Cum flirtezi în funcție de zodie

Crezi că numai horoscopul zilnic poate avea vreo relevanță pentru tine? Mai gândește-te. Astrele îți influențează întrucâtva până și stilul în care te apropii de cei din jur, deci chiar și flirtul.
Află ce gen ești: maestră la subtilități, prototipul tipei de gașcă, sau prezența discretă și inabordabilă?
 

Berbec 

Nu prea există pe lume Berbeci timizi - e valabil și pentru femei, și pentru bărbați. Deci tu probabil o să fii deja în mijlocul unui grup sau a unei mulțimi, ai să ți-l alegi pe cel mai atrăgător tip pe care îl vezi și ai să te duci direct să îl agăți. Normal că o să zăpăcești bărbații cu încrederea pe care o ai în tine, deci lupta e ca și câștigată.  Ulterior devii o parteneră loială.
 

Taur

Mai rar ești surprinsă fiind interesată de aventuri de scurtă durată. Ești o romantică și preferi să te lași tu prinsă în jocul bărbatului pe care ți-l dorești, deci nu prea faci nici primul pas și nu prea accepți altceva decât angajamente care par să se profileze destul de serios la orizont. Flirtul tău este seducător ca în genul unei comedii romantice, dar nu înseamnă că nu ești cu adevărat senzuală iar mai târziu, în relație, foarte iubitoare. 
 

Gemeni

Fie că e vorba de limbajul corpului, de felul în care spui glume sau pur și simplu cum îți alegi cuvintele, stilul tău este în sine seducător. Faptul că alternezi foarte repede din plictiseală registre diferite poate să îi țină pe unii bărbați în șah, pe alții să îi îndepărteze.
Dacă găsești pe cineva care să țină pasul, va descoperi mai încolo o parteneră de care nu va mai vrea să se desparte prea curând. 
 

Rac

Femeia Rac nu este lascivă și nici seducătoare în sensul clasic. Este mămoasă din fire și o preocupă conexiunea la nivel emoțional cu cei din jurul ei, ceea ce este valabil și pentru bărbați. Este captivantă prin felul în care se dedică noilor relații, dar face parte din categoria care își dorește relații stabile, fiind mai degrabă sensibilă și emotivă.
 

Leu

Leoaicei îi place să fie lăudată și să laude. Să se mândrească din plin cu noul ei iubit. Nu se dă în lături de la priviri fixe, zâmbește charismatic și umblă chic mereu, pentru orice eventualitate. Bărbatul care se lasă cucerit, dar știe să și cucerească o femeie Leu se va bucura de o parteneră care îl va face să se simtă din cale afară de special. 
 

Fecioară

Una caldă, una rece. În primă fază, Fecioara trimite semnale amestecate, când rezervate, când seducătoare.
Asta după ce că nu lasă prea multă lume să se apropie de ea. Odată ce reușește un bărbat să te convingă să lași garda jos un pic, vei alterna sexualitatea cu inteligența pentru a-l înnebuni. 
 

Balanță

Ești un flirt prin definiție, căci zodia ta este guvernată de Venus. Îți place să practici flirtul ca pe un sport, pe care nu îl iei foarte în serios, și care nu ajunge neapărat să se consume mereu, dar îți place jocul în sine. Îți place să fii înconjurată de oameni și stilul tău sociabil și cald devine captivant, uneori fără să vrei. 
 

Scorpion

Seducție? Da. Jocuri? Da. Sexualitate, senzualitate, cucerire? Da! Scorpionul este prin definiție o zodie intensă din punct de vedere sexual. Ai tot arsenalul pregătit în orice clipă și îți face o reală plăcere să îl scoți la atac, iar uneori doar să te joci cu bărbații ca să îți întreții stilul și să nu uiți tacticile. Pentru că ești dedicată și intensă, odată intrată în relație ești o iubită captivantă. 
 

Săgetător

Pentru că îți place schimbarea, distracția și aventura, îți place și flirtul. Comunicarea este aspectul de bază prin care îți pregătești terenul, iar simțul umorului este elementul cheie.
Asta te face atractivă și contagioasă, dar în același timp ești cam aeriană și unii bărbați se pot simți lăsați baltă după ce te cunosc. O să îi înveți însă să fie optimiști ca tine, mai ales pe cel pe care îl vei transforma în iubitul tău. 
 

Capricorn

Bărbații vor să descopere cine este în spatele aparenței calme. În ciuda sincerității cu care abordezi flirtul, uneori ești prea rezervată. Nu bagi în seamă pe aceia de care nu ești interesată orice ar face, iar când accepți un pretendent, îi dai semnale destul de clare. 
 

Vărsător

Îți place să flirtezi pentru că știi și tu cât de carismatică ești. Uneori reușești să flirtezi cu un grup întreg, grație umorului și istețimii tale. Flirtul este arma ta atunci când ieși în oraș: așa îți apropii bărbați dintre care selectezi ulterior de care ești cu adevărat interesată. 
 

Pești

Din timiditatea ta rar izvorăște un flirt ca la carte, dar tocmai asta te poate face specială în ochii celor pe care îi atragi. Stilul tău tăcut sau retras îi intrigă pe unii, care ulterior au suficientă răbdare să descopere ce e în spatele măștilor pe care le afișezi. 

adnana-costandache
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod