Femeia Leu si barbatul Rac

Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Leu și bărbatul din Rac

Relația dintre un semn de foc, așa cum este Leul, și o zodie de apă, precum Racul, nu este lipsită de provocări.
Acești nativi se completează în unele aspecte, dar în ansamblu nu sunt foarte compatibili. Cheia succesului pentru o astfel de relație ar putea fi răbdarea și compromisul.

Ceea ce funcționează bine în cuplul format din femeia Leu și bărbatul din Rac este susținerea reciprocă pe care și-o oferă partenerii. Ea îi respectă comportamentul grijuliu, prudent, iar el admiră stilul ei de viață independent. Bărbatul din zodia Rac este cel emoțional în relația lor, ceea ce nu este pe placul nativei din Leu, care reușește să-ți mențină foarte bine în frâu emoțiile.
Dar îi respectă firea altruistă și devotamentul total pe care el i le oferă.

Nativul din Rac este foarte protector cu partenera sa, ceea ce o face pe femeia din Leu să se simtă specială și adorată. De asemenea, el se pricepe destul de bine să-i hrănească orgoliul femeii din Leu, una dintre slăbiciunile ei. La rândul său, nativa din Leu îi oferă iubitului său din Rac stabilitatea și siguranța emoțională la care el aspiră.

Din punct de vedere sexual, femeia din zodia Leu va dori să preia conducerea, iar bărbatul din Rac nu are nimic împotrivă.
El este dispus să facă tot ceea ce trebuie pentru a-și mulțumi partenera, iar ea îi va răsplăti generozitatea cu la fel de multe clipe de plăcere.

Entuziasmul femeii din zodia Leu și devotamentul bărbatului din Rac formează o fundație solidă pentru relația lor. Ea îl ajută pe iubitul său să iasă din "carapace", iar el o va susține pentru a-și realiza visurile și ambițiile. 

Nativa din Leu are tendința de a fi dominantă, ceea ce poate fi destul de greu de acceptat de către bărbatul din Rac.
Nu îl deranjează să-i cedeze partenerei sale frâiele relației pentru că are încredere în opiniile ei solide, dar cu condiția ca iubita sa din zodia Leu să nu exagereze cu atitudinea autoritară.

El nu tolerează prea bine conflictele și are tendința de a se retrage în lumea lui atunci când ceva îl deranjează, iar acest lucru o scoate din minți pe nativa din zodia Leu, pentru că nu are răbdarea necesară să-i înțeleagă fluctuațiile emoționale. Acesta este unul dintre motivele pentru care relația lor ar putea avea serios de suferit. 

Nativul din Rac va trebui să învețe cum să-și impună punctul de vedere în fața autoritarei native din Leu, iar ea va fi nevoită să învețe că trebuie să respecte și opiniile partenerului său de viață.
Numai în acest fel relația lor ar putea avea șanse de reușită.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Magda pe 2 Apr 2023, 19:15
    Caracteristicile zodiiei

    Caracteristicile femeii din zodia leu mi se potrivesc in procent de 100% este adevarat ceea ce este scris in caracteristici si compatibilitati…

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod