Ce trebuie să faci dacă ai început anul cu stângul, în funcţie de zodie

Nu ai avut un început de 2018 prea bun? Iată ce schimbări trebuie să faci pentru a avea mai mult succes!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru a fi cu adevărat fericită, trebuie să te fortezi să ieşi din zona de confort.

Lipsa provocărilor în viaţă te face să te plictiseşti şi să te simţi neîmplinită. Şi dacă vrei să simţi cu adevărat că trăieşti, trebuie să cauţi ceva care îţi e complet necunoscut. Găseşte ceva care să te provoace şi canalizează-ţi resursele şi energia într-acolo.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ia-ţi puţin timp ca să te relaxezi şi să meditezi.

Eşti o persoană care trăieşte intens şi care e foarte pasională. Când te enervezi, chiar te enervezi, iar când eşti trist, aceea chiar e tristeţe, aşa eşti tu. Pentru a fi fericită, trebuie să fii moderată uneori, să faci un pas înapoi, să meditezi şi să gândeşti în ansamblu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Citeşte o carte şi pierde-te în fantezie. Nu poţi da greş niciodată dacă optezi pe ceva clasic.

Când viaţa devine insuportabilă pentru tine, nu îţi fie teamă să găseşti consolare în confortul pe care ţi-l poate aduce literatura de calitate. Uneori, o carte bună are puterea de a schimba viaţa unei persoane spre bine. Deci, nu există îndoială că aceasta are puterea de a-ţi îmbunătăţi starea de spirit într-o oarecare măsură.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Axează-te pe prieteni dacă vrei să aduci bucurie în viaţa ta.

Tu ai tendinţa de a te izola atunci când ai de-a face cu probleme grave sau cu sentimente care apasă greu, iar asta nu te ajută deloc. Dacă nu ai o stare prea bună, caută confort lângă prieteni şi lasă-i să aibă grijă de tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Mergi la cea mai apropiată sală de yoga şi înscrie-te la un curs.

Chiar trebuie să te linişteşti, aşa că yoga chiar te poate ajuta. Nu trebuie să fii atât de agitată şi să trăieşti atât de intens tot timpul. Învaţă să te relaxezi şi să scapi de tristeţe practicând arta detaşării.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Doar ieşi afară din când în când şi relaxează-te pentru că tu eşti tot timpul ocupată.

Întotdeauna munceşti chiar şi după program şi eşti lipită de rutină, iar tu nu eşti un robot şi ştii asta. Ai propriile limite şi, uneori, e necesar să te opreşti din drum pentru a mirosi florile. Nu uita de micile plăceri pe care ţi le oferă viaţa!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mergi la familia ta, pentru că sigur îţi doreşti să te întorci la rădăcinile tale.

Întoarce-te la oamenii care au fost mereu acolo pentru tine, iar tu ţii foarte mult la familia ta. Ea te va ajuta şi în momentele în care eşti tristă, aşa că mergi în sânul ei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Exprimă-ţi sentimentele în scris, pentru că ştie toată lumea că nu îţi place să îi laşi pe alţii să ştie cum te simţi.

Şi poate că deschiderea în faţa altora te poate să fii mai tristă decât eşti deja. Ţine un jurnal şi pune-ţi acolo gândurile şi sentimentele, este o adevărată terapie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fă ce îţi place cel mai mult: călătoreşte!

Planifică-ţi o vacanţă la întâmplare într-un loc aleatoriu, fie de una singură, fie alături de oricine. Aceasta e cel mai bun mecanism pentru a-ţi rezolva orice problemă pe care o ai. Nevoia de a explora şi de a avea parte de aventură sunt ceea ce te definesc. Deci, mergi într-o vacanţă pentru a-ţi întineri sufletul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Organizează-ţi cât mai bine viaţa şi vei fi fericită.

Uneori, poţi avea parte de o cumpănă, iar atunci în viaţa de se instalează haosul şi totul devine dezorganizat. Deci, fă un pas înapoi şi reevaluează situaţia, fă puţină ordine. Dacă vei reuşi să faci acest lucru, nu te vei mai simţi atât de copleşită de tristeţe.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Scufundă-te în artă şi în muzica preferată.

Acest gen de terapie este cea care va reuşi să îţi înalţe sufletul. Deci, dacă te simţi foarte tristă sau pierdută, caută confort în arta de care eşti atrasă cel mai mult. Ascultă muzica preferată, vizitează muzeele preferate şi optează pentru orice astfel de activitate.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Concentrează-te pe activităţi creative pentru a face faţă tristeţii.

Fă mai mult decât să o admiri, ci creează-o! Canalizează-ţi toată energia negativă din interior şi transform-o în ceva artistic. Lasă-ţi toată tristeţea să îţi alimenteze pasiunile şi abilităţile artistice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod