Cele mai răbdătoare 6 zodii

Răbdarea este o calitate pe care nu toată lumea o are, dar poate fi adesea trecută cu vederea.
Chiar dacă răbdarea este una dintre acele trăsături care nu este atât de interesantă, ea este, totuşi, una de admirat. Dacă lumea ar fi plină de oameni impulsivi şi nerăbdători, ar exista mai multe conflicte şi pericole. Definiţia răbdării este capabilitatea de a rezista în faţa provocărilor, a supărărilor sau a situaţiilor negative fără a te plânge. Oamenii calmi au capacitatea de a se descurca atunci când lucrurile întârzie să apară. Ei rezistă în cele mai dificile situaţii, sunt descurcăreţi şi îşi iau tipul necesar pentru a face treaba în mod corespunzător. Deoarecere nu sunt nerăbdători, proiectele lor sunt meticulos şi bine realizate. Când au un regres, sunt apţi să se descurce şi să găsească o altă direcţie în care meargă.

Dacă eşti o persoană răbdătoare, nu întrerupi pe cineva care vorbeşte pentru că nu poţi aştepta să termine ce are de spus.

Care sunt cele mai răbdătoare 6 zodii?


Taur

La exterior, Taurul poate părea un om plin de viaţă, dar, în interior, el este atent, liniştit şi răbdător. Nivelul lui ridicat de răbdare îi permite să examineze pe cineva înainte de a începe o relaţie cu el sau de a avea încredere în el.
Taurul nu se enervează repede. El va sta la distanţă indiferent cât timp va trebui. Este încăpăţânat şi, dacă vine vorba de cei care pot rezista cel mai mult, el va ieşi câştigător de fiecare dată. Răbdarea lui îi permite să fie persisten şi tenace.

Capricorn

Nimeni nu înţelege mai bine decât un Capricorn că totul necesită timp . El preferă să aştepte, decât să se grăbească şi să dea greş. Nu îi place să facă greşeli, mai ales greşeli care ar fi putut fi evitate prin simpla răbdare. Este precaut şi, cu siguranţă, nu impulsiv. Mai degrabă alege să vadă un film mai târziu, decât să cheltuie o mulţime de bani pentru a-l vedea în avanpremieră. El va aştepta până când va avea o situaţie financiară stabilă şi abia apoi va lua în considerare o relaţie pe termen lung.
Vrea ca totul să fie cât mai bine aranjat înainte de a acţiona.

Balanţa

Balanţa preferă să aştepte decât să facă pe cineva să se simtă incomod sau să provoace un conflict. Este persoana care rămâne blocată într-o conversaţie cu o persoană în vârstă, deoarece consideră că ar fi neplăcut sau nepoliticos să iasă din ea. Urăşte conflictul inutil şi, de aceea, îşi reprimă supărarea sau iritarea de cele mai multe ori. Iubirea şi decenţa ei izvorăsc din capacitatea de a fi răbdătoare. Este foarte diplomată şi ascultă mereu şi celelalte puncte de vedere.

Fecioară

Unul dintre motivele pentru care Fecioara este atât de răbdătoare este că are tendinţa de a fi perfecţionistă. Perfecţiunea nu o poate obţine imediat, de aceea aşteaptă şi se străduieşte cât e nevoie pentru a ajunge acolo.
Ea face ceea ce trebuie să facă pentru a-şi atinge obiectivele şi, de obicei,  asta implică cercetare şi multă muncă. Dacă nu ar fi răbdătoare, ar deveni prea frustrată să găsească o soluţie, iar ei nu îi stă în fire să renunţe.

Scorpion

Scorpionul excelează atunci când vine vorba de aşteptare şi dă dovadă de multă răbdare. Este un bun planificator, mai ales atunci când vine vorba de răzbunare. Imaginează-ţi că Scorpionul este un prădător care îşi aşteaptă prada, cam despre asta este vorba. El nu va face nicio mişcare până când nu e totul în regulă şi decide întotdeauna să aştepte momentul perfect pentru a trece la acţiune.

Rac

Racul este un bun ascultător, iar răbdarea lui este responsabilă de asta. Când vine vorba de dragoste, Racul este dispus să aştepte oricât pentru persoana perfectă.
Sau, dacă este vorba de un fost partener, el are răbdarea necesară pentru a aştepta cât e nevoie pentru ca acea persoană să îşi dea seama că el e alesul. El preferă să se retragă în cochilie şi să aştepte ca durerea să dispară decât să rănească pe cineva.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod