Femeie periculoasă

Cele mai periculoase zodii, conform statisticilor FBI

Fiecare semn zodiacal are propriile caracteristici şi e special în felul său. Unele zodii iartă uşor, pe când altele se răzbună crunt!
FBI-ul a publicat datele de naştere ale criminalilor în serie şi ale psihopaţilor, aşa că iată zodiile care sunt cele mai periculoase, pornind de la cele mai inofensive:

Gemeni

Gemenii sunt cei mai puţin periculoşi, deşi unii spun lucruri rele despre ei. Acest lucru se datorează faptului că ei nu iau nimic prea în serios şi sunt oameni buni. Sunt prea vorbăreţi şi nu au intenţia de a răni sau ucide pe cineva.

Vărsător

Vărsătorul esre un alt semn zodical destul de inofensiv, deoarece crede cu adevărat în justiţie.
Cu toate acestea, ego-ul lor este mare şi este, de asemenea, unul dintre cei mai deştepţi oameni. Chiar dacă fac o crimă, dovezile dispar în cel mai scurt timp.

Leu

Leii sunt mândri şi puternici, dar cu toate acestea, nu fac rău altor persoane.

Balanţă

Balanţa e răbdătoare, dar este puţin mai periculoasă decât zodiile enumerate anterior. Ea îşi pierde cumpătul atunci când alţii îi fac rău.

Fecioară

Fecioara se situează undeva la mijloc, dar se îndreaptă către partea periculoasă.
Ea are tendinţe psihopatice, însă nu alege întotdeauna violenţa. Mai des face activităţi frauduloase.

Peşti

Cei din zodia Peşti sunt consideraţi persoane simpatice. Cu toate acestea, cei mai mulţi criminali în serie sunt născuţi sub acest semn zodiacal. Ei pot deveni uşor dependenţi de anumite lucruri şi sunt foarte predispuşi să facă rău.

Capricorn

Capricornii sunt în spatele celor mai multor crime în masă, dar nu există mulţi ucigaşi născuţi sub acest semn. Majoritatea Capricornilor sunt corecţi şi morali, dar pot deveni foarte periculoşi dacă sunt provocaţi.

Berbec

Berbecul este foarte agresiv şi nebun.
El nu se stăpâneşte prea bine, aşa că dacă îl jigneşti, ai putea avea probleme mari. Cu toate acestea, furia lui nu durează prea mult.

Taur

Taurul este cu adevărat agresiv şi furios, dar este mai predispus la fraude decât la uciderea oamenilor. Acest lucru se datorează faptului că el iubeşte lucrurile scumpe şi banii.

Săgetător

Cei mai nesănătoşi oameni din istorie s-au născut sub acest semn zodicale. Ei sunt lideri supremi şi fac crime în masă.

Scorpion

Majoritatea criminalilor în serie sunt născuţi în zodia Scorpion.
Acesta este un semn sadic şi într-adevăr periculos, deci ai grijă dacă te afli în jurul lui.

Rac

Racul este cel mai periculos semn zodiacal. Este pasiv agresiv şi poate deveni extrem de gelos. Acest lucru conduce la tot mai multe fapte rele.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod