Cum gestionezi situaţiile dificile din viaţa ta, în funcţie de zodie

Află cum reacţioneză zodiile atunci când trec prin situaţii dificile şi cum vor reuşi să facă faţă depresiei!

Leu(22 iulie - 22 august)

În momentele grele, Leul se tot întreabă cum a ajuns viaţa lui aşa.

Este întotdeauna conştient de acţiunile lui, asigurându-se că va avea cele mai bune rezultate. Probabil va rămâne pentru mult timp confuză şi nu va apela la nimeni ca să o ajute să îşi dea seama de ce a ajuns în această situaţie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când ceva nu merge bine, Fecioara e cu adevărat afectată.

Totuşi, ea ştie că viaţa trebuie să continue şi aşa. Ea devine complet copleşită şi nu va reuşi să se ocupe de munca, sarcinile pe care le primeşte sau sentimentele sale fără să se lase afectată. Acest lucru poate duce la furie şi resentimente.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când trece prin perioade dificile, Balanţei i se frânge inima.

Nu ai cum să te simţi confortabil atunci când ceva nu merge aşa cum ai planificat. Ea are tot dreptul să fie supărată, e natural să se întâmple asta. Degeaba îi spui că totul o să treacă, ea are nevoie de timp pentru a-şi reveni.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În timpul celor mai grele vremuri, Scorpionul se va întrista.

Atunci când se întâmplă ceva care îl răneşte, el va acţiona în consecinţă. El va fi trist, probabil va plânge, dar atunci el va deveni mai bun. Nu va fi întotdeauna aşa şi va încerca să scape de depresie stând mai mult în jurul celor dragi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul e cunoscut pentru că promite mai mult decât poate să ofere.

Îi pasă foarte mult de cei din jur şi ar vrea să le ofere tuturor tot ce poate. Deci, dacă ceva nu merge bine, dacă totul se prăbuşeşte sau cineva e dezamăgit, se simte vinovat. El se retrage undeva unde va avea grijă să îşi amintească mereu că e de vină, până când prietenii lui vin şi îl vor înveseli.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Când se află în vremurile grele ale vieţii ei, Capricornul se simte absolut epuizat.

Când răul se află în jurul lui, el e complet obosit şi nu mai are forţă să recapete controlul pe care îl deţinea cândva. După ce trece un timp, el îşi va reveni complet.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Când traversează o perioadă dificilă, Vărsătorul se simte patetic.

Într-o zi bună, el e foarte stâpân pe el. În caz contrar, se întreabă de ce nu a făcut mai mult şi de ce nu a fost mai responsabil. El va avea nevoie de ceva timp pentru a se împăca cu ceea ce s-a întâmplat şi să înveţe să ierte.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii simt că trăiesc printr-o criză existenţială fără sfârşit.

E nevoie doar de un singur lucru care să nu meargă conform planului şi apoi vor urma zile întregi în care se va concentra pe toate detaliile mici. Ei au nevoie de cineva care să fie acolo oentru ei, chiar dacă nu pot rezolva problemele în locul lor.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atunci când trece prin momente dificile, Berbecul se simte complet frustrat.

Desigur, îi place competiţia şi adoră să iasă pe primul loc, dar când nu reuşeşte el tinde să facă lucruri pe care nu le face decât de obicei. Nu e deloc bucuros atunci când cineva îl întrece şi capătă frustrări.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul devine complet nesigur pe parcursul perioadelor negre din viaţa lui.

În mod normal, e puternic şi simte că deţine controlul asupra oricărui lucru din viaţa lui. Ei bine, atunci când ceva merge prost, el devine confuz cu privire la cine este şi devine nesigur. În momentele de nesiguranţă, ai tendinţa de a te îndepărta de cei dragi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni se simte complet pierdut atunci când traversează perioade mai dificile.

El e, de obicei, extrem de sociabil şi mereu încinjurat de prieteni. Când ceva merge prost, el tinde să se retragă. Ca prieten al lui, asigură-te că îi vei rămâne în preajmă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului nu îi place să-şi împărtăşească prea mult din viaţa personală, iar când ceva scapă de sub control, consideră că e o lovitură devastatoare pentru el.

Se simte singur, dar va prefera aşa atunci când e deprimat, pentru că nu îi place ca alţii să îl vad atât de rănit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod