Femeia Leu si barbatul Scorpion

Compatibilitatea dintre femeia din zodia Leu și bărbatul din Scorpion

Între acești doi nativi se naște o atracție specială încă din primele clipe în care se întâlnesc, compatibilitatea lor fiind foarte bună.
Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Scorpionul este un semn de apă, patronat de Pluto.
Pe cât este nativa din Leu de puternică, încrezătoare și cu atitudine de învingător, la fel este și bărbatul din zodia Scorpion. El se poate ridica fără nicio problemă la nivelul așteptărilor pretențioasei native din zodia Leu. În timp ce ea este sufletul petrecerii, el este interesant și misterios. Ea va reuși să-i atragă atenția imediat, dar tot ea este cea care va fi fascinată de misterul care îl învăluie pe acest nativ. Între ei doi există o conexiune foarte puternică din primele clipe în care se întâlnesc și nu pot nega atracția care îi aduce tot mai aproape.

În mod normal relația dintre un semn de foc, așa cum este Leul, și un semn de apă, precum Scorpionul, ar fi dificilă, pentru că aceste două elemente nu sunt compatibile.
Dar în cazul acestor doi nativi, apropierea este evidentă, iar trăsăturile lor comune au un cuvânt important de spus în acest sens. Ambii vor admirație și respect, iar de obicei le și primesc.

Fiind un lider înnăscut, femeia din zodia Leu are nevoie de cineva care este la fel puternic ca și ea. Iar bărbatul din zodia Scorpion, prin magnetismul lui aparte, îi va deschide apetitul pentru "vânătoare". Niciunuia dintre ei nu îi place să irosească timpul, astfel încât relația lor nu va rămâne prea mult la nivelul de flirturi și tatonări.
Acești doi nativi sunt de obicei foarte hotărâți.

Împreună formează o echipă excelentă. Nu numai că se potrivesc și se înțeleg de minune în plan sentimental, dar reușesc să aibă reușite excelente împreună și în plan financiar. Ambii nativi au ambiții mărețe, își urmăresc țelurile fără să dea înapoi și știu exact cum trebuie să procedeze pentru a obține ceea ce vor. Pot atinge împreună un nivel ridicat al confortului material.

Din punct de vedere sexual, situația dintre acești doi nativi este una de-a dreptul explozivă.
Femeia din Leu este pasională și îndrăzneață, iar bărbatul din Scorpion este senzual, sexy și intens. Cu siguranță nu se vor plictisi niciodată în dormitor, pentru că pasiunea dintre ei doi este foarte puternică. Amândoi au un libido ridicat, dar pot forma și genul de relație în care certurile se încheie cu partide fierbinți de amor de împăcare.

Ceea ce poate sta în calea fericirii acestui cuplu este nevoia fiecăruia dintre parteneri de a domina. Ambii vor să aibă ultimul cuvânt, să domine și să controleze relația, iar din această cauză există riscul să apară conflicte serioase.
Niciunul dintre ei nu este dispus cedeze. Dacă nu învață să renunțe la nevoia obsesivă de a deține controlul, atunci riscă să își distrugă singuri relația.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod