Cele patru zodii pe care să nu le superi niciodată. Sunt dușmani de temut!

Cele patru zodii pe care să nu le superi niciodată. Sunt dușmani de temut!

Acești nativi nu suportă oamenii falși, trădătorii și mincinoșii, prin urmare vor deveni dușmani de temut când au de-a face cu astfel de persoane. Descoperă cele patru zodii pe care nu le superi niciodată:

Taur

Nativii din zodia Taur sunt toleranți și pot trece cu vederea multe lucruri, de dragul armoniei. Dar ar trebui să fugi din calea lor dacă au ajuns la capătul răbdării. Taurul este răbdător cu cei care greșesc sau fac gafe nevinovate, dar nu îi pot tolera pe cei care încearcă în mod intenționat să facă rău și pe cei care au tot felul de strategii necurate. Odată ce ai atras furia unei persoane din zodia Taur, poți fi sigur că nu mai există cale de întoarcere. Deși nu sunt răzbunători, Taurii reușesc prin comportamentul lor să-i scoată din ecuație pe cei pe care nu îi tolerează. Au propriile metode de a-i face să regrete veșnic că le-au greșit. Faptul că își văd de viața lor și tratează cu indiferență și dispreț persoanele care le-au greșit este una dintre cele mai mari răzbunări.

Leu

Persoanele născute în zodia Leu nu acceptă să rămână cu datorii, iar acest lucru este valabil și în ceea ce-i privește pe oamenii cu care au conflicte.
Vor să aibă întotdeauna ultimul cuvânt și pot aștepta momentul potrivit al răzbunării chiar și câțiva ani. Planul lor nu include doar răzbunarea, ci distrugerea celui care a îndrăznit să le facă rău. Se pricep foarte bine să facă strategii pe termen lung, iar scopul final este să îl umilească pe cel sau cea care le-a greșit. În mod normal Leii își cunosc adevărata valoare și nu se coboară la nivelul celor care apelează la diferite tactici mărunte pentru a-i răni. Dar își scot colții și ghearele atunci când sunt răniți sau trădați de o persoană în care au avut încredere. Leul iubește dreptatea, sinceritatea și adevărul. Este o zodie a generozității și prieteniei. Adoră competiția corectă și nu se teme de confruntări.

Scorpion

În mod sigur nu vrei să ai drept dușman un nativ din zodia Scorpion...
Persoanele născute în această zodie sunt recunoscute pentru firea lor răzbunătoare, dar și pentru modul ascuns în care acționează. Scorpionii așteaptă cel mai bun moment pentru a le răspunde cu aceeași monedă celor care au îndrăznit să le facă rău. Aceștia nici nu vor bănui ce s-a abătut asupra lor, pentru că răzbunarea nativului din Scopion este una fulgerătoare, care pare să fi apărut de nicăieri. O altă trăsătură a nativilor din zodia Scorpion este aceea că de cele mai multe ori nu își confruntă direct inamicii. Preferă să acționeze din umbră și apoi să savureze efectele răzbunării lor, fără ca cel în cauză să bănuiască cine se află în spate. Chiar dacă se pricepe să le facă zile amare celor care i-au greșit, Scorpionul nu apelează niciodată la astfel de tactici pentru greșeli mărunte.
Sunt, de fapt, oameni răbdători și nu bagă în seamă certurile trecătoare sau conflictele minore. Însă se transformă complet atunci când au de-a face cu persoane duplicitare, care vor să-i rănească intenționat pe ei și pe cei dragi lor.

Vărsător

Cuvintele și informațiile sunt principala armă a nativilor din zodia Vărsător. Dacă superi vreodată un Vărsător, în mod sigur vei regreta în cel mai scurt timp. Persoanele din această zodie sunt dușmani de temut tocmai pentru că știu cum să folosească toate informațiile pe care le dețin despre cineva pentru a se răzbuna în cel mai dureros mod cu putință. În mod obișnuit, Vărsătorul este o zodie pașnică și foarte prietenoasă, dar totul se termină atunci când i se demonstrează că cineva în care au avut încredere îi dorește răul.
Acești nativi pun foarte mare preț pe prietenie și suferă extrem de mult când au de-a face cu falși prieteni. În astfel de situații, cel care i-a trădat va descoperi pe propria piele ce înseamnă să te pui cu un Vărsător încăpățânat, care nu renunță niciodată până nu își demonstrează punctul de vedere.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod