Cea mai rapidă metodă să enervezi pe cineva, în funcţie de zodie

Dacă vrei să te răzbuni pe cineva şi nu ştii cum, acum ai şansa să descoperi slăbiciunile fiecărei zodii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă nu eşti corect cu o Balanţă, atunci o vei scoate din minţi!

Această zodie este o fire foarte diplomată şi îi place să intre în graţiile oamenilor prin această atitudine. Atunci când nu i se răspunde la fel, va considera că te comporţi nedrept şi se va enerva la culme!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Minte un Scorpion şi vei vedea ce nu ai văzut vreodată!

Toată lumea ştie despre acesta că este foarte atent la ceea ce spune şi este mereu sincer, de aceea are aceleaşi aşteptări şi de la cei din jurul lui. Cum va observa o onestitate suspectă, pregăteşte-te să îţi ruineze viaţa!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sufocă un Săgetător şi va avea grijă să nu îl uiţi niciodată!

Dacă îl urmăreşti la un eveniment sau te implici în conversaţiile sale deşi acesta nu te-a invitat, atunci îl vei scoare rău din minţi. Săgetătorul nu suportă să simtă că cineva se află mereu în umbra sa.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ia un Capricorn în râs şi îi vei vedea şi latura severă!

Acesta este prea mândru de el ca să poată sta liniştit în timp ce nu râzi de el şi nici nu are un simţ al umorului prea dezvoltat. E suficient să te iei de ceva sau cineva la care ţine şi va lua foc!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu fi de acord cu un Vărsător şi îi vei provoca un acces de furie!

Acest nativ este destul de ţâfnos şi îi place să aibă mereu dreptate. Dacă nu duci discuţia acolo unde îşi doreşte sau ai o altă opinie decât a lui, nu vei face decât să provoci o ceartă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fii răutăcios cu un nativ din Peşti şi îi vei cunoaşte latura agresivă!

Acest semn zodiacal este visător şi mai mereu cu capul în nori, iar atât timp cât oamenii sunt frumoşi şi se poartă bine cu el, totul e perfect. Nu îi place cruzimea şi te va considera un om rău dacă acţionezi aşa!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Întrerupe un Berbec din muncă şi te va distruge!

Acestuia îi place să termine tot ce a început în forţă şi nu acceptă să se pună nimeni în calea lui. Un Berbec supărat te va îndepărta cu orice preţ din jurul lui pentru a-şi putea continua treaba, însă va fi cu nervii la pământ!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Prinde-l nepregătit şi îl vei enerva la culme!

Taurului nu îi plac surprizele sau situaţiile imprevizibile pentru că este adeptul stabilităţii. Dă-i planurile peste cap şi va deveni complet agitat şi furios!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fă-l să aştepte şi îl vei scoate din minţi!

Nativul din Gemeni se plictiseşte foarte repede, de aceea urăsc sentimentul de a rămâne captiv undeva şi aşteptând. Va fi extrem de furios dacă nu te ţii de cuvânt.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fă-l să simtă că oferă mai mult decât primeşte şi se va înfuria!

Racii iubesc oamenii şi vor să fie înconjuraţi de persoane care au aceleaşi sentimente pentru ei. Dacă el ar face orice pentru tine şi tu nu, atunci îl vei pierde furtunos!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îl încuraja atunci când are nevoie şi se va enerva pe tine!

Leul iubeşte laudele şi îi place să îi fie recunoscute eforturile şi competenţele. Dacă nu eşti lângă el să îi gâdili orgoliul atunci când se află într-o competiţie, atunci îl vei pierde!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bagă-te peste o Fecioară, iar apoi fereşte-te din calea ei!

Acest nativ este foarte muncitor şi are mare încredere în el, de aceea nu îi convine atunci când cineva vrea să îi preia munca sau ideile. Îşi va ieşi din minţi indiferent despre ce persoană este vorba!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod