cele mai loiale zodii

Cele mai loiale zodii. Fidelitatea e foarte importantă pentru ele!

Dacă ai fost rănită în trecut și acum încerci să eviți repetarea situației, iată cele mai loiale zodii pe care te poți baza oricând!

Infidelii sunt oameni cărora le place să simtă fiorul aventurii sau, pur și simplu, sunt implicați într-o relație nefericită. Indiferent de situație, cealaltă persoană ajunge întotdeauna să fie rănită și să dezvolte un tip de traumă din cauza infidelității.

Conform unui studiu, 22% dintre bărbați și 14% dintre femei își înșală partenerul. Nu pare o rată procentuală mare, dar fiecare caz de infidelitate provoacă stres, traume și probleme de încredere pentru toți cei implicați. Este un scenariu nefericit pentru toate părțile implicate, în special pentru victimă.

Anumite semne zodiacale rămân fidele partenerilor lor indiferent de situație. Aceste zodii fac tot posibilul să construiască relații sănătoase sau să le mențină pe cele pe care le au deja.

Care sunt cele mai loiale zodii

 

Taur

Taurul este celebru pentru încăpățânarea lui, trăsătură care i-ar putea enerva de multe ori pe cei din jur. Dar, în dragoste, faptul că e încăpățânat poate aduce o mulțime de beneficii relației. Taurul urăște schimbările și lucrurile care îi pot destabiliza viața. Prin urmare, va face mereu tot posibilul să rezolve problemele din relație înainte de a renunța la ea.

Rac

Deși obsesia și dependența pentru partener ar putea părea că îi vor strica relația, de fapt, îl vor face să fie cel mai bun partener. Asta înseamnă că Racul își va investi tot timpul și energia pentru menținerea relației în care este implicat. E atât de obsedat de iubita sa, încât nu are timp să se gândească la altcineva.

 

 

Fecioară

Fecioara este probabil cea mai loială zodie. Nativul născut în acest semn are o abordare metodică în ceea ce privește viața, ceea ce înseamnă că înceracă să facă totul ca la carte. Această regulă se aplică în toate sectoarele vieții lui, dar mai ales în dragoste. Vrea să se căsătorească, să aibă copii și să își petreacă tot restul vieții altături de o singură persoană.

Balanță

Balanța este celebră pentru personalitatea ei pașnică și corectă, dar și pentru faptul că urăște să fie singură. De asemenea, disprețuiește nedreptatea, ceea ce înseamnă că infidelitatea este un termen care nu se regăsește în vocabularul sau viața ei.

Dacă nativului din această zodie începe să îi placă de altcineva în timpul unei relații, el se va asigura că o va încheia înainte de a începe o alta. Dorința lui de a face lucrurile corect nu îi va permite niciodată să-și înșele partenera.

Vărsător

Vărsătorul este celebru pentru ideile sale ingenioase și ura pentru promisiunile încălcate. El ia promisiunile foarte în serios și nu și le va încălca niciodată. Prin urmare, va face tot ce îi stă în puteri pentru a respecta ce i-a promis partenerei și așteaptă același lucru în schimb. Dacă se întâmplă să și le încalce, fii sigur că s-a întâmplat ceva foarte grav. Un Vărsător privește o relație ca pe o promisiune între două persoane de a se iubi și de a fi loiale reciproc.

Pești

Peștii sunt celebri pentru natura lor dezinteresată și plină de compasiune. Nativul din această zodie visează adesea să fugă de realitate și să ajungă într-un loc în care există doar iubire și pace, fără lucruri negative precum infidelitatea. Prin urmare, acesta nu îi va greși partenerei înșelând-o, ci, din contră, va face tot ce îi stă în putere pentru a rezolva problemele din cuplu. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod