Prietenie

Cele mai bune 6 relaţii de prietenie între zodii

Poţi avea numeroase relaţii de prietenie de-a lungul vieţii, însă cele adevărate sunt acelea cu oamenii care te înţeleg indiferent de situaţie!
Iată care sunt cele mai bune 6 relaţii de prietenie între zodii:

Berbec şi Vărsător


Aceste două semne zodicale se vor înţelege pentru că ambele sunt încrezătoare, cât şi feroce. Această pereche formează o echipă minunată. Berbecul este înclinat spre latura fizică, în timp ce Vărsătorul e mai mult pe cea mentală. Aparent, se echilibrează reciproc. Aceste semne sunt extrem de complementare. Vărsătorul poate fi uşor indispus şi lent, în timp ce Berbecul este plin de optimism şi vitalitate. Alternativ, Berbecul poate fi rapid la mânie, iar Vărsătorul este practic şi gândeşte întotdeauna înainte de a acţiona.

Taur şi Rac


Acestea sunt cele mai loiale semne din zodiac. Împreună, ele fac o pereche puternică şi demnă de încredere.
Amândouă tind să se bucure de activităţi relaxante cum ar fi întâlnirile la cafea sau pictură. Aşadar, nopţile de vineri s-ar putea să fie plictisitoare, dar nu există altă cale. Racii sunt sensibili şi au nevoie de confirmări şi încurajări. Un Taur este suportul emoţional perfect pentru el. Din acest motiv, un Rac este dispus să nu se confrunte cu încăpăţânatul Taur.

Gemeni şi Leu


Această pereche de prieteni e echipa perfectă pentru ieşirile în societate. Ei au personalităţi vibrante şi sunt foarte distractivi. De asemenea, ambele zodii iubesc afecţiunea şi lauda, lucruri pe care şi le oferă frecvent una alteia.
Liderul Leu este perfect pentru Gemenii indecişi. Aceştia au nevoie de cineva care să-i tragă într-o direcţie o dată sau de mai multe ori. Această pereche poate provoca unele probleme, dar au parte de prea multă distracţie ca să nu o facă.

Fecioară şi Scorpion


Aceste două zodii au trăsături opuse care se echilibrează perfect reciproc. Scorpionii sunt dezordonaţi şi inventivi, în timp ce Fecioarele sunt inteligente şi muncitoare. Ele două vin mereu cu cele mai bune planuri şi idei, şi fac o echipă de zile mari. Fecioara nu prea are încredere în ea, dar Scorpionii ştiu cum să îşi construiască stima de sine şi să ofere o încurajare eficientă.
Aceştia ar putea fi cei mai buni prieteni şi parteneri de afaceri.

Balanţă şi Săgetător


Aceste zodii sunt puternice, ciudat de amabile şi iubesc necondiţionat, lucruri vitale pentru ca relaţia lor de prietenie să funcţioneze. Săgetătorul este liber şi nu ţine cont de reguli, în timp ce Balanţa e diplomată. Deci, chiar dacă uneori nu se vor pune de acord, ele se vor iubi unele pe altele profund şi sincer. De asemenea, împărtăşesc dorinţa imensă de a le face pe plac altora.

Capricorn şi Peşti


Această pereche poate părea ciudată pentru că cele două zodii sunt atât de diferite, dar de asta şi funcţionează! Prietenia lor e departe de a fi perfectă, mai ales din cauza tendinţei Capricornului de a judeca, iar Peştii urăsc acest lucru ţinâd cont că ei vor să facă numai bine. Cu toate acestea, cei doi se înţeleg cu adevărat unul pe celălalt.
Aceste semne de echilibrează între ele, la fel ca şi celalalte perechi din listă, doar că în acest caz sunt într-adevărt total opuse. Singurul lucru pe care îl au în comun este dragostea pentru artă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod