Cea mai mare frică cu care te confrunţi în dragoste, în funcţie de zodie

Este timpul să îţi recunoşti temerile, deoarece odată ce ţi le asumi, le poţi învinge! Zodia ta îţi sare în ajutor!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană încrezătoare şi te afli întotdeauna în mişcare.

Deci, ce se întâmplă atunci când cineva încearcă să te ţină în loc? Aceasta e cea mai mare frică a ta pentru că eşti atât de loial faţă de partenerul tău, încât uiţi că trebuie să fii loial şi cu tine pentru nevoile tale. Ar fi mult mai uşor dacă ţi-ai împărtăşi dorinţa de a fi ocupat şi implicat în diverse activităţi, altele decât relaţia ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tinzi să acorzi o atenţie prea mare detaliilor şi lucrurilor mici, care e atât o binecuvântare, cât şi un blestem.

Observi imediat când partenerul face ceva greşit, iar asta îţi cresc temerile cu privire la relaţie. Sigur te gândeşti că nu îi pasă de tine, şi chiar dacă nu e aşa, tu eşti convins că nu e relaţia potrivită pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Una dintre slăbiciunile tale este faptul că eşti o persoană foarte indecisă.

Acest lucru devine o problemă la începutul relaţiei, atunci când aceasta se defineşte, iar tu pari că nu eşti sigur pe sentimentele tale. Te temi că alţii se vor mişca prea repede, lucru care te va determina să iei decizii pentru care nu eşti încă pregătit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o persoană calmă şi nu poţi suporta să vezi cum oamenii se grăbesc să treacă prin viaţă.

Când întâlneşti pe cineva care îţi spune ce plan are pentru următorii cinci ani, ştii că nu e alesul. Te temi de oamenii care nu se bucură de prezent şi de tot ce are viaţa pregătit pentru ei.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te temi ca acel cineva nu îţi va capta suficient atenţia sau că nu va destul de interesant pentru tine.

Ai o sete intensă pentru aventură şi distracţie şi nu vei renunţa la asta pentru nimic în lume. Ai nevoie de dramă, emoţie, aventură şi surprize, în caz contrar, îţi vei pierde interesul în câteva clipe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti o persoană foarte stăpână pe sine, ceea ce înseamnă cu nu ai nevoie de nimeni ca să te controleze.

Nu numai că nu este nimic mai puţin atractiv decât o persoană care vrea să ia toate deciziile în locul tău, dar e şi cea mai mare temere a ta. Niciodată nu te vei lăsa prins în acest scenariu!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu rezolvi chiar şi cele mai mari probleme, chiar dacă acestea necesită timp.

Cea mai mare frică a ta este ca partenerul tău să nu fie acel gen de om care obişnuieşte să măture probleme sub covor sau să caute o rezolvare de moment. Ştii că acest lucru mai rău agravează lucrurile, iar asta te sperie!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu faci orice pentru a-i ajuta pe ceilalţi, în special pe cei pe care îi iubeşti.

Singurul lucru de menţionat e faptul că te aştepţi ca şi ei să facă la fel pentru tine. Cea mai mare frică a ta e că nu vei obţine acelaşi lucru în schimb, pentru că ştii cât de important e să fiţi acolo unul pentru celălalt, nu doar tu să depui efort.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îţi place să zăboveşti prea mult pe un singur lucru, îţi place să termini o sarcină şi să începi alta nouă.

Te temi de legământ şi de ideea de a nu fi liber să faci ce vrei. Libertatea îţi oferă şansa de a călători şi de a nu fi nevoit să îţi faci griji că cineva nu e de acord cu privire la alegerile tale. Atunci când te simţi restrâns într-o relaţie, vei ştii că aceasta s-a terminat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îţi place să iei lucrurile încet, lucru care poate aduce contradicţii în relaţia de cuplu.

Încă mai eşti în faza de a te simţi confortabil cu ceilalţi, în timp ce aceştia fac parte de mult din viaţa ta. Te sperie faptul că lucrurile pot evolua rapid şi uneori nu mai eşti sigur ce să faci mai departe.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti o persoană sociabilă şi întotdeauna pregătită pentru un moment bun.

Cea mai mare frică a ta este ca dragostea vieţii tale va fi exact opusul tău. Nu te regăseşti în situaţii în care te vei vedea nevoită să ieşi singură cu prietenii, pentru că acest gen de activităţi de fac să te simţi vinovat ştiind că partenerul tău nu este cu tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o fire sensibilă şi emotivă, întotdeauna având sentimente puternice faţă de oamenii cu care te înconjori.

Asta e minunat, cu excepţia fricii că acele persoane nu ţin la fel de mult la tine. Te temi de acea relaţie în care te implici şi din care vrei să scoţi ceva, acest lucru nefiind deloc uşor de înfruntat odată ce ai devenit atât de ataşat de acea persoană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod