Horoscop. Ce tatuaj ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Fiecare zodie are caracteristicile ei, iar ele ne dictează alegerile. Descoperă ce tatuaj să îţi faci ca să te reprezinte cu adevărat!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu eşti o fire discretă, aşa că ai nevoie de un tatuaj de care să ştii doar tu.

Pe lângă faptul că acesta trebuie să fie poziţionat în locuri cât mai ascunse, el trebuie să reprezinte ceva pentru tine. Desenează-ţi un secret de care ştii doar tu, ceva de care te mândreşti sau un lucru extrem de important pentru tine, însă doar sufletul tău să ştie ce înseamnă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai înclinaţii artistice, aşa că goana după frumos se poate opri la un tatuaj simplu, dar de efect.

Fie că este vorba despre un inel, despre o floare foarte bine realizată sau de un peisaj miraculos, toate acestea fac din tine un fashion icon pentru cei din jurul tău. Ai nevoie de ceva care săîţi completeze stilul şi care să facă parte din tine, la fel ca o haină!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o persoană îndrăzneaţă, aşa că nu te reprezintă tatuajele mici şi discrete.

Ţie ţi se potrivesc cele mari, care îţi acoperă tot spatele sau un braţ, sau orice parte a corpului tău pe care vrei să o acoperi. Ţi se potriveşte un personaj istoric, o imagine care să îi facă pe cei din jurul tău să pună întrebări, pentru că adori să fii în centrul atenţiei!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti o persoană inedită, care vrea să fie diferită faţă de cei din jurul ei.

Îţi plac lucrurile complexe, de aceea ai nevoie de un astfel de tatuaj. Desenează-ţi orice pe corp, însă fii atentă la detalii, la o privire mai atentă trebuie să descoperi că mai era ceva ascuns în el. Un nume, o iniţială, un desen în desen, orice care ţine în suspans şi surprinde.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu vrei să laşi mereu câte ceva de înţeles celor din jurul tău, aşa că şi tatuajul tău trebuie să fie pe acelaşi tipar.

Te reprezintă imaginile care exprimă o calitate, una pe care o ai sau pe care ţi-o doreşti, cum ar fi să fii puternic, încrezător sau deştept. Un leu sau un delfin poate fi perfect pentru tine, şi arată şi bine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi plac cuvintele, adori să citeşti şi să asculţi muzică, de aceea desenează-ţi pe corp ceva care să reprezinte pasiunile tale.

Fie că este vorba despre o pereche de căşti, o notă muzicală, o pană de scris sau un citat care te-a impresionat, vei fi o apariţie spectaculoasă care va primi multe întrebări şi aprecieri!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o persoană pasionată de filme, de desene şi de eroi, de aceea fă-ţi un tatuaj care are legătură cu aceste pasiuni ale tale.

Desenează-ţi pe corp personajul favorit sau eroul tău din benzile desenate, nimeni nu va râde de tine, ci te va considera extrem de original!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru tine contează foarte mult amintirile, de aceea tatuajul care ţi se potriveşte va reprezenta un loc sau un moment pe care nu vrei să îl uiţi niciodată.

Va fi vorba cu siguranţă de oraş sau de primul salt cu paraşuta, ori un desen care să arate iubirea ta pentru plimbări şi senzaţii tari.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Animalele fac parte din viaţa ta şi cu siguranţă ai unul fără de care nu poţi trăi.

Un tatuaj cu numele sau chiar înfăţişarea lui e tot ce îţi trebuie pentru a-l avea mereu aproape. Nu contează locul unde alegi să ţi-l realizezi, ci ceea ce exprimă şi reprezintă el pentru tine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ţie îţi plac lucrurile intersante, aşa că un tatuaj care te ţine în joc este tot ce ai nevoie.

Cele realizate din două părţi separate, însă cu legătură între ele ţi se vor potrivi de minune stilului şi personalităţii tale. Realizează-ţi o cheie pe o mână şi un lacăt pe cealaltă sau un citat care se poate continua într-un loc mai puţin accesibil, cam despre asta este vorba!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu eşti foarte ataşat de familie, motiv pentru care tatuajele care reprezintă un membru important e tot ce îţi trebuie.

Nu e nevoie să îi tatuezi chipul  sau numele, e suficient să îţi desenezi ceva care să îţi amintească de persoana respectivă, cum ar fi o floare sau un cadou pe care ţi l-a făcut.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană puternică, dar ai ajuns aşa probabil datorită experienţelor prin care ai trecut.

Tatuajele care exprimă ideea de putere şi încredere e tot ce îţi trebuie. Fă-ţi un desen permanent reprezentat printr-un citat motivaţional sau printr-o imagine sau obiect care îţi arată voinţa!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod