Cum arată relaţia cu fiecare semn zodiacal

Fiecare semn zodical are propriul mod de a-şi întări relaţia. Iată cum poţi să ai o viaţă perfectă alături de iubit!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În loc să te uiţi în permanenţă după ceva mai bun şi mai interesant, ar trebui să îţi canalizezi energia către relaţia ta.

Fă lucruri care vă fac viaţa specială pentru a menţine viu interesul. Discutaţi, împărtăşiţi-vă ideile şi gândurile, comunicaţi astfel încât acestea să fie puntea voastră de legătură şi ceea ce vă face relaţia puternică.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Poate părea un lucru mic, dar faci ceva zilnic care îţi întăreşte relaţia: îţi exprimi recunoştinţa.

Mulţumeşti pentru toate lucrurile pe care partenerul tău le face, felul în care te susţine şi te ascultă, şi mai presus de toate pentru că îi pasă de tine. Ştii că e mereu acolo pentru tine şi eşti rescunoscător pentru asta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi iei partenerul mereu în considerare.

Poate fi uşor să uiţi că atunci când te afli într-o relaţia există două persoane implicare, dar întodeauna îţi aminteşti şi te gândeşti la nevoile şi dorinţele partenerului. Aceste informaţii sunt importante pentru tine şi te ajută să modelezi lucrurile şi deciziile pe care le iei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îţi dai ţie şi partenerului o pauză.

Nu căuta perfecţiunea în vreunul dintre voi şi vă iertaţi unul pe altul greşelile pe care le faceţi. Cu cât eşti mai bună şi vulnerabilă, cu atât încrederea din cadrul relaţiei voastre de cuplu creşte.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încerci să ai o relaţie echilibrată. Când aveţi un dezacord, pune-te în locul partenerului tău şi vezi lucrurile din puncrul lui de vedere.

Instinctul tău poate fi acela de a evita conflictul, dar nu e corect să pretinzi că e bine atunci când nu este. Lucrează la menţinerea unui mediu sigur în care tu şi partenerul tău să fiţi cinstiţi şi să vorbiţi din inimă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu îţi vezi relaţia exact aşa cum este şi nu o compari cu relaţiile anterioare.

Nimeni nu poate concura cu un fost partener, mai ales când timpul a reuşit să estompeze problemele şi conflictele pe care le-ai avut când aţi fost împreună. Când te concentrezi pe prezent, legătura dintre voi devine incomparabilă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu glumeşti în mod constant, dar foloseşti umorul pentru a uşura situaţiile tensionate sau pentru a-ţi transmite mesajul într-un mod neagresiv.

De semenea, făcând glume din suflet sau glume pe care le ştiţi doar tu şi partenerul tău, atunci legătura dintre voi se întăreşte şi mai mult. Nu ai avea atitudinea asta dacă acest lucru ar provoca durere partenerului sau oricui altcuiva.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi faci o prioritate din relaţia ta.

Poţi să te îmbogăţeşti din muncă, dar degeaba dacă nu exită înţelegere pe plan personal. Te asiguri pentru asta că există un moment intim în fiecare zi alături de partenerul tău. Poate că doar îi spui că te gândeşti la el, dar e de ajuns ca să îi menţii atenţia şi în acelaţi timp relaţia puternică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu stai prea bine la capitolul sentimente şi eviţi să te ocupi de ele, dar ştii în acelaşi timp că trăirile partenerului tău trebuie respectate.

Evită să îl faci pe acesta să te dispreţuiască şi niciodată nu îţi da ochii peste cap atunci când suspină sau când îţi spune ce simte. Lucrezi la acest aspect şi vrei să îl apreciezi şi preţuieşti mai mult.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Când lucrurile devin provocatoare între tine şi partenerul de viaţă, nu te retragi în lumea ta fantastică, ci rămâi prezent şi conectat.

Ştii că nu e doar frustrant pentru el atunci când nu îi acorzi respect, ci e şi rău pentru relaţia voastră. Eşti deschis la sugestiile acestuia pentru îmbunătăţirea legăturii dintre voi şi faci ce trebuie făcut pentru a vă menţine puternici.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu şi partenerul tău sunteţi apropiaţi fizic tot timpul şi nu doar în ceea ce priveşte sexul.

Faceţi sport împreună şi concuraţi unul cu celălalt. Vă stimulaţi unul pe celălalt pentru a face lucruri care vă scot din zona de confort şi faci orice pentru a-ţi lucra corpul şi pentru a-ţi îmbunătăţi mintea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În afară de câteva momente de răsfăţ, tu încerci împreună cu partenerul să mâncaţi sănătos şi să evitaţi alimentele care nu vă fac bine.

Cu cât mânânci mai ok, cu atât vă veţi simţi mai bine şi veţi avea mai multă energie. Nu ai vrea să fii într-un loc şi să te simţi groaznic tocmai pentru că ai mâncat ceve nesănătos, mai ales dacă acest lucru îţi afectează relaţia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod