Cum arată fiecare zodie că îi pasă de ceilalți

Cu toții suntem diferiți, de aceea și modul prin care arătăm că ne pasă de ceilalți este diferit. Comunicarea este crucială pentru orice tip de relație și, uneori, pare imposibil să ne înțelegem unii pe alții. Aici ne sare în ajutor astrologia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul devine supraprotector atunci când îi pasă de cineva, ba chiar va ajunge la confruntări serioase pentru acele persoane.

Și, cu siguranță vrea să le asigure că va fi mereu acolo pentru ele. Cu toate acestea, unul dintre cele mai importante moduri prin care arată că îi pasă de ceilalți este să pornească cu ei în aventuri și să le ofere experiențe memorabile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul e grijuliu cu cei pe care îi iubește și arată acest lucru prin faptul că gătește pentru ei sau le acordă un tratament special, cum ar fi să le trimită mesaje draguțe sau flori.

De asemenea, oferă îmbrățișări discrete și prietenoase, atingeri pe umăr sau păr.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Comunicarea este modalitatea prin care Gemenii arată că le pasă.

Lor le place să vorbească, deci nu depun un prea mare efort în acest sens. Cu toate acestea, atunci când le pasă cu adevărat de cineva, ascultă mai mult decât vorbesc, pun întrebări și se arată foarte interesați de răspunsuri. De asemenea, când cineva la care țin își spune părerea, o iau în considerare chiar dacă nu se potrivește cu punctul lor de vedere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atunci când îi pasă de cineva, Racul vrea să stea în preajma acelei persoane cât mai mult timp.

Este disponibil pentru a-i asculta problemele sau pentru a-i sărbători victoriile. El vrea să își dea seama cât de bună e viața ei dacă îl are pe el în ea.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când îi pasă de cineva, generozitatea Leului crește.

Oferă cadouri scumpe și utile. Vrea să se știe, fără îndoială, că are grijă și va fi acolo pentru oamenii dragi oricând aceștia au nevoie de el. Banii nu contează pentru el atunci când vine vorba de cadouri prin care să-și arate aprecierea pentru cineva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când îi pasă de cineva, Fecioara nu îi va spune direct, dar se va face utilă pentru acea persoană.

Dacă are probleme cu ceva sau are nevoie de ajutor, Fecioara este acolo pentru a-i salva ziua. În cazul în care nu i se cere sprijinul, ea tot va găsi ceva pentru care să se ofere. Spre exemplu, puțină ordine prin casa prietenei dezordonate sau găzduirea petrecerii celui mai apropiat văr.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța arată că îi pasă de cineva prin modul în care se deschide în fața acelei persoane.

Va dori să împărtășească totul despre viața sa, cu mențiunea să se știe că nu face acest lucru cu oricine, ci doar cu persoanele speciale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când îi pasă cu adevărat de cineva, Scorpionul își folosește intuiția.

El va suprinde persoanele la care ține prin faptul că știe exact ce le trebuie. Dacă au avut o zi grea, Scorpionul este cel care le va face masaj la tălpi, dacă au avut o reușită la serviciu, le va organiza o petrecere. Le suprinde și le acordă atenție exact atunci când au nevoie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când îi pasă de cineva, Săgetătorul rămâne în preajma acelei persoane.

Îi place să fie mereu în mișcare și să experimenteze locuri și oameni noi, dar când îi pasă de cineva, încearcă să fie acolo pentru el. Când cineva îi vorbește, e prezent și nu se preface că ascultă. El vrea să se știe că se poate baza pe sprijinul lui, mai ales atunci când lucrurile devin complicate și urâte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este puțin timid și tăcut. Își face griji că va spune un lucru greșit sau că ar putea părea superior, așa că va deveni destul de nervos în preajma persoanelor de care îi pasă.

Atunci când cunoaște foarte bine persoana care îl interesează, se poate relaxa și îi poate oferi o mică parte din înțelepciunea sa. Oferă sfaturi fantastice pentru a o ajuta să-și atingă obiectivele și vrea să facă parte din realizarea viselor ei.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul va îndeplini sarcini sau misiuni pentru cei de care îi pasă, mai ales dacă acele persoane nu își doresc să facă acele lucruri.

Se gândește constant la ele și la modalități de a le îmbunătăți viața. De fapt, fericirea altora devine o preocupare majoră pentru el.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt grijulii din naștere, dar dacă le pasă de cineva, această grijă este intensificată.

Ei arată o compasiune suplimentară și își exprimă sentimentele prin cântec, scris sau proiecte speciale de artă inspirate de persoanele de care îi pasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod