Ce trebuie să faci înainte de a te căsători, în funcție de zodia ta

Nimeni nu trebuie să se grăbească atunci când vine vorba de căsătorie. Există destule lucruri pe care trebuie să le faci înainte de pasul cel mare. Află care sunt, în funcție de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul se mândrește cu faptul că este primul în toate aspectele vieții lui. Prin urmare, nu este o surpriză faptul că îi place să fie primul care ia inițiativă în relațiile romantice.

Poate fi atât de încântat să-și exprime dragostea și să facă prima mișcare, încât uită să verifice dacă partenerul lui simte la fel.

Înainte de a se căsători, ar fi înțelept ca un Berbec să stea jos și să aibă o conversație serioasă cu partenerul/a, pentru a se asigura că mariajul dintre ei doi este, cu adevărat, ceea ce își doresc.

Berbecul ar trebui, de asemenea, să înceapă să economisească înainte de a se căsători, deoarece nunta poate fi costisitoare. Acest semn de foc tinde să ia decizii iraționale atunci când vine vorba de bani și ar ajunge să sufere dacă nu i-ar putea oferi nunta pe care o merită partenerul/a lui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru relațiile pe termen lung, un Taur preferă pe cineva care poate răspunde nevoilor lui. Are nevoie de cineva dispus să-și folosească timpul și energia pentru a-i înțelege modul de gândire și modul în care a fost crescut, dar mai ales să-i respecte familia de origine.

Pentru că pune atât de mult preț pe acest lucru, un Taur trebuie să se asigure că familia lui aprobă căsătoria și se înțelege cu partenerul/a lui.

Acest semn de pământ alege oameni din același mediu social, astfel încât cineva care nu se poate compara cu el și cu familia lui nu va avea ce cauta în viața lui. Familia este prea importantă pentru ca cel/cea de lângă el să nu respecte obiceiurile familiei.

Citește și: Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie
 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au nevoie de entuziasm. Le place să vorbească cu diferiți oameni și să aibă parte de noi aventuri. Înainte de a se căsători, acest semn de aer trebuie să se asigure că partenerul lui îi poate fi atât prieten, cât și iubit.

Trebuie să fie sigur că acea persoană poate purta și susține o conversație și că este la fel de dispusă să pornească în noi aventuri alături de el. Pentru a ști sigur, ar trebui să meargă cu acea persoană la adunări sociale sau în diferite orașe pentru a vedea cum se adaptează și cum se simte.

Nativul din Gemeni ar trebui, de asemenea, să se asigure că îi pasă cu adevărat de acea persoană și că are o legătură emoțională cu ea, care nu este una trecătoare. Dacă nu există aceste lucruri, se va plictisi repede și va fi dezamăgit de mariaj.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul tinde să fie lipsit de inițiativă atunci când vine vorba de viața lui sexuală. Aproape niciodată nu știe ce îi place, deoarece nu vorbește și nu îi spune partenerului/ei ce îl satisface. Înainte de a se căsători, un Rac ar trebui să se asigure că e compatibil sexual cu partenerul lui.

El trebuie să se asigure că partenerul/a îl va face să se exprime și să se simtă confortabil cu asta. Racul pune, de asemenea, mare preț asupra valorilor familiale și tradiționale. Ar trebui să fie sigur că partenerul/a lui își dorește copii, spre exemplu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este individualist și se separă cât mai repede posibil de familia de origine pentru a se concentra doar asupra lui. Înainte de a se căsători, un Leu trebuie să se asigure că partenerul/a lui înțelege că o familie se formează treptat și de ce s-ar putea să nu își dorească acest lucru imediat.

Leul are o energie foarte mare și ar trebui să se asigure că persoana iubită îi poate face față. Are nevoie ca cel/cea de lângă el să nu se teamă să îi spună când să se liniștească și când devine un pic prea copleșitor.

Dacă partenerul său poate scoate la iveală latura sensibilă a Leului și creează o legătură emoțională, atunci un Leu va ști că este cineva alături de care poate fi pe termen lung.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Înainte de a se căsători, o Fecioară ar trebui să fie sigură că sentimentele pentru partenerul ei sunt adevărate. Dacă e confuză, ar trebui să meargă la un prieten de încredere care i-ar putea confirma că face alegerea corectă.

Fecioara este, de asemenea, extrem de critică atât față de ea însăși, cât și față de cei din jur. Ar trebui să mai lucreze la acest aspect înainte de a face pasul cel mare.

Acest lucru o va ajuta să ducă o viață mai fericită, deoarece nu va mai fi întotdeauna dezamăgită când lucrurile nu merg așa cum a planificat în relația ei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O balanță trebuie să lucreze la încrederea de sine. Își dorește să își împartă tot restul vieții cu cineva, dar se luptă să rămână fidelă.

Înainte de a face pasul cel mare, trebuie să se asigure că partenerul ei îi va oferi spațiul de care are nevoie pentru a fi conștientă de adevărata ei personalitate și valoare.

Știind acest lucru va ajuta relația să avanseze, deoarece o Balanță poate comunica corect ceea ce o face nefericită într-o relație și modul în care se poate rezolva problema.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul poate fi gelos și suspicios, iar acest comportament poate provoca mult rău în relațiile sale. Ar trebui să-și aloce o oră în care să așeze totul pe masă împreună cu partenerul/a lui.

Transformând această oră de onestitate într-un joc pentru a ușura presiunea, un Scorpion și partenerul/a lui ar trebui să-și împărtășească toate secretele lor, astfel încât Scorpionul să simtă că are în față o persoană puternică, deschisă și cinstită pe care se poate baza.

În cazul Scorpionului durează mult timp pentru a avea încredere și respect pentru partenerul/a lui. Petrecerea timpului împreună și implicându-se în activități în doi înainte de căsătorie va ajuta cuplul să depindă unul de celălalt și să știe că pot rezista oricărui impas atât timp cât sunt împreună și cred unul în celălalt.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când călătorește, un Săgetător se simte cel mai liber. Îi place să cunoască oameni noi și să experimenteze culturi noi.

Un Săgetător trebuie să știe că partenerul/a lui poate călători alături de el fără a transforma acest lucru în ceva de care să se teamă.

O mini vacanță alături de partener/ă ar fi un pas bun de făcut înainte de a se căsători.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un Capricorn permite trecutului să îl consume. Trebuie să învețe să se ierte pe el însuși și pe ceilalți înainte de a merge mai departe cu căsătoria, ceea ce îi va permite să ducă o viață fericită.

El ar face bine să meargă la terapie pentru a scăpa de toate problemele care îi cauzează suferință și pentru a-și da seama de următorii pași pe care trebuie să-i facă pentru a face ca durerea să dispară. Capricornului îi este greu să se deschidă.

Înainte de a se căsători, trebuie să se asigure că partenerul/a lui va avea răbdare și va înțelege că s-ar putea să dureze ani de zile până când va reuși să-i împărtășească problemele emoționale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acest semn de aer nici măcar nu se va gândi să aibă o relație romantică cu cineva care nu îi este deja prieten. Prin urmare, un Vărsător ar trebui să petreacă timp construind o prietenie adevărată cu partenerul/a lui înainte de a se căsători.

Ar trebui să se implice în tot mai multe activități similare cu cele pe care le are cu prietenii lui, însă de această dată alături de persoana iubită.

Un Vărsător se bucură de stimulare intelectuală, așa că ar trebui să participe la activități care să-i permită să-și folosească mintea cât mai mult posibil cu acest potențial partener.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii disprețuiesc relațiile pe termen scurt. Ar trebui să fie siguri că partenerii lor simt la fel și nu îi folosesc doar pentru generozitatea, fidelitatea și grija lor. Se știe că sunt extrem de loiali.

Peștii pun mare preț pe comunicare, așa că au nevoie de cineva care să fie complet deschid cu ei, doar așa știu că relația este una adevărată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod