Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie

Ar putea încerca să te păcălească şi să pretindă că este sută la sută normală, dar fiecare zodie are o latură ciudată care te va surprinde!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul se sperie de orice.

În ciuda personalităţii sale, Berbecul poate fi speriat de unele lucruri destul de ciudate. Cu toate că se dă curajos iniţial, apoi tremură într-un colţ de frică. Oamenii pot fi şocaţi să-l vadă cum reacţionează atunci când vede un păianjen, dar trebuie ignorat, îi va trece!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul poate fi extrem de încăpăţânat cu privire la unele lucruri atât de banale sau evidente.

Cu toate că i se pun dovezile în faţă, acest nativ nu-şi va recunoaşte greşelile. Încearcă să găsească tot felul de scuze şi de poveşti cât mai elaborate pentru a-şi acoperi urmele. Acest comportament devine ciudat uneori şi dacă nu recunoaşte la timp, îşi poate pierde prietenii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni nu poate sta locului nici cinci secunde.

Acesta e puternic fizic şi flexibil, dar uneori corpul său pare să fie independent de creier şi să aibă unele mişcări impusive şi ciudate. Mulţi din grupul lui sunt dansatori sau atleţi, aşa că vor încerca să îi ascundă aceste ieşiri ciudate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este atât de nostalgic încât nu poate să se desprindă de amintiri.

Acestuia îi place să păstreze suveniruri şi amintiri pentru a-şi reaminti de momentele dragi şi iubirile pierdute, dar exagerează şi are întregi colecţii. Există un punct în care nostalgia devine înfricoşătoare şi foarte ciudată. Va muri în compania pisicilor dacă nu va renunţa la trecut!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul poate fi agasant uneori. El trebuie să îşi amintească că trebuie să respecte spaţiul personal al celor din jur.

E o persoană afectuoasă în general, dar oamenilor nu le place să fie agasaţi când abia l-au cunoscut. Prietenii lui adevăraţi îl ştiu, dar privitor la alţii ar trebui să fie mai reţinut.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara e atât de organizată, încât poate rămâne pe dinafară.

Problema e că ea crede că e absolut normală şi că oricine altcineva are o problemă. Cei apropiaţi încearcă să se supună regulilor ei, dar ea va fi tăiată de pe lista de invitaţi dacă acestora le va fi prea greu să găsească un restaurant care să se potrivească standardelor ei exagerate. Trebuie să înceteze să caute perfecţiunea şi să se bucure de ambianţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa acţionează ca şi cum ar fi cool şi nu dă doi bani pe ce crede lumea.

Ea ştie că e diferită şi vrea să fie atipică cel puţin în ceea ce priveşte moda. Ea crede că e îndrăzneaţă şi atreactivă astfel, dar ceilalţi o vor găsi doar ciudată. Trebuie să arunce o privire în oglindă înainte de a se dezlănţui în public.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are o latură destul de întunecată.

El e ciudat şi intrigant într-un mod elegant, dar latura lui întunecată poate deveni înfricoşătoare. Să dormi într-un sicriu sau să ai un păianjen numit Maria nu poate nu sunt lucruri străine pentru acesta. Este bine să fii diferit, dar în cazul lui oamenii se întorc foarte repede din calea lui atunci când ajung să vadă aceste lucruri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este renumit pentru proiectele terminate pe jumătate şi pentru dezordine.

El e un iubitor de fantezie şi nu ia în considerare aspectele practice. Acest lucru poate conduce la un haos în casă şi la proiecte făcute de mântuială. E un semnal de alarmă atunci când prietenii lui încetează să îl mai viziteze pentru că nu mai pot intra pe uşa din faţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul poate fi suprinzător de superficial fără măcar să realizeze acest lucru.

El e meticulos şi foarte bine organizat, şi deşi nu pare superstiţios, el are un mic ritual în tot ce face. Bate în lemn sau aruncă cu sarea peste umăr şi se gândeşte că acest comportament ciudat nu poate face rău. Dar atunci când se află sub presiune, obsesia sa se poate agrava.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ce nu este ciudat la un Vărsător?

Acest nativ face mult zgomot, dar nu toată lumea îl ascultă. El trebuie să încerce să evite acele obiceiuri ciudate de a vorbi singur în public sau de a bântui la un eveniment pentru că nu e la înălţimea aşteptărilor sale. Dacă vrea să fie ascultat şi vrea să salveze planeta, el trebuie să se comporte ca toţi ceilalţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti e visător şi e cunoscut pentru coşmarurile sale nocturne.

Ca şi rechinii, el trebuie să fie într-o continuă mişcare, chiar şi în somn. Cei mai mulţi dintre partenerii lui de viaţă nu pot face faţă prea bine terorismului la care sunt supuşi noaptea, pentru că el are obiceiul de a-i lovi involuntar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod