Cel mai frumos lucru pe care un bărbat ar putea să ţi-l spună, în funcţie de zodia ta

Dragostea e o experienţă diferită pentru fiecare om în parte. Iată ce ai nevoie să auzi de la persoana iubită, în funcţie de zodie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este romantic şi afectuos, şi adoră ca persoana de lângă el să vorbească deschis despre sentimentele ei pentru el.

Spunând orice despre asta este o simplă expunere a emoţiilor tale. Arată-i acestui nativ că poţi fi loial şi încântat că ai o relaţie cu el!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din această zodie este o persoană expresivă şi găsesc iubirea foarte interesantă.

El este şi afectuos, aşa că cel mai frumos lucru pe care ai putea să i-l spui ar fi că este foarte distractiv totul atunci când eşti cu el. Când Gemenii plac cu adevărat pe cineva, ei pot deveni nervoşi în jurul lor. Spune-i că vrei să-ţi faci amintiri cu el, iar relaţia voastră va fi şi mai bună!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un semn foarte sensibil şi se ataşează de persoane care se pot deschide cu adevărat în faţa lui.

Uneori, acesta poate fi nesigur în legătură cu ei înşişi sau cu relaţiile lor. Fiind grijuliu cu sentimentele unui Rac şi făcându-i cunoscut faptul că vei fi mereu acolo pentru el, indiferent de situaţie, atunci se va crea o conexiune puternică între voi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul adoră să îşi petreacă timpul cu persoane pe care le iubeşte, cum ar fi prietenii şi familia.

Chiar şi atunci când un leu nu este cu tine, el vrea să ştie că te gândeşti mereu la el. Acesta este încrezător şi bun la suflet, dar arată-i şi spune-i mai des că este distractiv şi că iubeşti să stai în jurul lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este unul dintre semnele zodiacale cele mai muncitoare şi se mândreşte cu acest lucru.

Ea este o persoană foarte practică şi analitică, dar poate fi şi foarte dură cu ea însăşi. Spunându-i unei Fecioare că inima lor e la fel de frumoasă şi de importantă ca şi mintea ei, vei reuşi să o faci să se simtă cu adevărat iubită!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa luptă pentru pace şi se asigură că cei din jur sunt fericiţi, uitând uneori de propria ei fericire.

Fiind o creatură blândă, el ar face orice pentru persoanele pe care le iubeşte. Balanţa poate fi un pic prea dură cu ea însăşi, deci e important ca ceilalţi să îi reaminească din când în când că e suficient. Spunându-i că e perfectă exact aşa cum este, este tot ce are nevoie să audă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul pune pasiune în tot ceea ce face, ceea ce îl face să fie un partener extraordinar.

Este curajos şi nu se dă înapoi de la nimic, însă nu se deschide prea uşor în faţa oamenilor. Dacă îi lauzi pasiunea pentru viaţă, ai putea să îl faci să fie dispus să împartă mai multe cu tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are nevoie să audă ceva optimist şi sincer.

El iubeşte când persoana de lângă el este încântată şi priveşte spre viitor. El poate fi uşor neliniştit, dar asta doar pentru că urmează să îşi împartă viaţa cu cineva de care chiar îi place. Fii cât mai onest cu un Săgetător şi el te va iubi pentru asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este ambiţios şi apreciază oamenii care îi seamănă.

El este foarte răbdător şi nu se va grăbi să intre într-o situaţie fără să ştie ce vrea. Acesta poate fi uneori pesimist, aşa că ai face bine dacă i-ai spune că te gândeşti mereu la el, mai ales atunci când nu sunteţi împreună. Micile dovezi şi declaraţii de iubire îi ajung direct la suflet!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul vrea să fie acceptat de cei pe care îi iubeşte.

Nu este întotdeauna uşor ca acesta să se deschidă în faţa cuiva, mai ales dacă nu se simte plăcut. El e un gânditor profund şi foarte original, astfel încât sufletele voastre ar trebui să rezoneze perfectul unul cu celălalt. El îşi doreşte ca alţii să ştie că este unic şi să aprecieze acest lucru la el.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt sensibili şi romantici, aşa că atinge-i cu un citat dintr-o carte şi te va avea la suflet.

Acestui nativ îi place să ştie că oamenii pe care îi iubeşte adoră latura lui idealistă şi îl consideră un om frumos. Tot ce îşi doreşte este ca unei persoane să îi pese de el indiferent de dispoziţia lui.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este mereu hotărât şi uită uneori să mai observe lucrurile frumoase şi mărunte din jurul lui.

El încearcă să fie optimist în tot ceea ce face, de aceea mulţi oameni îl iau drept exemplu. Berbecul nu este genul de persoană pe care să o iei pe ocolite, aşa că spune-i ceva adevărat şi direct, chiar dacă acest lucru ar putea părea ciudat uneori. Aprecierea acestui nativ este cea mai bună modalitate de a te apropia de el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod