cele mai geloase zodii

Cele mai geloase 6 zodii din astrologie

Gelozia e un lucru ciudat și complex. Suntem depășiți de acest sentiment de nesiguranță și, pur și simplu, nu putem să nu îl simțim.

N-ai fost niciodată invidios/oasă pe cineva pentru că era mai bun decât tine la ceva sau avea ceva ce îți doreai? Aceasta este gelozia. În dragoste, lucrurile stau și mai rău.

Citește și: Cum să-i vorbești pentru a-l cuceri definitiv, în funcție de zodia lui

Gelozia este un concept atât de complex. Rănim oamenii și interferăm cu viața altora din cauza acestui sentiment care scoate tot ce e mai rău din noi. Suntem depășiți de un sentiment de nesiguranță și anxietate care ne face să ne legăm de viața altora și care le face atât de mult rău oamenilor, chiar dacă nu asta intenționăm.

Acum, bazându-ne pe astrologie, spre deosebire de cele mai geloase zodii, nu toată lumea experimentează acest sentiment. Ține de personalitatea noastră


Unora dintre noi nu ne pasă deloc de reușitele altora, în timp ce alții simt o furie imensă când cineva se apropie de foștii lor parteneri, spre exemplu.


Cea mai proastă parte este că persoana respectivă nu își dorește să fie din nou cu fostul iubit, ci doar nu vrea să vadă pe altcineva bucurându-se de el - asta face gelozia.

Cei care, de obicei, nu sunt geloși sunt altfel. Au înțelegere, compasiune sau pur și simplu nu le pasă. Așa ar trebui să fie toată lumea, dar gelozia nu este ușor de controlat.

Gelozia este ca o boală și stăpânește în mod covârșitor o persoană, indiferent dacă o vrea sau nu


Acum, adevărata întrebare la care am dori să aflăm răspunsul este care sunt zodiile cele mai geloase.

Dacă te vei întâlni vreodată cu aceste zodii, ar trebui să fugi. Dar, dacă ai de-a face cu cele care nu se regăsesc pe această listă, ar trebui să fii recunoscător/oare.

Cele mai geloase 6 zodii din astrologie


Scorpion


Scorpionul este de departe cel mai gelos semn zodiacal din astroogie. Nu are deloc încredere în oameni, ceea ce îl determină să facă adesea acuzații false create din pură gelozie.

Scorpionul nu reușește să-și stăpânească sentimentele, radiază de gelozie chiar și atunci când cineva doar stă lângă partenerul lui.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Rac


Racul este gelos destul de des, dar are talentul de a ascunde acest lucru.

Este victima invidiei, dar e cel mai bun în a ascunde acest sentiment. Nimeni din jurul lui nu bănuiește ce simte, dar când e depășit de situație, totul se transformă într-un spectacol.

Leu


Leul este, fără îndoială, cel mai iubit și pasional semn zodiacal din astrologie.

Dar, când partenerul/a lui acordă atenție altcuiva mai mult decât lui, comutatorul de gelozie se aprinde. Leul râvnește atenția tuturor celor din jur și, dacă nu o obține, de devine o epavă plină de gelozie.

Fecioara


Fecioara este foarte geloasă, dar nu atunci când vine vorba de relații și dragoste.

Are tendința de a fi foarte critică față de ea însăși și, dacă cineva face ceva mai bun decât ea, atunci devine invidioasă și transformă totul într-o mare competiție.

Berbec


Berbecul pune pasiune în orice și e destul de schimbător în ceea ce privește starea lui de spirit, ceea ce îl face uneori să fie compleșit de invidie și gelozie. Când Berbecul este gelos, acționează rapid.


Are tendința de a fi impulsiv, ceea ce îl determină să acționeze pe baza emoțiilor lui, chiar dacă nu vrea acest lucru. Berbecul nu este la fel de gelos ca celelalte semne zodiacale de mai sus, dacă atunci când este, ar trebui să fugi din calea lui.

Taur


Chiar dacă Taurul are tendința de a fi posesiv și nesigur, de obicei nu are o latură geloasă. El este suficient de răbdător și de înțelegător, astfel încât să-și dea seama când trebuie să acționeze sau nu pe baza acelui sentiment.

Dacă se întâmplă să fie gelos sau invidios, înseamnă că ceva îl deranjează foarte, foarte mult.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod