Ce se întâmplă când Luna intră în zodia ta: Semnificațiile pentru fiecare zodie

Ce se întâmplă când Luna intră în zodia ta: Semnificațiile pentru fiecare zodie

Luna trece dintr-o zodie într-alta la fiecare două zile. Acest fenomen are efecte aici, pe Pământ, și se face simțit în toate semnele zodiacale.
Luna inconjoara Pamantul in 28 de zile. In astrologie, aceasta miscare pe orbita Terrei include toate cele 12 semne zodiacale, ceea ce inseamna ca Luna trece dintr-o zodie intr-alta la fiecare doua zile sau doua zile si jumatate. Desigur, acest fenomen are efecte aici, pe Pamant.

De obicei, simtim unele influente ale Lunii: daca te simti furioasa, poate fi din cauza Lunii in Berbec. Esti impulsiva? Atunci Luna e in Sagetator. Te simti sexy? Luna e in Scorpion.

In general, cand Luna se afla in semnul zodiei tale, te simti mai mult tu insati. Te exprimi mai usor, ai o intuitie mai buna, esti mai increzatoare, iar oamenii iti dau mai multa atentie, pentru ca stralucesti ca o Luna plina, scrie Cosmopolitan.

Este o perioada propice pentru intelegeri, pentru a face promisiuni, pentru a rezolva probleme si pentru a-ti face planuri pentru toata luna.
Vei simti mai mult ca oricand ca lucrurile merg bine acasa si la serviciu. Asa ca bucura-te de vibratiile pozitive ale Lunii cand aceasta se afla in zodia ta!

Pe langa semnul Soarelui, stabilit de ziua in care te-ai nascut, ai si un semn al Lunii, in functie de locul in care se afla Luna pe cer cand te-ai nascut. O data pe luna, astrul celest revine in acea pozitie in care s-a aflat cand ai venit pe lume, proces numit „intoarcerea Lunii”. Emotiile si intuitia vor fi accentuate si te vei simti mai prost dispusa.

In aceasta perioada nu este indicat sa incepi noi proiecte – mai bine concentreaza-te pe relatiile tale si pe situatia de acasa.
Vei cauta sa te simti mai confortabil si sa-ti urmezi obiceiurile. Insa daca te simti nervoasa, fa-ti timp pentru a vedea ce anume te supara ca sa poti face mai tarziu schimbarea necesara, recomanda publicatia citata.

Asadar, iata ce se intampla cand Luna intra in semnul zodiei tale:


Berbec


Energia ta este la maximum. Te simti pasionata, curajoasa, concentrata si pregatita de actiune. Este un moment bun pentru activitati fizice, pentru a incepe noi proiecte sau pentru a incepe ceva pe cont propriu. Dar tine-ti impulsivitatea sub control, evita sa intri in rafuieli si nu incepe ceva ce nu poti termina.

Taur


Este una dintre cele mai bune zodii in care se poate afla Luna.
In aceasta perioada iti regasesti pacea, seninatatea, relaxarea si senzualitatea. Confortul este cea mai mare prioritate a ta. Este o perioada propice pentru a-ti stabili obiectivele financiare, pentru a incepe un proiect pe termen lung sau o relatie cu potential serios, pentru a crea arta sau muzica si pentru a fi romantica cu partenerul tau. Ai grija la episoadele de incapatanare, lancezeala si reticenta.

Gemeni


Esti foarte sociabila si curioasa in legatura cu orice. Ai multe idei si esti dornica sa comunici si sa inveti. Acum e un moment bun sa scrii, sa citesti, sa cercetezi…. sau sa stai pe retelele de socializare. Dar nu barfi prea mult, bine?

Rac


E timpul pentru liniste si siguranta.
Luna in Rac are menirea de a vindeca. Emotiile si sensibilitatea ta sunt profunde, asa ca ia legatura cu familia, aranjeaza-ti casa si stai linistita. Fii atenta, insa – te poti simti dependenta de altii sau poti actiona defensiv cand nu e cazul. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod