Cu cine te căsătoreşti şi cu cine ai doar aventuri, în funcţie de zodia ta

Descoperă zodiile cu care ai putea avea o relaţie de lungă durată, însă şi pe cele alături de care doar te vei distra. După ce vei afla, e doar alegerea ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa iubeşte echilibrul, iar acest lucru o va apropia de un Taur, o Balanţă sau un Berbec.

Din păcate, pe parcurs îşi va da seama că aceste persoane nu au şi altceva să le ofere şi se vor rezuma doar la distracţie. Pentru o relaţie de durată, Gemenii, Leii sau Vărsătorii sunt cei mai potriviţi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionilor le place să flirteze, iar cele mai potrivite persoane pentru asta sunt cele din zodia Taur, Berbec sau Săgetător.

Atunci când vor simţi că trebuie să se aşeze la casa lor, în Peşti, Capricorn sau Raci vor găsi exact ce au nevoie! Mai mult decât atât, aceştia sunt capabili să îi aducă cu picioarele pe pământ şi îi vor face să privească cu alţi ochi viaţa!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este spontan şi va fi atras tot de Săgetători pentru relaţii de-o seară sau pentru unele bazate doar pe distracţie.

Atunci când sunt în căutare de relaţii serioase în care sentimentele să fie mult mai profunde, Leii, Gemenii sau Balanţele sunt zodiile cele mai potrivite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cele mai complete relaţii ocazionale, fără drame şi despărţiri dureroase, le pot avea cu Balanţele, Racii sau Berbecii.

Atunci când vor pune pe primul loc sentimentele, Capricornii îşi vor întemeia familii trainice cu Taurii, Scorpionii şi Fecioarele.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru aventuri, Vărsătorii vor alege persoane pe care le pot avea la picioarele lor, iar cele mai potrivite sunt cele din zodiile Scorpion, Peşti sau Leu.

Când vor fi pregătiţi să treacă la nivelul următor, alegerea perfectă va fi un partener din Gemeni, Balanţă sau Săgetător.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii vor fi cuceriţi ocazional de Vărsători, Balanţe sau Tauri, însă inima le va fi furată definitiv de Raci, Scorpioni sau Capricorni.

Cu toate că fiecare relaţie pe care o încep pare să fie de viitor şi se îndrăgostesc nebuneşte la început, pe parcurs realizează că au nevoi mult mai multe!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să te aşezi la casa ta, cu siguranţă cele mai trainice relaţii le poţi avea cu cei din Gemeni, Vărsător, Leu sau Săgetător.

Aceste patru semne zodiacale îţi pot oferi provocarea de care ai nevoie. În schimb, pentru distacţie te poţi baza pe Balanţă, Capricorn sau chiar pe o persoană din aceeaşi zodie ca tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti în căutarea unei relaţii serioase, alege-ţi un partener din zodia Capricorn, Rac sau Balanţă, doar ei te vor satisface emoţional aşa cum îţi doreşti.

Pentru o aventură, Berbecii, Scorpionii sau Fecioarele sunt cei care rezonează cu senzualitatea cu care eşti înzestrată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt foarte greu de aşezat la casa lor, însă pentru aventuri perfecte trebuie să îi aleagă pe cei din Leu, Fecioară, Scorpion sau chiar Gemeni.

Pentru o relaţie mai serioasă, Vărsătorul, Balanţa sau Berbecul pot ţine cel mai bine pasul cu ei şi le pot linişti spiritul libertin.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cei care pot avea grijă de un Rac sunt nativii născuţi în zodiile Fecioară, Taur şi Peşti, doar ei îi pot satisface emoţional.

Pentru aventuri, Leii şi Capricornii sunt cei mai potriviţi pentru că nici ei nu vor angajamente seriose şi se pot distra fără implicare sentimentală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este stimulat emoţional de Rac, Scorpion sau Fecioară, însă nu durează mult şi pasiunea dispare.

Cei care le vor menţine interesul viu toată viaţa vor fi cei din Berbec, Gemeni sau Balanţă, doar cu ei îşi pot intemeia o familie sudată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara se va bucura de cele mai uimitoare întâlniri alături de Gemeni, Vărsător sau Scorpion, însă totul va fi ocazional.

Pentru căsătorie şi o relaţie de lungă durată, aceasta are nevoie de un Capricorn, un Taur sau un Rac. Nici o relaţie cu o altă fecioară nu este sortită eşecului!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod