Cel mai drăguţ lucru pe care ar putea să ţi-l spună un bărbat, în funcţie de zodia ta

Peşti(19 februarie - 20 martie)

"Dacă nu poţi vedea lumina acum, voi sta cu tine în întuneric până eşti pregătită!"

Peştii sunt sensibili şi romantici, aşa că dacă li se citează ceva dintr-o carte care înseamnă ceva pentru ei se vor topi. Acestora le place să ştie că oamenii le văd partea frumoasă, şi nu pe aceea cum că au mereu capul în nori. De asemenea, ei pot fi un pic capricioşi şi tot ce vor e să ştie că cuiva îi pasă într-adevăr de ei.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

"Îmi demonstrezi că şi eu pot să fac tot ce îmi propun!"

Berbecul este atât de hotărât şi de capul lor, încât uneori uită să încetinească şi să miroasă trandafirii. El încearcă să rămână optimist în tot ceea ce face, de aceea este atât de admirat. Berbecul nu este genul care să se învârte în jurul cozii, aşa că dacă i se spune ceva direct care rezonează cu el şi este apreciat, atunci orice persoană se poate apropia de el.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

"De fiecare dată când mă gândesc la tine, sfârşesc prin a iubi şi mai multe lucruri la tine!"

Taurul este romantic şi afectuos, şi îi place atunci când o persoană îi spune sincer ce simte şi îi face declaraţii de iubire. Vorbele frumoase, dar şi dovezile de loialitate şi entuziasmul unei persoane de a fi într-o relaţie cu el, îl face pe acest nativ să se topească.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

"Îmi faci viaţa atât de interesantă, aş vrea să am cât mai multe amintiri alături de tine!"

Gemenii sunt persoane foarte expresive, afectuoase şi găsesc dragostea ca fiind ceva foarte interesant. Dacă li se spune cât de distractiv este cu ei în preajmă, atunci se vor topi. Atunci când plan cu adevărat pe cineva, ei pot deveni destul de agitaţi în prezenţa acelei persoane. Oricare ar fi motivele, ei vor confirmarea sentimentelor celui de lângă ei pentru a se simţi mai bine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

"Vreau să fiu cel care îţi transformă zilele proaste în unele mai bune, iar pe cele bune în excelente!"

Racul este sensibil şi se apropie de acei oameni în faţa cărora se poate deschide. Uneori, acesta poate fi nesigur pe el sau pe relaţia lui. Dacă sentimentele lui nu sunt ignorate şi i se spune că va avea mereu sprijin indiferent ce s-ar întâmpla, atunci inima lui se va topi.

Leu(22 iulie - 22 august)

"Mă simt eu însumi atunci când sunt cu tine!"

Leul adoră timpul petrecut cu oamenii la care ţine şi chiar străluceşte atunci când e înconjurat de familie şi prieteni. Dacă ştie că cineva se gândeşte la el, chiar dacă nu sunt împreună, atunci se va topi. Leul este încrezător şi are un suflet bun, de aceea relaţiile sunt foarte importante pentru ei, dar şi uşor se întreţinut. Cu cât vede că cei din jur pot fi naturali în prezenţa lui şi se distrează, cu atât drumul spre inima lui e mai scurt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

"Inima ta este la fel de frumoasă ca şi mintea ta!"

Fecioara este foarte harnică şi este foarte mândră de asta. Ea este o fire practică şi analitică, dar uneori le poate fi destul de greu din cauza asta. Dacă i se spună că inima ei este la fel de strălucită ca şi mintea, va fi exact ce are nevoie pentru a simţi că ceea ce face e bine şi că de asta e atât de iubită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

"Eşti exact cum dragostea ar trebui să fie!"

Balanţa crede în pace şi se asigură în permanenţă că oamenii din jurul ei sunt fericiţi, uitând uneori de ea. Fiind atât de blândă, ea are mereu grijă de cei pe care îi iubeşte. Dar, ea poate fi lipsită de încredere, de aceea are nevoie să i se spună că e perfectă exact aşa cum este!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

"Mă faci să vreau să îmi trăiesc viaţa aşa cum o faci tu!"

Scorpionul pune pasiune în tot ceea ce face, de aceea este atât de iubitor. El este o persoană foarte curajoasă, care nu dă înapoi de la nimic. El se poate dovedi destul de secretos atunci când vine vorba de a-şi exprima sentimentele. Dacă cineva îi spune că i-a redat cheful de viaţă, atunci acesta poate fi dispus să se deschidă mai mult în faţa lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

"Fiecare zi cu tine este mai bună decât ultima!"

Ceea ce fiecare Săgetător are nevoie să audă este ceva onest şi optimist. Îi place atunci când cineva este încântat de el şi se gândeşte la un viitor alături de el. El poate deveni agitat şi nerăbdător atunci când se gândeşte la începurul unei relaţii cu cineva. El iubeşte persoanele care sunt cât mai sincere şi deschise cu el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

"Mă faci să zâmbesc chiar şi atunci când nu sunt cu tine!"

Capricornii sunt oameni ambiţioşi care apreciază această calitate şi la cei din jurul lor. Ei sunt răbdători şi niciodată nu se vor grăbi într-o situaţie fără să ştie ce îşi doreşte el, sau alţii. Pot fi uneori pesimişti, aşa că dacă aud că cineva se gândeşte la ei, ziua li se va lumina. Chiar şi cele mai mici dovezi de iubire ajung la sufletul unui Capricorn.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

"Mă faci fericit!"

Vărsătorul vrea ca cei pe care îi iubeşte să îl accepte. Nu este întotdeauna uşor pentru el să se deschidă în faţa cuiva, cu excepţia cazului în care se simte bine-venit în viaţa unei persoane. Acesta este un gânditor profund şi foarte original, aşa că dacă i se vorbeşte despre suflete în loc de inimi, atunci se topeşte tot.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod