Fată citind

Cele 4 zodii care iubesc singurătatea

Când unei persoane îi place să fie mai mult singură, de obicei e etichetată ca fiind introvertită. Descoperă dacă şi tu faci parte din acest top!
Introvertiţii preferă să salveze energie având activităţi solitare cum ar fi vizionarea la TV, lecturând sau scriind. Ei se bucură să facă lucrurile pe cont propriu şi nu le e frică să petreacă o noapte în oraş de unii singuri. Când oamenii îşi petrec timpul fără să aibă companie, ei au posibilitatea de a reflecta şi de a-şi reîncărca bateriile. Petrecerea timpului în acest fel înseamnă că nu trebuie să urmeze alte persoane sau de a ţine pasul cu conversaţiile altora în mod constant.


Desigur că e frumos să legi prietenii cu alţii şi să te distrezi alturi de ei, dar unii oameni pur şi simplu au nevoie să fie singure pentru a se simţi bine şi de a se relaxa. Unele semne zodiacale sunt extrem de sociabile, pe când altele se află exact la polul opus.

Iată care sunt cele 4 semne zodiacale cărora le place singurătatea mai mult decât orice:

Rac


Racul iubeşte să aibă activităţi acasă. Îl puteţi găsi vineri seara gătind, citind sau vizionând un film. Din moment ce acest nativ nu se simte confortabili în preajma persoanelor străine, el preferă să evite locurile aglomerate.
În loc să petreacă timpul liber cu ceilalţi, lui îi place să fie singură în confortul domiciliului personal.

Fecioară


O Fecioară urăşte să fie în centrul atenţiei şi este incredibil de timidă. Îi place să îşi petreacă timpul liber lucrând în loc să iasă cu prietenii ei. Numai munca şi deloc joacă, acesta este stilul de viaţă al acestui nativ. A fi înconjurată de oameni e o pierdere de timp, după părerea ei, de aceea îşi canalizează energia pe următorul ei proiect mai degrabă.

Capricorn


Capricornul încearcă să găsească un echilibru între viaţa socială şi petrecerea timpului liber de unul singur. Cu toate acestea, el preferă să fie mai mult singur decât cu alte persoane.
Faptul că trebuie să să aibă de-a face cu alţi oameni e extrem de stresant pentru el. Are nevoie de timp doar cu el însuşi pentru a asculta muzică sau pentru a croşeta ceva, astfel încât să îşi economisească energia pentru o următoare ieşire în lume.

Peşti


Nativului din Peşti îi place să stea singur acasă pentru a citi sau pentru a dormi. Îi place să fie solitar şi nu îi e frică să îşi petreacă weekend-urile colindând oraşul de unul singur. Nu simte nevoia de a fi în mod constant înconjurat de oameni, activităţile doar cu el însuşi îl face să fie mai plin de energie.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 23 Apr 2017, 00:24
    Zodia care iubeste singuratatea

    Gresit de pesti. La pesti nu le place singuratatea, dar prefera sa stea mai bine singuri decat sa fie criticati pentru ca la pesti nu le place cearta

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod