Ce te face să îmbătrânești prematur, în funcție de zodia ta

Trecerea timpului nu este singurul lucru care ne îmbătrânește. Fumatul, stresul, mâncarea nesănătoasă sau lipsa de mișcare o pot face, de asemenea!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ceea ce te îmbătrânește prematur constă în toate emoțiile negative pe care le ții în tine, cum ar fi furia și resentimentele.

Chiar și atunci când încerci să nu fii supărat/ă de ceva ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile sau chiar săptămâni, nu poți reuși să nu rememorezi toate acele lucruri neplăcute. Trebuie să înveți să lași trecutul în urmă decât să te agăți de lucruri care nu merită timpul sau atenția ta. Este greu să poți respira adânc și să mergi mai departe, dar este vital dacă nu vrei să îmbătrânești înainte de vreme.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai două moduri de a-ți trăi viața: unul când ești foarte determinat/ă și activ/ă și altul când stai și lenevești pe canapea cât e ziua de lungă.

Partea proastă este că această lene tinde să te îmbătrânească mai repede. Această rutină te împiedică să mergi la sală sau să ai o zi productivă, dar te va împinge spre ore în șir de stat în fața televizorului sau de a te juca jocuri video fără oprire, iar aceste lucruri nu sunt deloc sănătoase.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești o persoană foarte agitată. Mintea ta aleargă întotdeauna într-un milion de direcții diferite.

Îngrijorarea și anxietatea te îmbătrânesc prematur, trebuie să știi asta! Pentru că te gândești constat la o mulțime de lucruri, inevitabil te gândești și la ce ar putea merge prost, la ce ai fi putut face diferit într-o anumită situație și dacă vei face sau nu alegerile corecte în viitor. Toată această grijă este epuizantă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Totul este stresant pentru tine. Nu poți să iei totul atât de personal, chiar și atunci când nimic nu are de-a face cu tine!

De vina poate fi personalitatea ta mult prea sensibilă și faptul că îți asumi problemele tuturor celorlalți, dar oricum, ești întotdeauna stresat/ă. Să trăiești în permenență așa te îmbătrânește înainte de vreme. Nu poți evita mereu stresul, dar poți învăța cum să-l gestionezi, astfel încât să nu-l lași să-ți conducă viața. Găsește o activitate care te liniștește și alege mediile pozitive, altfel stresul îți poate cauza o mulțime de probleme.

Leu(22 iulie - 22 august)

Oricât de mult iubești ceea ce faci în viață, nu poți să nu simți presiunea muncii tale.

S-ar putea să te bucuri de carieră sau s-ar putea să nu, dar în orice caz, ea este cea care te îmbătrânește prematur. Nopțile lungi, orele peste program, numeroasele proiecte simultan, totul e stresant. În timp ce s-ar putea să prosperi în situații limită, sănătatea ta se distruge.
 

Citește și: Cum să ai liniște în cuplu, în funcție de zodia ta

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îți prețuiești foarte mult sănătatea, efortul de a mânca ceea ce trebuie și de a face exerciții fizice constant stârnește admirația celor din jur.

Desigur, nevoia ta de perfecțiune îți poate transforma nevoia de a fi sănătos/oasă în ceva periculos. Ceea ce te îmbătrânește prematur constă în dietele exagerate pe care le ții. Vrei să fii în cea mai bună formă a ta și, de cele mai multe ori, mergi la extrem doar pentru a-ți menține imaginea perfectă. Unele obiceiuri ale tale nu sunt atât de sănătoase precum crezi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți plac cele mai fine lucruri din viață. Totul este despre plăcerea și confortul tău, chiar și atunci când contul tău bancar și sănătatea ta sunt în pericol din această cauză.

Dar, pentru tine, viața este mult prea scurtă pentru a nu te bucura de fiecare minut din ea. Lucrul care te îmbătrânește prematur este obiceiul de a te răsfăța cu lucruri inutile. Ai tendința de a cheltui prea mulți bani pe lucruri de care nu ai nevoie, să consumi alimente extrem de rare și scumpe și să fii peste toți prietenii tăi la orice. Te simți bine acum, dar te va ajunge din urmă mai târziu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există o diferență între a-ți face timp pentru tine și a te izola.

Către care crezi că te înclini? Indiferent dacă știi sau nu, ai tedința de a-i alunga pe ceilalți și de a te baza doar pe tine. Să petreci prea mult timp singur/ă și a nu socializa suficient te îmbătrânește înainte de vreme. Cu toții trebuie să găsim echilibrul dintre prieteni și familie și să avem timp și doar pentru noi, dar în cazul tău nu este atât de ușor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te-ai născut pentru a-ți trăi viața la maximum.

Viața ta este o petrecere continuă, iar acest lucru te îmbătrânește fără să realizezi. Sigur, te simți bine în acest moment, dar a doua zi plătești prețul cu vârf și îndesat. Lucrul care te îmbătrânește înainte de vreme este stilul tău de viață agitat și rapid. Petrecerea și alcoolul ar putea fi distractive, dar cu măsură. Există și alte modalități de a te distra care, în același timp, nu îți pun sănătatea în pericol.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pui suflet în orice faci și te dedici total lucrurilor în care te implici.

Oricine te cunoaște știe că nu renunți până nu îți atingi obiectivele. Dar te-ai întrebat vreodată ce altceva în afară de muncă mai este important? Lucrurile care te îmbătrâneasc prematur sunt nopțile pierdute, orele peste program și somnul insuficient. Poate ți-e frică în secret de eșecuri sau te-ai obișnuit să îți sacrifici întreaga viață carierei tale, dar a venit vremea să faci o pauză și să reevaluezi ceea ce este cu adevărat important pentru tine.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tehnologia îți stăpânește viața.

Nu îți face griji, nu ești singurul semn zodiacal căruia îi este greu să se despartă de telefon. Cu toate acestea, nu înseamnă că acest obicei este unul bun! Poate că abia acum îți dai seama, dar telefonul tău este întotdeauna lipit de tine. Nu numai că îl folosești atât de multe ore pe zi, îmbătrânindu-te înainte de vreme, dar îți și compari viața cu a altora, ceea ce te face să te simți și mai rău. Poate a sosit momentul pentru o pauză din online.  

Pești(19 februarie - 20 martie)

În ceea ce te privește, confortul este cel mai important.

Să te simți confortabil atât fizic, cât și psihic este vital pentru tine. Fără acest confort, probabil că viața ta ar fi un haos. Dar, te poate și îmbătrâni prematur. De ce? Pentru că, pur și simplu, nu ești suficient de activ/ă. Ai un stil de viață sedentar, pentru că tot ce ți-ai putea dori găsești în propria ta casă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod