Cele mai cheltuitoare 6 zodii

Banii lor dispar la fel de repede cum au venit!
Cheltuieşti prea mulţi bani? Este posibil să o faci iresponsabil sau să ai motive bune pentru asta, dar ideea este că întotdeauna banii tăi dispar înainte ca tu să îţi dai seama!

Cheltuitul în exces nu înseamnă întotdeauna cumpărarea lucrurilor pentru tine sau pentru cei dragi. Poţi oferi prea mulţi bani pentru caritate. Este un gest frumos să faci o donaţie, dar nu şi atunci când te va lăsa cu conturile goale. Indiferent de intenţia ta, acest lucru poate avea un rezultat dăunător pentru tine!

Dacă te regăseşti în cele descrise, înseamnă că ai putea fi unul dintre semnele zodiacale care depăşesc limita. Din fericire, astrologia te poate ajuta să îţi dai seama la timp şi să îţi salvezi ultimii bănuţi pe care ai în buzunar.


Care sunt cele mai cheltuitoare zodii?


Berbec


Berbecul este impulsiv în tot ceface, inclusiv în ceea ce priveşte cheltuielile. El tinde să nu gândească lucrurile aşa de bine cum ar trebui. Dacă se gândeşte prea mult timp să cumpere ceva, se va pierde pe drum, aşa că sare această etapă complet. Lucruri precum bugetul, planurile financare şi limitele impuse nu se regăsesc în viaţa lui, pentru că cheltuielile lui sunt nelimitate.

Leu


Leul iubeşte cumpărăturile şi îi place să cumpere cadouri pentru oameni. Nu contează dacă nu e vreun eveniment special, cum ar fi o zi de naştere, pentru că Leul va găsi un dar pentru fiecare fără să existe o ocazie.
Uneori, această dărnicie are consecinţe, dar nu vrea să se schimbe şi nu renunţă la stilul său de viaţă luxos. Vestea bună este că e foarte priceput în a face bani, aşadar obiceiurile lui proaste sunt adesea salvate atunci când lucrurile scapă de sub control.

Peşti


Peştii sunt sensibili. Dacă cineva le cere un împrumut, chiar dacă ştiu din prorpia lor experienţă că nu îl vor primi înapoi, ei nu vor putea refuza. Dacă cineva le cere să investească într-un proiect sau o companie, se vor simţi vinovaţi să nu o facă. Sunt prea buni şi prea naivi.

Săgetător


Banii nu sunt o prioritate pentru acest nativ. Se foloseşte de ei până nu mai rămâne nimic şi, când mai face rost de alţii, continuă pe aceeaşi direcţie.
Cheltuieşte enorm pe bilete de avion, hoteluri şi mese fanteziste. Problema lui este că nu ţine evidenţa cheltuielilor şi, uneori, trebuie să găsească modalităţi rapide de a-şi reface fondurile.

Gemeni


Dacă Gemenii nu au un motiv serios să facă economii, atunci ei vor cheltui tot ce au. De asemenea, cad pradă impulsivităţii, sunt foarte generoşi în ceea ce priveşte actele de caritate şi le place să aibă lucruri frumoase şi să se distreze. Gemenii preferă să se bucure de tot ce e frumos în viaţă. Practic, ei îşi cumpără fericirea. Cu toate acestea, după un astfel de episod, latura lor responsabilă îi va face să aibă regrete şi să returneze anumite achiziţii.


Vărsător


Vărsătorul iubeşte să cheltuie bani pe produse electronice, pe afaceri sau proiecte noi, dar şi pe donaţii umanitare sau cauze de mediu. E genul care investeşte prea mulţi bani în start-up-uri, noi invenţii şi produse. Uneori, aceste investiţii au o răsplată, dar alteori este vorba doar de o pierdere financiară. Cu toate acestea, gândul că investeşte în ceva care ar putea deveni mare îl face fericit.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod