Cel mai bun mod de a-l liniști atunci când e nervos, în funcție de zodia lui

"Calmează-te" nu e întotdeauna cel mai bun lucru pe care i-l poți spune unei persoane atunci când e nervoasă. Să-i spui să facă ceva ce nu poate face în acel moment o poate stârni și mai tare.

 

Descoperă care e cel mai bun mod de a-l liniști atunci când e nervos, în funcție de zodia lui!


Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Spune-i că are dreptate, indiferent ce spune sau simte.

Doar fii de acord cu el, deoarece doar așa vei reuși să îl câștigi de partea ta. El are nevoie de validarea ta și se va liniști când va vedea că nu este singur.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Creează o fantezie, chiar dacă este o minciună.

Spune-i că totul va fi în regulă, chiar dacă în adâncul sufletului tău știi că realitatea e cu totul alta. El va crede în ceea ce spui și aceste este singurul lucru care îl va calma.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă vrei ca partenerul tău din zodia Gemeni să se calmeze, îndepărtează-te de el și lasă-l complet în pace.

Gemenii nu vor să fie deranjați de nimeni, pentru că oamenii îi fac să devină și mai nervoși. Singurătatea este egală cu lipsa de anxietate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu se poate calma pur și simplu.

El are nevoie să stabilească niște reguli care trebuie respectate. El vrea să dețină controlul asupra ta, asupra lui însuși, asupra mediului în care trăiește. Controlul menține calmul nativului din Rac, așa că oferă-i această oportunitate!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se calmează când decide el să se calmeze.
 
Cu alte cuvinte, a fi exagerat și agitat e parte integrantă din personalitatea sa. Trebuie să participi la show și să-l aplauzi, oricât de groznic ar fi!
 
 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară se calmează când primește ceva gratis.

Are tendința de a se bucura puțin prea mult de lucrurile materiale, în special dacă traversează un moment financiar delicat. Îl poți face să se simtă mai bine cu o simplă cafea. E perfect să știe că tu plătești.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță nu poate fi calmat. Indiferent ce ai face, nu vei reuși.

Trebuie să treacă o anumită perioadă de timp și să-și revină de unul singur. E o fire dificilă și, odată enervat, e cale grea de întors.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Poți calma cu ușurință un Scorpion cumpărându-i un cadou.

Da, pune preț pe astfel de lucruri și, da, poate fi cumpărat. Îi poți cumpăra prietenia, dragostea și, nu în ultimul rând, starea de bine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai de-a face cu un Săgetător supărat, atunci cel mai bine i-ai face o favoare și ai ieși din cameră.

Acesta este o persoană extrem de independentă care nu va primi sfaturi și cu siguranță nu se va lăsa calmat de altcineva. Oferă-i spașiu și se va întoarce din propria voință.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nici nu încerca să calmezi un Capricorn, pentru că nu se va calma.

El se ocupă de tot ceea ce îl supără, respinge ajutorul și toate sfaturile și, de unul singur, va reuși să se liniștească. Nu este o responsabiliate pe care trebuie să ți-o asumi, întrucât îți va respinge buna intenție.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Să încerci să calmezi un Vărsător este un loc de muncă cu normă întreagă și se va dovedi a fi un efort total ineficient.

Trăiește într-o permanentă stare de anxietate și resentimente. E prea confuz și agitat pentru a lua în considerare intenția ta de a-l ajuta. Nici măcar nu te deranja să încerci, deoarece are propriile lui metode de a-și reveni.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă sari în ajutorul acestui nativ și încerci să îl calmezi, el va deveni dependent de atenția ta și te va folosi ori ce câte ori are nevoie.

Nativul din zodia Pești vrea să-l liniștești și chiar va exagera uneori doar pentru a-i sări în ajutor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod