Cu cine te vei căsători, în funcţie de zodia ta

Fiecare dintre noi avem tipare după care ne alegem partenerul de viaţă, iar zodia noastră ne poate dezvălui mai multe despre acest lucru!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te vei căsători cu o persoană bună la toate.

Ai nevoie de cineva care are umor şi care e capabil să te distreze. Desemenea, alesul inimii va fi creativ, politicos, foarte îngrijit şi un pun mediator. E posibil ca în privat, acesta să fie puţin mai sălbatic.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te vei căsători cu cineva exact ca tine, sau cel puţin asta îţi doreşti.

Partenerul perfect va trebui să vorbească mult, să râdă şi să se distreze în permanenţă. Va arăta cu siguranţă şi extrem de bine, dar punctul forte va fi romantismul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te vei căsători cu o persoană misterioasă, dar şi puţin periculoasă.

Legătura voastră va fi strânsă datorită compatibilităţii voastre sexuale, însă nu îţi vei da seama din prima de asta. Te atrag persoanele care sunt uşor extremiste.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te vei căsători cu o persoană cu aceleaşi pasiuni ca şi tine, adică filozofia şi călătoria.

Ai nevoie de persoană cu care poţi avea astfel de discuţii, de preferat purtate în excursii sau drumeţii. Perechea ta îţi va oferi echilibru, spiritualitate şi umor, va fi cel mai bun prieten al tău, dar îţi va fi şi mentor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te vei căsători cu o persoană ambiţioasă.

Cel mai probabil, perechea potrivită este un om mai în vârstă decât tine, care are mai multă experienţă de viaţă. Va fi o persoană de carieră, viaţa sa profesională fiind poate mai importantă decât cea personală!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei căsători cu o persoană interesantă, neconvenţională şi imprevizibilă.

E posibil ca partenerul de viaţă să fie uşor rebel şi să şocheze în jurul lui. Îţi plac lucrurile noi, aşa că cineva care te surprinde zi de zi este perechea potrivită pentru tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Te vei căsători cu o persoană visătoare, romantică şi extrem de sensibilă.

E posibil să fie acel gen de om care să aibă nevoie să fie salvat de tine, dar în acelaşi timp care te salvează. Vă asemănaţi din multe puncte de vedere!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te vei căsători cu o persoana extrem de activă pentru că ai nevoie de cineva care să poată ţină pasul cu tine.

Perechea potrivită pentru tine are spirit competitiv, iubeşte aventura, are un trup atletic şi nu se fereşte de concurenţă sau de luptă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Perechea perfectă pentru tine este un om puternic cu multe dorinţe.

Te vei căsători cu cineva cu picioarele pe pământ, senzual şi cu o înclinaţie spre confort şi plăcere. Va fi o persoană dominantă, dar nu într-un mod abuziv, ci în unul care te va face să te simţi în siguranţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te vei căsători cu o persoană cu care poţi comunica şi cu care poţi purta discuţii de calitate.

Nu e nimic mai atrăgător pentru tine decât cineva care se potriveşte perfect cu inteligenţa ta, te distrează şi este foarte sociabil. Viaţa ta nu va fi niciodată plictisitoare cu o aşa companie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te vei căsători cu o persoană care îţi va oferi siguranţă.

Eşti atras de cei care sunt capabili să te îngrijească şi să se comporte ca un părinte pentru tine. Nu va fi bătrân poate cum ar fi mama sau tatăl tău, însă îţi va asigura viitorul atât financiar, cât şi emoţional exxact aşa cum ar face-o ei!

Leu(22 iulie - 22 august)

Te vei căsători cu o persoană extrem de carismatică.

Ţie îţi place să fii mereu în lumina reflectoarelor, aşa că ai nevoie lângă tine de o persoană care îţi seamănă. Partenerul tău va arăta foarte bine fizic, va avea farmec şi va fi în permanenţă preocupat de imaginea sa.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 8 Sep 2016, 15:14
    STAU SI

    ma minunez de unde le scoateti

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod