Ce are el de învăţat după despărţire, în funcţie de zodia lui

E mai bine să spui tot ce ai pe suflet, chiar dacă el nu te ascultă. Astfel te vei vindeca, dar posibil ca el să nu înţeleagă nimic!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să afle că nu tu ştiai cum va fi cu el în fiecare zi.

Era într-o dispoziţie bună sau într-o stare proastă? Nu ai fi vrut să faci o greşeală care l-ar fi făcut să explodeze. Te-a făcut să fii nervoasă şi puţin speriată şi nu ai simţit niciodată că ai putea avea încredere în el. Când se simţea bine şi era sociabil, strălucea ca soarele, dar când s-a întunecat, nu ai fi vrut să fii în preajma lui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul trebuie să ştie că e prea sensibil.

Digur, sensibilitatea şi vulnerabilitatea sunt calităţi deosebite, dae el începe să exagereze şi să devină hipersensibil. Cu siguranţă are nevoie să se controleze mai mult, nu mai e un copil, a crescut şi are nevoie să fie tare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te-ai simţit ca şi cum te-ar trage în jos cu nevoile şi atitudinea sa egoistă?

Trebuie să fie totul despre el? Ştii că îi păsa şi era interesat de viaţa ta, dar cumva mereu a transformat totul astfel încât să fie vorba despre el. Te-ai simţit folosită cu el, iar în tot acest proces te-ai pierdut pe tine, nevoile şi dorinţele tale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

El trebuie să ştie că vărbind despre alte persoane nu e deloc atractiv şi că atunci când e hipercritic, nu te-a făcut să te simţi mai aproape din el şi te-a determinat să nu îl mai placi.

Ştiai că are o inimă bună, dar e foarte uşor să uiţi asta atât timp cât el judecă pe toată lumea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să ştie că nu e bine să flirteze, sau mai ales să aibă relaţii intime cu altcineva.

Stilul său cuceritor poate fi extrem de fermecător dacă nu întrece limita. Se pare că nu are moralitate în măsura în care este infidel. Niciodată nu ai simţit că îl poţi lăsa singur fără ca el să nu facă vreo prostie. Dacă nu vrea să aibă o relaţie serioasă, nu ar trebui să se angajeze în ea, pentru că e nedrept pentru toţi cei implicaţi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie să ştie că are probleme cu furia.

El crede că are un grad de nervozitate ca toată lumea, dar asta nu e adevărat. Când se înfurie, el distruge tot în faţa lui. Este surprinzător cât de repede îşi schimbă atitudinea şi nu ar fi o ideea proasta să meargă la nişte cursuri de gestionare a mâniei în urma cărora să înveţe să îşi controleze temperamentul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să ştie că nu e atât de amuzant pe cât vrea să creadă.

El are un bun simţ al umorului şi, ocazional, poate fi amuzant, dar glumele sale constante îi distrug din farmec. Nu ştie niciodată când să tacă şi când să nu spună o glumă. Dacă nu poate fi el însuţi, te face să te întrebi oare ce ascunde.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să ştie că nu e ok să nu iasă din zona de confort.

Capricornului îi place siguranţa, şi chiar dacă nu îl crezi plictititor, e enervant să îl vezi cum se blochează atât de uşor în rutină. Toată lumea iese din rutină odată şi odată, însă lui îi e prea frică să o facă. Este normal să aveţi o rutină zilnică, dar să mâncaţi chiar şi aceleaşi lucruri mereu e incredibil!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acest nativ trebuie să ştie că obsesia lui de a excela îl trage în jos.

E ok să fii cel mai bun la locul de muncă sau să îţi atingi obiectivele, dar nu şi atunci când acestea se opun unei vieţi bune şi liniştite. Atunci când face ceva, dorinţa lui e de a afla şi ceilalţi şi de a le dovedi ce poate. Se gândeşte prea mult la imagine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Acest nativ trebuie să se maturizeze.

Farmecul de băieţel şi atitudinea sa iresponsabilă nu îl face atractiv, ci patetic. Ar fi un tip minunat dacă ar demonstra că are măcar o mică doză de maturitate, nu doar să fugă în lumea lui de vis. El trebuie să se confrunte cu realitatea şi să aibă grijă de lucrurile şi de oamenii din jurul lui înainte de a le scăpa din mână.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acest nativ trebuie să ştie că vorbele lui pot răni şi să se gândească înainte de a spune ceva.

Când zice ceva nepotrivit, el nu pare să-şi dea seama că a făcut rău.  Chiar dacă pentru el va fi un calvar de îndată ce cuvinetele îi ies din gură, asta nu înseamnă că persoana pe care a rănit-o îi va purta ură prea mult timp.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acest nativ trebuie să ştie că posesivitatea şi gelozia lui sunt deloc atractive.

Nimeni nu vrea să se simtă ca un prizonier într-o relaţie, dar el aşa îi face el să se simtă. El îşi face partenerul să creadă că ceea ce face sau ce vrea să spună nu are legătură cu el şi că trebuie să îl controleze. Dacă el nu începe să respecte independenţa altora, va sta mult timp singur.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod