Cele mai norocoase zile, în funcţie de zodia ta chinezească

În horoscopul chinezesc, anul în care te-ai născut îţi dictează semnul, nu luna. Pentru fiecare zodie, anumite zile ale lunii sunt deosebit de importante.

Descoperă aici care este semnul tău în zodiacul chinezesc!

 

Şobolan


Ar putea fi cea mai bună zi pentru că te întâlneşti cu cineva special sau faci o investiţie semnificativă, spre exemplu. Pentru Şobolan, data de 4 şi data de 13 ale fiecărei luni sunt cele mai norocoase.

Bivol


Oamenii născuţi sub semnul Bivolului sunt extrem de muncitori şi caută să rezolve mereu problemele. În cea de-a 13-a şi a 27-a, natura lor puternică îi va ajuta să obţină numai lucruri bune şi să devină şi mai încrezători.

Tigru


Tigrii sunt încrezători, competitivi şi curajoşi. Calităţile lor îi ajută să creeze şanse mari de succes şi bogăţie în zilele de 16 şi 27 ale lunii.

Iepure


Având 3 zile norocoase în fiecare lună, 26,27 şi 29, Iepurele are şanse suplimentare de noroc. Datorită capacităţii lui de a se conecta cu alte persoane, relaţiile de prietenie, famile şi amoroase vor evolua în aceste zile.

Dragon


Dragonii sunt foarte creativi şi talentaţi. În cultura şi legendele chinezeşti, dragonii sunt creaturi foarte venerate. Deşi sunt deja foarte respectaţi, în zilele de 1 şi 16 ale fiecărei luni se pot aştepta la şansa de a prospera în viaţa lor profesională.

Şarpe


Şarpele ar trebui să profite de zilele lui norocoase pentru a-şi dezvolta relaţiile, pentru că nu este foarte sociabil de regulă şi îi place să trăiască după propriile reguli. Zilele de 1 şi 23 ale fiecărei luni îi oferă oportunitatea de a evolua şi de a intra în lumina reflectoarelor pentru a experimenta tipul de pozitivitate şi optimist care îi lipsesc adesea.

Cal


Caii sunt creaturi care joacă un rol imens în prosperitatea omenirii. Ei sunt conectaţi la elementul de foc, astfel încât aceştia sunt plini de viaţă şi rezistenţi. Acesta este motivul pentru care munca şi puterea lor vor fi recunoscute în zilele de 5 şi 20 ale fiecărei luni.

Oaie


În zilele de 7 şi de 30 ale fiecărei luni, Oaia va avea parte de cea mai profundă armonie cu lumea din jurul ei. Relaţiile ei vor înflori şi demnitatea lor va fi apreciată de ceilalţi.

Maimuţă


Maimuţele pot fi excentrice şi distractive. Ele fac lucrurile posibile şi visele să devină realitate.

În zilele de 4 şi 14 ale fiecărei luni vor avea parte de câştiguri în carieră şi în viaţa lor socială, plus că vor deveni centrul atenţiei.

Cocoş


La fel ca Dragonul, Cocoşul este foarte independent. El este un trendsetter care va avea succes şi va căpăta notorietate în zilele de 4 şi 26 ale fiecărei luni.

Câine


Câinii sunt blânzi şi se conectează foarte uşor cu oamenii. Ei vor să fie împreună cu alţii pentru a-i ajuta. În zilele de 7 şi de 28 ale fiecărei luni, câinii vor avea o atmosferă plăcută în viaţa lor socială.

Mistreţ


Inteligent şi curajos, Porcul va primi recunoaştere pentru profesionalismul lui în zilele de 17 şi 24 ale fiecărei luni. El va avea şanse mai mari de promovare sau de a progresa în carieră.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod