărat, nu vei minţi când îi vei spune că e uimitor şi spectaculos.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativului din Fecioară îi place să fie ironic, dar şi spiritual.

Dacă îi demonstrezi că eşti un bun ascultător, el îţi va oferi totul. Dacă face o glumă la adresa ta, nu o lua personal, acelaşi lucru fiind valabil şi la critici, pentru că aşa îi e felul. Şi cere-i părerea sau întreabă-l când nu ştii ceva, Fecioarei îi place să se simtă utilă şi să îşi arate vastele cunoştinţe.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativului din Balanţă îi place echilibrul şi fuge de confruntări.

Pentru a avea o căsnicie de succes cu acesta, trebuie să îţi sacrifici uneori mândria şi orgoliul pentru armonia relaţiei. Nu îţi fie teamă să faci gesturi romantice, pentru că bărbatul născut în această zodie le va iubi la nebunie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vrei ca Scorpionul să facă marele pas, atunci trebuie să ştii că acesta urăşte minciuna mai mult decât orice pe lume.

Şi din moment ce acesta este pasional şi atras de sex, şi tu trebuie să fii la fel. Arată-i că apreciezi adevărata intimitate şi trăieşte intens fiecare clipă alături de el. Iar dacă el va vedea că nimic din ce vrea el nu este prea mult pentru tine, atunci te va lua de soţie cât mai repede posibil.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu se căsătoreşte fără să analizeze bine înainte.

Nu le place să se aibă de-a face cu femei care vor să îl ţină închis într-o cutie şi îşi doreşte ca aleasa lui să fie la fel de spontană şi deschisă ca şi el. Un astfel de nativ vrea o femeie care nu are nicio problemă dacă pleacă într-un weekend la Paris şi nici dacă flirtează în tren. Atât timp cât are această libertate ştiind că nu depăşeşte limita, el va vrea să stea o viaţă întreaga alături de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă vrei ca un Capricorn să îţi fie soţ, trebuie să ai aceeaşi situaţie materială ca şi el, să fii demnă de încredere şi harnică.

Dacă ai toate aceste calităţi fine, un simţ al umorului dezvoltat şi un apetit sexual sănătos, atunci bărbatul născut în zodia Capricorn va vrea să se căsătorească cu tine cât mai curând posibil.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragostea trece prin stomac, aşa sună o veche zicală din popor.

Ei bine, asta nu e valabilă şi pentru un Vărsător. Cel mai bun mod de a intra la inima lor este prin minte. Arată-i că eşti profundă în gândire şi o persoană cu adevărat unică. Dacă eşti acolo pentru el atunci când are nevoie, dar nu spui nimic despre problema cu care se confruntă, atunci va ştii că eşti aleasa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod