Cum flirtează, în funcţie de zodia lui

Când vine vorba de astrologie, fiecare semn zodiacal are propriul stil de a flirta sau de a răspunde la flirt. Iată ce îl caracterizează!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cum acest nativ este foarte sociabil, nu e o surpriză că stilul lui de a flirta implică comunicare şi poveşti lungi, unele poate extrem de plictisitoare.

Tipul de flirt la care răspunde cel mai bine este flirtul în scris, aşa că trimite-i mesaje sau bileţele de amor dacă vrei să îl cucereşti.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul flirtează într-un mod foarte protectiv şi cu mare grijă. În loc de texte cu care să impresioneze, el se asigură că persoana de lângă el ştie că e acolo pentru ea şi că va avea mereu un umăr pe care să plângă.

Nu e surpinzător că el răspunde flirtului sincer, unul care are la bază mai degrabă dorinţa pentru conexiune emoţională, decât pentru cea sexuală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leii sunt maeştri în flirt, ei sunt dramatici, romantici, calzi şi distractivi. Au un joc în care vor dovedi că sunt sexy şi uimitori.

Aceştia răspund cel mai bine flirtului jucăuş, cu tachinări şi glume.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbaţii din această zodie sunt din liga veche şi sunt gentlemani. Stilul lor de flirt este rezervat, şi în loc să îţi facă complimente, cel mai probabil îţi vor da sfaturi.

La rândul său, acest nativ răspunde cel mai bine unui stil politicos de flirt, care arată că ai bune maniere şi caracter.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă se naşte cu flirtul în sânge. Când flirtează, îşi canalizează şarmul său fermecător, grija şi harul. Dacă acest bărbat este extrem de drăguţ cu tine, atunci vrea ceva serios.

El răspunde cel mai bine flirtului care implică gesturi romantice şi mici gesturi care îl face să se simtă apreciat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Un Scorpion flirtează într-un mod foarte intens, cu multe mângâieri, ca şi cum pasiunea lui se pregăteşte să erupă din moment în moment. Pentru unele femei acest lucru poate fi exagerat.

El răspunde cel mai bine la atingeri discrete atunci când vine vorba de flirt, nu frivol, ci jucăuş şi distractiv.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din această zodie este foarte deschis spre noutate, aşa că sunt într-un flirt continuu. El doar îşi adaptează stilul de flirt pentru a atrage persoana pe care o doresc.

Dacă eşti spontană, veselă şi deschisă experienţelor sexuale, bărbatul din Vărsător va fi captat de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Poate fi dificil să faci diferenţa între flirtul Capricornului şi aplicarea cv-ului pentru un nou job, pentru că el are tendinţa de a vorbi numai despre cât de stabil, auto-disciplinat şi cât de realizat e în carieră.

Bărbatul din această zodie răspunde foarte bine persoanei care foloseşte flirtul pentru a arăta că are ţeluri, ambiţii şi că e independentă în traseul său spre succes.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul flirtează într-un mod ciudat care îl face să fie special şi uneori pare total detaşat emoţional.

Cea mai bună modalitate de a flirta cu el este să îi arăţi cât de inteligentă şi isteaţă eşti, astfel nu îţi va putea rezista.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Când nativul din Peşti flirtează, el poate părea evaziv şi timid. Pentru că nu îi place să o facă, dar are o imaginaţie bogată, el poate deveni acel cineva fără să îşi dea seama.

El adoră dragostea şi răspunde flirtului plin de sensibilitate, poezie, empatie şi sărutări dulci.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atunci când Berbecul flirtează, el merge pe principiul "acţionează şi cucereşte".

Tipul de flirt la care răspunde cel mai bine este unul provocator. Dacă vrei să intri în jocul lui, supune-l la teste şi ţine-l puţin în tensiune şi suspans.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când un Taur flirtează, el intră într-un joc lung pentru a arăta cât e de stabil şi cu picioarele pe pământ.

El răspunde cel mai bine flirtului care implică o muţime de atingeri. Dacă intri în horă cu el, atinge-l uşor pe braţ sau împiedică-te accidental de el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod